Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éjfúria

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti, nagy port kavart rendőrségi DJ-razzia ügyben eddig nem jelentkeztem, mert rögtön belekeveredtem az események közepébe - viszont szinte mindenhol olvasható volt az eset, teljes részletességgel, nézzük most végig, utólag. Elsőként az Index értesített, hogy valami…..
Bréking! Gundel Takács Gábor ma délután elindult, hogy felvegye a belépőjét a ma esti meccsre, ám a sajtóközpontban azzal szembesült, hogy azt már valaki megtette helyette. Ha minden igaz, a meccs előtt valamivel kiderül, hogy ki volt az... ..
 Szöszi hazai (Végig!)CicákHátsó sorDumcsiPartiRideÓriás pöcök..
Éjfúria 2010.06.27 15:11:28
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
Érdekes írást közölt a nol.hu Ábrahám Zoltán tollából a mentelmi jogról és a gárdaegyenruha viselőjéről. Arról a helyzetről, hogy mi is történne akkor, ha valaki egy betiltott egyesület betiltott egyenruhájában jelenne meg a parlamentben képviselőként. Amire ugye elég nagy…..