Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor a Jobbszélső

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy teljesen megrakott konténerszállító hajó halad jelenleg Kínából Hollandiába az Északkeleti-Átjárón, egy olyan útvonalon, amelyen korábban hihetetlenül veszélyes lett volna ez a mutatvány, de most “végre” segítő kezet nyújtott a globális felmelegedés és felolvasztotta…..
A szombati FTC-MTK bajnokit a köztévé közvetítette, kicsivel lelkesebben, mint azt elvárhattuk volna tőlük, legalábbis ami a közönségről készült hangulatos vágóképeket illeti. Mert ugye egy meccshez hozzátartoznak a szurkolók is, sőt, egy zárt kapus Barcelona - Real Madridnál…..
Ha egyszer vagy többször hűtlenek voltunk, és nem buktunk le a történések idején, illetve a partnerünk nem bukott le, hiába vagyunk már rég túl az egészen, lehet, hogy időzített bombán ülünk. Sosem tudhatjuk, mikor pattan ki egy titok... A krimiírók szerint nincs olyan titok,…..
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
Gábor a Jobbszélső 2012.09.16 12:24:26
@dr yetee 69:

Szerintem vess egy pillantást arra is, hogy 2002-ben mennyi volt az államadósság, és 2010-ben ebből mennyi is lett.
Aztán el lehet gondolkodni, ki mit kúrt el, és hol. Érdemes még a 1998-2002 közti időszakot is áttekinteni. Ha már a számokkal érvelünk, hát érveljünk a számokkal!
Ma temették el Zwack Pétert! Először is, részvétünk a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek. Egy nagy embert veszített el a magyar közélet. Viszont amit a Kossuth Rádió tett a temetés kapcsán, az nagyon durva: Zwack Péter életéből csak a neki tetsző dolgokat mondta el. A…..
Gábor a Jobbszélső 2012.08.21 22:24:39
@Link Elek: sajna lassan tényleg valóság lesz amit Orwell 1949-ben megírt.... Egyre gyakrabban mondok én is csak ennyit megjegyzésként egy-egy esemény kapcsán: 1984.....
Gábor a Jobbszélső 2012.08.21 22:29:20
@balkon-úr: nem zavar, hogy ez csak egy lépés volt az ország teljes lefegyverzésében? Egy napon ez még nagyobb probléma lesz, mint gondolnád!
Egyetértek a fentebb szólókkal, miszerint az SZDSZ-nél nagyobb kárt senki sem okozott ennek az országnak. Szinte csak párttagsági alapon börtönbe zárnám minden volt ténykedőjüket.
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
Gábor a Jobbszélső 2012.08.13 21:30:33
Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de…..
A gyűlöletkeltéstől a gyilkosságig (2) - Stépán Balázs Gönczöl Katalin 1968-ban az ELTE jogi karán szerzett diplomát. A  kriminológiai tanszéken kezdett dolgozni, 1979-ben nevezték ki egyetemi docensnek, 1990-ben egyetemi tanárnak. 1984-től 1995-ig…..
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
Három hónapja fogadta el a kormány az árfolyamgát rendszerét, a legszemfülesebb devizaadósok pedig már júniusban alacsonyabb törlesztő részletet fizettek. Azoknak, akik még bizonytalanok, itt van még egy kalkuláció. Számításunk szerint a direkt módon elérhető nyereség a…..
Gábor a Jobbszélső 2012.07.02 20:56:08
@Beren: az enyimet is kapásból emelte, felezve a tervezett nyereséget. Ráadásul 45. napja benn az igény, nincs semmi pótolandó, és a kötelező 30 napos ügyintézést leszarják. Budapest Bank.
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..