Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztewe

1 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltaképpen csoda, hogy a black friday death toll még csak 10 halálesetet mutat 2006 óta, hiszen a nevezetes napon rendre kicsúszik az irányítás a boltok biztonsági személyzetének kezéből. Van. hogy csak a paprikaspray bújik ki a kabátzsebből, de az is előfordul, hogy az árufeltöltőt egyszerűen…..
sztewe 2017.11.26 09:28:40
@Jossarian: Neked ajánlanám az Idiocracy avagy Hülyék paradicsoma c. filmet. R*hadtul pontosan modellezi mi történik ha a genetikai selejtek szaporodnak többen :( Erre ebbe az évben már van is példa: Lapos Föld es lapostetvek.
A hétfői téma rendesen felborzolta a kedélyeket, így következzen Péter vendégposztja:   Szomjazol egy jó fagyira, a szemed meg vásárol - ezt használják ki a legnagyobb csalók. Ne dőlj be, mert nagyon át vagy dobva a palánkon… Jó ha tudod. Nem pénzről szól, hanem rólad. …..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
sztewe 2017.07.10 23:03:45
@debreczenizoli: Teljesen egyetértek veled
amúgy @kolompa lole 1111: Te tényleg egy Szánalmas, ostoba, korlátolt lúzer vagy.
német mennyiségFélelmetesen csúnya kék palack. Sejtelmesen áttetsző, a szürke kupak és matrica rajta még ijjesztőbbé varázsolja. Vajon honnan ez a szörny? Német import ugyancsak mint az utóbbi idők egynehány itala. (És még egy lesz.) Ott követtem el hibát, hogy nem tettem…..
Például valamilyen ikonikus képrenyőképet lehet belőlük építeni, legalábbis a Twitteren BitBlt_Korly néven futó japán júzer ezt tette. A Super Mario Bros. címképernyőjét rakta össze hangyaszorgalommal, íme a végeredmény: Mint látható, néhány pixel előreugrik a…..
sztewe 2015.04.07 13:31:05
Elsőre jó viccnek tűnik a dolog, de úgy néz ki nem az: egy indiai stúdió megvette a Trónok harca remake-jogait, és Rani Mahal címmel saját verziót forgat majd, maharadzsákkal és sok-sok tánccal, mert Bollywoodban ha valaki nem táncol egy filmben/sorozatban, az lófaszt sem ért. A…..
aeon flux trailer: chappie (2015) 2015.01.09 20:30:00
Chappie nem csupán egy a 2016-ban hadrendbe állított rendőrrobotok közül, Chappie érző, gondolkodó lény, ezért a rendőrség fejesei (Sigourney Weaver és Hugh Jackman) szerint az egész emberiségre veszélyt jelent, ezért eliminálni kell. Még jó, hogy nem kisebb erő áll az…..
sztewe 2015.01.10 17:18:13
A jelenleg futó legjobb animációs sorozat, az Archer szinkronizálásán jártunk. Két tanulság van. 1) Az Archer szinkronja bár nem kiemelkedő, de mégis élvezhető. 2) De egyszerűen nem érdemes azon fanyalogni, hogy miért nem felirattal adják a Comedy Centralon. Disclaimer: a…..
Elegem lett az allergiából elegem lett a vegyszerekből és elegem lett a mosógépemet beborító elszappanosodott trutyiból ami valaha öblítő névre hallgatott. Utána olvastam és nagy örömömre megtaláltam a számomra elsőre is jól hangzó megoldást! Vadgesztenye a mosáshoz és…..
Ahogy közelednek az ünnepek, a lakás díszítgetése mellett az illatoknak is egyre fontosabb szerep jut. A drogériákban kapható szagűzők nagyon népszerűek, de minek költenénk ilyesmire, ha magunk is könnyen készíthetünk - ráadásul természetes - illatosítókat. A lakásban…..
Téli estéken, szívesen nassolgatok valamit a barátaimmal. Valami mást vagy különlegeset.   A birsalmasajtra még gyerekkoromból emlékszem. Mi kekszre kentük, azt ropogtattuk öcsémmel. Most ismét rátaláltam a birsalmasajt varázslatos ízére. Íme kedvenc bírsalmasajt receptem:..
Egy visszautasíthatatlan ajánlat 512 gigabájtos pendrive mindössze 11 990 Ft-ért? Igen, ezt kínálja "LegjobbatNeked" az egyik ismert magyar árverési oldalon. Ez ám a jó vásár, hiszen még hasonló kapacitású merevlemezt sem kapni ilyen olcsón! S nem ez az egyetlen ilyen kedvező ajánlat, 256 GB-os…..
Bár kommentezőink még nyáron figyelmeztettek, hogy az azóta csődbe ment Aranyközpont Zrt. gyakorlatilag ugyanaz a kör, mint a Safety Gold Zrt., van, akinek ez az info már későn jött. A hasonló tulajdonoson és a hasonló problémákon kívül. vagyishogy se pénzt, se aranyat nem adnak,…..
Ugye emlékszünk a Hyppolit, a lakáj híres jelenetére?Mi is így vagyunk ezzel, sőt tavasszal a hagymást is hagymással szeretjük! Bízunk benne, hogy nem vagyunk egyedül, ezért mostani fotópályázatunk témájának a tavaszi hagymás virágokat választottuk. Várjuk Olvasóink…..
Mostanában egyre több first-world problemmel szembesülhetünk (olyan problémák, amik egy fejlett társadalom életét nyomorítják meg). Az egyik ilyen probléma a weboldalak mobilos megjelenítésének optimalizálatlansága, melynek köszönhetően, ha mobilról vagy tabletről nézünk egy…..
Az utóbbi időben több kérdés is érkezett ebben a témában. Van, aki évek óta parlagon heverő telket örökölt, másnak nem volt ideje a kertre, és mire észbe kapott, már átláthatatlan káosz várta. Mielőtt nekikezdünk az elhanyagolt, „elvadult” kert…..
Pataki Balázs tudósítása Akik december 19-én hétfőn a városban kajtattak ajándékok után, és a többi szeretetre éhes vásárló nyakán tapostak, hogy megvegyék a gyereknek az utolsó „Ben 10 vs. Bakugán Csillámpóni” társasjátékot egy hamisított kínai árustól, na,…..
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
"Kedves Cukiság!Nem tudom megállni, hogy ne küldjek pár cicababás képet válogatásra.A kedvencem, amelyiken a mosogató alatt durmolnak, Karminca keresztben mindenkin.... :)Órákig kerestük őket, mire véletlenül rájuk találtunk. A fűtőcső melletti résen befértek a mosogató…..
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
  Ha érdekel, Erik Johansson egy fiatal svéd tehetség, aki attól különleges, hogy a saját maga általa készített képeket digitális eszközökkel manipulálja, mindezt humorral és határtalan kreativitással teszi. Erik Johansson informatika szakon tanult, 2007-ben vette meg élete…..
sztewe 2011.05.12 21:49:38