Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kontzy

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Csak a zene van!" Zöld az ég... 2010.09.19 15:35:00
         Pár napja botlottam bele újra ebbe az igen csak elbizonytalanító alkotásba. Elég ritkán fordul elő velem, hogy azon morfondírozok vajon jó lépés volt-e az előadó részéről egy adott produkció elkészítése, vagy sem. Varga Viktor egy nagyon…..
"Csak a zene van!" A Zongorista 2010.08.09 22:39:00
        Bizonyára sokan láttátok már a zongrista című filmet. Aki meg nem látta ajánlom nézze meg vagy tetszeni fog, vagy kifejezetten utálja majd, de senkit nem hagy hidegen az tuti. Most a reklámblokkbol visszatérve térjünk rá arra ami az egeszből a lenyeg,…..
           KB. ugyanazokat tudnám itt is elmondani mint az előző bejegyzésben, csak ez mégközelebb áll hozzám így mégirigyebb lennék, és mégrosszabbul esne fölfogni, hogy biza nagyon magasra van föltéve az a léc. Na de attol eltekintve újabb 3 kedvenc,…..
          Három hatalmas név, három zseni, akik már lassan nem tudják, hogy mi a fenét is kezdjenek a basszussal, és hogyan mutassák meg, mekkora királyok, mégis mindig összejön nekük. Csak az a kérdés az ilyeneket mi a fenéért engedik közel…..
     Itt fogtam fel, mekkora zenekar is a 30Y, mindigis tisztában voltam vele, hogy ezek a srácok tudnak valamit, de hogy ennyit, nem gondoltam volna. Azt hiszem az eredeti Demjén változatot mindenki ismeri. Nagyon eltalálták azt a hangszerelést is, ez viszont telyesen más. Az…..
    Azt mondja meg valaki nekem, mitől lett ez ilyen nagy sláger? Igaz mindent "tud" amit egy slágernek "tudni" kell, fülbemászó szöveg, jól megírt könnyen fogyasztható alap, nyálas videoklip, igazi tinicsemege. Még mielőtt valaki azt hinné,…..
      A kedvenc Cullum számom, imádom benne ahogy a laza hip-hop alapot otvövi az általa képviselt igényes jazz zenével, és van benne egy bizonyos fokú játékosság is. A videóklippjét sajnos csak itt! lehet megtekinteni, viszont meglehet hallgatni a blogon…..
 Egy igazán tehetséges Britt-altert banda, igencsak jól sikerült száma, ami még eléggé friss. De azthiszem nem kell ecsetelgetni hol áll a szigetország zenei téren főkepp, ha alternative zenéről van szó. ..
      A kedvenc Muse számom. Mintha csak minden hangszeren, és az énekhangon is torzítás lenne. Ez tetszik legjobban benne, meg a sejtelmes háttérvokál. Néhány akordból áll csak, és instrumentálisan se több, mint egy torzított gitár, basszusgitár, meg dob,…..
"Csak a zene van!" Korn - Word up 2010.06.29 01:05:00
"Csak a zene van!" tetszik. 2010.06.27 13:10:00
        Mindigis a kedvenceim közé tartozott a Green day, és ezzel most újra nagyot nőtt "amerika idióta" punkbandája  a szememben. Elképesztő és egyben gyönyörű ez a szám, kidolgozott, és telyesen más, mint a Green day úgy általában. ..
"Csak a zene van!" 2010.06.26 21:26:00
  Régi kedvenc új köntösben, de még mindíg lenyűgöző, mindvégig igényes zenét játszott Sting, és ez egyrejobban és egyreinkább beigazolódik újra meg újra. Erre jobb példát nem találhattam volna ennél a számnál. Csak figyelj... ezek a fickók igazán tudnak valamit.…..
"Csak a zene van!" ... 2010.06.25 13:08:00
      Ma úgy gondoltam, hogy nem egy, hanem három számot linkelek be, három nagyon finom és lágy hangzású jazz muzsikát. Az első, egy igazi legendától, a zongorázás mértékegységeként emlegetett Oscar Petersontól van.         A…..
       Sok hozzáfűzni valóm nincs, finomam és kissé zavarosan indít a szám, utána meg nagyon szépen építkezik, egy egészen komplex és gördülékeny, kissé fennkölt részig, mikor meg várná az ember, hogy lesz legalább egy refrén mert itt nem állhat meg, akkor…..
"Csak a zene van!" 2010.06.23 12:24:00
 A történelem ismétli önmagát, hogy ez milyen igaz... :D   ..
"Csak a zene van!" 2010.06.22 20:36:00
      Most szeretnék kipróbálni valami mást. Minden napra egy zene címen, megprobálok minden nap publikálni egy igazi csemegét. Elsőre most nézzünk egy igazi géniuszt, Jamie Cullumot akinek szerintem, egyedi felfogása a zenéről és stílusa a leg magávalragadóbb.…..
"Csak a zene van!" Quimby 2010.05.27 01:30:00
      2010.május.15. Marosvásárhely, hatalmasa eső, mindenki bőrig ázva... de a lelkes közönség nem tágít. A színpadon meg, szerintem Magyarország jelenlegi legjobb zenekara, a Quimby. Szabályosan boxerig áztam, de azt kell mondanom, hogy megérte, mert olyan buli…..
"Csak a zene van!" EmilRulez 2010.05.11 00:01:00
       Hajós András neve sokak számára ismerős lehet, viszont az EmilRulez, már nem annyira sokat mondó. Pedig nem másrol van itt szó mint, Magyarország egyik legkülönlegesebb, és legbehatárolhatlanabb zenekaráról, aminek Hajós a frontembere.Ha beakarnám…..