Éjfúria

Aktivitások

Foci vb az MTV-n! Miért nem állnak fotósok a kapu mögött? 2010.07.07 17:57:00

Nem könnyű a sportfotósok élete - kordonok közé zárva, szigorú felügyelet alatt dolgozhatnak csak a foci vb meccsein. Gundel Takács Gábor utánajárt, hogyan készülnek mégis gyönyörű sportfotók a vb-n.  ..

Éjfúria 2010.07.08 09:39:09
Én nem értek ehhez különösebben gyerekek, de árulja már el nekem valaki, hogy mi a jó értelme van ennek az egész sportfotózásnak, ha ma már olyan felbontású mozgóképeket csinálnak, amikből mindig kiválasztható a legjobb, legbeszédesebb, legdrámaibb pillanat olyan minőségű állóképe, ami akár egy printlapba, akár egy netes lapba is több, mint jó? A fotózás megmarad a statikus helyzetek dokumentálására, de a dinamikus szituk minden pillanata úgyis mozgóképpel örökíthetők meg jobban.
Persze, jó poén, ha pont sikerül elkapni fényképezővel a tuti pillanatot, de ez már nem tudósítás, hanem játék, sport, művészet, nem?
Kalóz Vigyázat, DJ-k, itt a fesztiválszezon! 2010.07.08 07:49:00

A múlt heti, nagy port kavart rendőrségi DJ-razzia ügyben eddig nem jelentkeztem, mert rögtön belekeveredtem az események közepébe - viszont szinte mindenhol olvasható volt az eset, teljes részletességgel, nézzük most végig, utólag. Elsőként az Index értesített, hogy valami…..

Éjfúria 2010.07.08 09:16:35
Jó vita lesz. Azt azért majd tisztázzátok előre, hogy a vitatkozó DJ-k közül ki tagja a bozótfejű által gründolt lemezlovasegyesületnek és ki nem.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz