Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finalNmbr

0 bejegyzést írt és 655 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az egyik kedves partnerünk továbbította felénk Vadai Ágnes levelét, amiben a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője országgyűlési fejléces papíron figyelmezteti nagyon előzékenyen hirdetőinket, hogy a hirdetéseiket megjelenítő Mandineren nem megfelelő a moderálás. A…..
finalNmbr 2012.06.14 21:27:34
Szenzációs leletet posztolt a Retronaut blog: az Atari cég egy játékkatalógusát 1978-ból. Kicsit helyezzük el, mikor is van az: a játéktermi gépek aranykora, ezzel együtt az otthoni konzolgépek első nagy felfutása. E.T. még sehol, katasztrofális Pac-Man-átirat még sehol, a Nagy…..
finalNmbr 2012.06.14 17:47:47
@Warlimont: :))
Mivel mostanában egyre többektől hallani, milyen elképesztően nagy szükség lenne egy „normális liberális pártra”, nem is csoda, hogy hónapokkal ezelőtt Kuncze Gábor, a múlt héten pedig Fodor Gábor is létrehozták különbejáratú protopártjaikat, sőt, lassan blogok jelentik…..
Subba VálságOne 3 2012.06.08 14:19:18
ANNENN Viselj galaxist! 2012.06.11 19:03:00
Egy csodás "boltocskára" bukkantam nemrég az Etsyn. A Shadowplaynyc -nál ámulatba ejtő ruhákat lehet találni, ahol az egyes darabok nem csak a különleges nyomatok, de a variálhatóság miatt is csillagos ötöst érdemelnek. Legszívesebben az összeset megvásárolnám... A "hubble"…..
Kormányra kerülése óta világosan látszott, hogy a Fidesz módszeresen halad előre abban, hogy államosítson mindent, amit csak lehet. Kétség nem férhet hozzá, hogy az erről alkotott markáns elképzelését a párt konzekvensen végrehajtja, még akkor is, ha sok esetben nem hajlandó…..
finalNmbr 2012.06.12 18:22:16
Naja, itt pedig az eddig privatizált állami tulajdonok 90től 2011ig, ez legalább ennyire beszédes

szentkoronaradio.com/files/Kik_adtak_el_az_orszagot_0.xls

Amúgy az én véleményem az, hogy sokmindent el lehet adni, versenyt teremtve de pl az energetika vagy az egészségügy az semmiképp ne tartozzon ezek közé (ahogy már mások is leírták itt) Az europaid életkörülmények alapvető biztosítása ne üzleti alapon menjen, legalábbis addig ameddig egy átlag magyar család fizetésének kurva nagy hányadát fűtésre, villanyra, vízre bassza el. Ha pedig emelkedik a fizetések luxushányada akkor valamilyen kontrollált formában lehet akár üzleti alapon is működtetni. Bár én nem vagyok közgazdász, biztos van olyan aki jobban megtudja fogalmazni azt amit írok..
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
finalNmbr 2012.06.12 14:00:58
Off : @No_Fidesz_No_Problem: De a kurva anyád már :D Ki a faszomat érdekel, hogy útálod a kibaszott Fideszt? Bazdmeg muszáj minden egyes posztba ilyen retardált faszságokat odaböfögnöd ?:D De most komolyan.. Nem, tényleg nem érdekel, röhögök csak ezen..
Az Android már több éve jelen van a mobilpiacon és mint minden túlhype-olt dolognál, előbb-utóbb az Androidnál is kipukkan a lufi és megáll a hirtelen fejlődés (vagy bekövetkezik a szingularitás). Míg tavaly naponta 700.000 Android operációs rendszerrel felvértezett készüléket…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Olvasó! Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat munkakereséssel kapcsolatban.Már csak 6 évem van a nyugdíjig, így stabil állást szeretnék.…..
finalNmbr 2012.06.08 08:47:38
@ámbátor: Ja mer ha a buzik gyülekezetére vagy a posztkommunistákra szavazott volna akkor most hemzsegne a faszi az állásajánlatokban.

Te fasz
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
Geekblog Prometheus 2012.06.06 22:54:00
A Prometheus körül akkora hype alakult ki, ami talán még a stúdiók néhány idei másik nagy dobása, a Bosszúállók és a Sötét lovag: Felemelkedés körüli cirkuszt is megfejelte. És a rendező személyéhez, illetve az általa életre keltett Alien franchise új irányba vivésének,…..
finalNmbr 2012.06.07 11:14:22
ProgBlog Kedves Angéla! 2012.06.04 22:38:00
„Uram Király: egy egyszerű magyar áll előtted!”Bácskai Lauró István: Gyula vitéz télen-nyáron - 1970  Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!  Egy egyszerű magyar szól Önhöz e levél által – ám kétmillió másik nevében! Mi, a…..
..
finalNmbr 2012.06.05 12:33:59
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
finalNmbr 2012.06.04 14:52:44
@☉ ☾: Kurva anyád
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
finalNmbr 2012.06.04 13:50:50
@sárkányfő: :DDDD Te sem vagy valami túl okos, igaz?
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
finalNmbr 2012.06.03 09:50:57
@brabant89: A kurva anyád :D
Tegnap sokak meglepetésére a Bloomberg kereskedelmi információs felületén megjelent a görög drachma. Az ügyfélszolgálat munkatársai szerint csak egy tesztről van szó, és az "POST EUR" (euró utáni) drachma azóta lekerült a platformról. RT nyomán   ..
finalNmbr 2012.06.02 19:22:46
@wwolf: Tehát akkor te most a Bloombergnél dolgozol? Nem volt világos ebből a 15 hozzászólásból..
Nagyjából tegnapig elszánt Európa-barát voltam. Hittem abban, hogy az európai kultúra erős polgári hagyományrendszere, a széles műveltség alapjain álló civil demokrácia ereje, az európaiakban élő álmok lüktetése képes lesz arra, hogy napról-napra, évről-évre előbbre vigye…..
Miért veszélyes a revizionista romantika? Miért nagy probléma, ha államtitkárok asszisztálnak vagy tesznek úgy, mintha asszisztálnának egy olyan halott író hamvainak a szomszédos országba történő becsempészésében, aki 1944–1945-ben a nyilaspuccs után a nyilas parlament…..
finalNmbr 2012.06.01 18:39:51
Én nem értem. Európa egyik legidősebb állama vagyunk, és nácizmus (sic!) magyarnak lenni? Nácizmus revízióról beszélni? Nácizmus előrébb helyezni a magyarokat a különféle kisebbségekkel szemben? Az magyarnak hiszi magát aki szerint akár Trianon akár 56 vagy akár az elmúlt 20 év 'jogos' volt? Az vajon magyar-e aki lemer egy ilyen, számomra tragikus posztot írni? Tényleg ennyire szétbaszta pár ember fejét a 45 év kommunista illetve az elmúlt 22 év liberál demokrata 'diktatúra'?

Én elhiszem, hogy a multikulti-európa nagyrészén picit erős, az ilyen szintü nacionalizmus mint ami itthon, a lakosság egyre növekvő részében van. Elhiszem, hogy kint sokáig leszarták az ilyet.. megvolt rá az okuk, szabadok voltak, pénzük volt, miért is sírtak volna? De ez közép-európa. Az itteni országokban ezek egyike sem volt meg hosszú időn át és mi nem akarjuk azt az utat amit a többi liberál ország járt be.. Megpróbáltuk, és nekünk lett roszabb. 65 év előnyük van.. Nem kell több a nyugatból. Nem akarunk liberalizmust, nem akarunk legalizációt, nem akarunk buzikat az utcán vonaglani, nem akarunk zöldként élni, nem akarunk kettős-mércét a kisebbség javára és nem akarunk bevándorlókat sem. Nem hiszünk az egyenlőségben, mert az embercsoportok nem egyenlők! Egyenlőnek mondani, na az a rasszizmus! Aki érti ezt, na az, nem rasszista..

Nem kell flame, nem kell reagálni rá.. csak magánvélemény (nem érdekel semmi az anyámmal kapcsolatban, az eszemmel kapcsolatban vagy bármi más személyeskedő/nem személyeskedő szöveg)
finalNmbr 2012.06.01 19:12:26
@Putyilov gyári melós: Mellé ment pajtás, rosszul látod. De a kommented stílusából ítélve (merháténmárnyelvtannáciisvagyok) felesleges lenne próbálkoznom.. bocs.
Néhány nappal ezelőtt tudósítottak a hírportálok Christine Lagarde nyilatkozatáról, amely szerint a görögöknek javítaniuk kellene az adózási moráljukon. "Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója szerint a gazdasági válságtól szenvedő…..
finalNmbr 2012.06.01 15:24:58
@Gera: :D Buta vagy
Emitt egy 'akkor és most' gyöngyszem: a 70-es években készült R. White limonádé hirdetése a felső kisfilm, amelyben az éjszaka közepén a konyhába lopódzó férjet a felesége buktatja le, amint titokban üdítőt szürcsöl… tipikus „végkifejlet”, tipikus…..
IDDQD Fizikaóra, sokadik osztály 2012.05.30 10:35:10
A CryEngine 3-ból esett be egy fizikai szimulációt bemutató videó, a Rig of Rods című indie-freeware autós játék fejlesztőitől, szóval hipszterek is nyugodt szívvel bevallhatják hogy tetszik nekik. A játékfejlesztés egyik nagy kihívása már jó ideje, hogy a technológia, a…..