Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekec01

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy harckocsit elindítani nem könnyű feladat. Egy tankhajót még nehezebb. Megmondjuk, hogyan csináld. Vélemények az azonos című írásunkról...
Autósszótár Automataváltó 2007.01.17 18:09:00
Még az alkotói számára is érthetetlenül komplikált berendezés, amitől autónk lomhább és többet fogyaszt, viszont nagyon kényelmes, mert megspórolja a sebességváltás nyűgjét. A modern automaták elektronikus vezérlésűek és intelligensek, azaz lejtőn visszakapcsolnak, ha vadul…..
Az Urbanista igazán lelkesedik Budapest építészeti örökségéért, egy tavalyi madáretető bontása ellen is készek lennénk tüntetést szervezni. Ez a sashalmi kulipintyó - melynek közelgő végére A. hívta fel a figyelmünket - azonban elsőre nem ébresztett bennünk olthatatlan…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
 Legutóbb Tasnádi Péter próbálkozott azzal, hogy politikai üggyé, koncepciós perré, boszorkányüldözéssé nemesítse az ellene folyó büntetőeljárást. Még könyvet is írt saját meghurcoltatásáról 983 nap a Fidesz börtönében címmel. A ,,legutóbb” kifejezés…..
Reckl Amál blogja Végre! 2010.04.29 16:33:00
A Daróczi-ügynek nevezett gusztustalan trutymóban végre elhangzott egy értelmes gondolat.Id. Daróczi József sok zagyva nyilatkozat után végre kimondta azt, amit én mindig is a háttérben sejtettem. Fia a díszcigányságba halt bele. Ő persze egészen másképp fogalmazott, számba vette…..
A januári brand new sarc meteorit becsapódásának második lökéshullámát a környezetvédelmi besorolás körül felcsapó vita hullámokat generált. Az a nagy büdös igazság, hogy én tulajdonképpen eredetileg le is sz*rtam ezt az egészet, mert évente tán’ ha egyszer visz az…..
Az egy dolog, hogy kedvenc burzsujunk a szárazföldön még a budira is Lamborghinivel jár, de mit csináljon, ha vízre kell szállnia? Egy olasz formatervező, Mauro Lecchi most egy olyan koncepciót alkotott, ami megoldást nyújthat a problémára. A jachtja a legmenőbb Lamborhinit, a tavaly…..