Regisztráció Blogot indítok
Adatok
INkvizítor

0 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Közkeletű vélekedés, hogy a rémséges XX. század legnagyobb illúziója az volt, hogy a kapitalizmusnak van versenyképes alternatívája, a szocializmus. A szocializmus működésképtelensége, olyan látványosra sikeredett (Van-e élet a halál előtt?), hogy annak…..
A svájci részecskegyorsítós cikkbe írtak egy-két olyan kommentet, amit kiemelek, hogy ne sikkadjon el:  Rolika: "A négyes metró 10,5 km hosszú és 511 milliárdnál tartunk, ez kilométerenként 49 milliárdba fáj. De még nincs kész, és szinte naponta jelentik be a…..
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
INkvizítor 2008.09.10 21:08:00
:)))) meggugliztam!! :))))

ezt találtam :
kuruc.info/r/2/16839/

"én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem, gyónom a mindenható ferencnek, és nektek elvtársaim, hogy sokszor és sokat vétkeztem, beleolvastam a kimondhatatlanba......"

cuki ez a kettős mérce!!!!!!
Vastagbőr Napi Kolompár 2008.09.08 16:15:00
A blog kedvenc mókamestere ismét nyilatkozott egy frappánsat! Akit az előző szösszenete még nem taglózott le, annak itt az újjabb. Sorozatot indítunk Kolompár nyilatkozataiból, mert úgy érezzük, minden egyes darab a jelenkori történelem csillogó ékköve. "A cigányság…..
"Liberálisok, bal- és jobboldaliak számára egyaránt lesznek meglepetésnevek a támogatói névsorban - mondta egyik forrásunk a szombaton megalakuló Magyar Demokratikus Charta kapcsán, részleteket azonban nem árultak el" - csigázott fel egy egész országot a pénteki…..
FELHÍVÁS "Magyarországon immár közel két évtizede demokrácia van. Mi, magyarok- történelmünkben először - szabadok vagyunk, a szabadság rendjében élünk. A magyar demokrácia azonban ingatag, szabadságunkat veszély fenyegeti. Mi, a Magyar Demokratikus Charta részesei azért…..
A MÁV vagonok ócskavasként történő eladásáról már írtunk. Nézzük a fejleményeket: Kovács Imre a letartóztatott MÁV Cargo vezetője állítja: nem károsította meg a MÁV-ot. Végül is 2000 vagon eladása ócskavasnak 200 - 300 ezer forintos áron teljesen korrekt üzletnek…..
Hóbelevanc Kábellopás Deja Vu 2008.09.05 10:15:00
Reggel már azt hittem, hogy rossz országban vagy bolygón ébredtem, de legalábbis a téridő folyamnak biztosan rossz pontján vagyok. A Homáron arról olvastam, hogy a Tesco pozitívan bírált el egy vevői reklamációt. Aztán tovább olvasom a híreket, és hirtelen visszazökkenek a…..
Gyerekek, jelezném, de tényleg, komolyan, frankón:  csak az nyomjon most a továbbra aki kurvára lefolyóban van már a székről, a nagy hassimogatás közben. Szenzációhajhászók és unatkozók messzire kerüljék el most ezt a posztot mert nagy nyálfröcsögés és náczizás lesz a…..
Ami a hazai politikában történik, az – bocsánat a közhelyszerű hasonlatért, de – tényleg olyan, mint egy folytatásos szappanopera. Minden esemény, minden történés előre pontosan látható, kiszámítható; ki kivel kokettál, ki kibe szeret bele halálosan, ki kit csal meg,…..
Tegnap ugyan nem született döntés a kormány elé kerülő elképesztően ostoba javaslatokról, de az Index híre szerint a szakértők tovább dolgoznak a gazdaság kifehérítését szolgáló intézkedéseken. Bár a legperverzebb javaslatok lekerültek a szőnyegről, a még napirenden…..
(2009. április 21.) Portálunk már tavaly, az SZDSZ nyilatkozata után figyelmeztetett a magyar politika legnagyobb összeesküvésére. A gyurcsányista rezsim csak figyelemelterelés volt, Gyurcsány pedig egy szerencsétlen báb, akit a nemzetközi atlancionista összefonódás dróton…..
Mandiner blog Ingerküszöb 2008.09.04 16:01:00
„Előbb-utóbb megunják...” (Ferenc, 06:5:26)  Kicsit sem lepődtem meg, amikor tegnap este nem láttam a kereskedelmi televíziók híradóinak témái között a koalíciós(?) alkudozás újabb fejezetének eseményeit. Azon sem, hogy Szilvásy hétvégi háza előtt történt…..
Mivel imádjuk a fasza összesküvés-elméleteket, így olvassátok el a kuruc.info-on megjelent olvasói levelet. Vajon mi lehet igaz belőle? Semmi? Egy része? Mind? Dávid Ibolya 70-30-a mégis igaz? Vajon tényleg az autópályaépítési pénzek miatt bomlott fel a koalíció? Vagy ez csak…..
INkvizítor 2008.08.30 10:32:03
Juj, meg jaj!

Sikamlós témához értünk... :))
Jézus Krisztus is baloldali volt a szó tudományos értelmében, most mégis a jobboldalhoz áll közelebb :))) A mi baloldalunk nem baloldali, a jobboldalunk meg azért "populista" mert jobbos retorikával hirdet meg balos programokat.
Ami baj, hogy kicsit elfogult vagyok a jobboldal irányába, de Isten látja lelkemet próbálok róla leszokni. :))) (biztos azért van, mert a családomat többször tették tönkre egymás után, magukat baloldalinak valló személyek, és rendszerek)

"De azért annak ami most van nem csak és kizárólag a baloldal a felelős.Az összes úgy ahogy van."
nem, de időarányosan nézve (hiszen más objektív számot nem tudsz mutatni) úgy 85%-os felelősség terheli, ami meg elegendő ahhoz, hogy az elkövetkező 30-40 évben ne bízzak bennük.

"jöjjenek a fiatalok mutassák meg.Nagy csalódásom volt." az ex csajomat is akkor tudtam értékelni, amikor a következővel összeköltöztem :))
Csalódás volt kicsit nekem is, mert csodát (értsd: tisztességet, becsületet, stb.) vártam, és nem kaptam, de az igazi pofára esés, csak ez után következett.....

Az átlagpolgár szempontjából a lényeget itt írtad le: "Kezdem megtanulni hogy 1-1 leírt mondatot tízféleképpen lehet érteni."
a legtöbben elbeszélünk egymás mellett, mást jelentenek a használt fogalmak, mintha más nyelvet beszélnénk, összezavarták az anyanyelvünk, és így szinte lehetetlen közös nevezőre keveredni (divida et impera).

visszaolvasva, kicsit túlpörgetett a reggeli második kávé :)))) sry.
Van közöttetek olyan aki még emlékszik Liebe Attilára az ózdi fojtogatóra? Ha nincs nem csoda hisz az ember 30 éve -még 18 évesen- robbant be a köztudatba. Az akkori "színész- rendező"  olyan helyzetgyakorlatokat teremtett, amely közelebb viszi a színészeket a halál…..
Egy 22 éves férfi úgy iratkozott be egy angliai iskolába, hogy 16 évesnek adta ki magát, mindezt azért, hogy közelebb kerülhessen 13 éves szerelméhez. James Chester akiről mindenki azt hitte, hogy egy rendes iskolás, -hiszen még az iskolájuk kötelező egyenruháját is hordta-,…..
Breaking News: Göncz Kinga él, mozog, dolgozik! Mivel úgy érezte, nem sok tennivalója akadt, mert a környező országokban a magyarok helyzete csodálatos, mesébe illően jobbra fordult, Szlovákiában Slota minden hétvégén halászlét főz Bugár Bélával, Romániában az autónómia…..