Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balu_

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Négy esküvőt két évadon át sikerrel pörgető csatorna (a reality ismétlése még az Összeesküvőket is elkapta tavaly) marad az esküvős valóságshow-k mellett, és egy újabb, saját fejlesztésú műsorformátumot vezetnek be a magyar piacra szeptembertől. A Fátylat rá!…..
balu_ 2012.08.09 15:19:29
@aard: Ezt én se értem.
A bulváripar olyan fazonokat termel ki világszerte, hogy az valami hihetetlen, miért pont nálunk ne lenne olyan leharcolt valóságshow-szereplő, aki képes élő adásban, a Bros spontán arra kóricáló kamerái előtt egy számára vadidegen fickó pöcsét fogdosni? A nőt az Éden hotel…..
Nehéz bármit is mondani akkor, amikor az emberrel közlik: mivel egy lövöldözésben ártatlanul megsebesült, jelenleg mesterséges kómában fekvő párjának nincsen biztosítása, a kórházi költségek várhatóan 2 millió dollárra rúgnak majd. Amit neki kell kifizetni. Ez is…..
Hű, amikor tegnap este először megláttuk a képeket... ismerős volt az arc a fekete paróka alatt. Ez most a német Vogue sorozata, hát itt nem romantikus lányt csináltak Mihalik Enikőből, az biztos. Bár, aki az ostoros romantikát kedveli... Az oldal, ahol először a képeket láttuk,…..
balu_ 2012.07.20 12:59:25
@untermensch: "Sportolóink", "nobel-díjasaink"-at nem mondunk?
Na ugye...!
balu_ 2012.07.20 13:55:19
@untermensch:
Arra a közösségre utal, aki fikázás helyett örül más külföldi piacon is szerencsét próbáló honfitársai sikerének és hogy öregbíti egy kicsit a hírnevünket és nem tartozik azok közé akinek 10 mondatban kell elmagyarázni...
balu_ 2012.07.20 16:15:06
@untermensch:

Gondolom biztos sokkal jobb nők a barátnőid, hogy ilyen fejlett a kritika érzéked!
További kellemes fikázást máshol!
Olyat mondott Keresztes Ildikó a Blikknek, hogy beszartunk, de komolyan. A cikk címe Keresztes Ildikó visszalépett Hollywoodtól, ami már megér egy misét, de a tartalom még inkább, amiből kiderül hogy az X Faktor mentora nemet mondott Báthory Erzsébet szerepére, amire egy hollywoodi…..
Alig egy hónappal azután, hogy megosztottam a biztonsági kamera felvételét nagymamám táskájának ellopásáról most ellopták a biztonsági kamerát. Talán felismeritek az elkövetőt. (Budapest, IX. ker) :DDDDDDDDD Köszi Cecan!…..
balu_ 2012.07.19 15:24:38
@Illye26:
Bocs, de inkább a távol-keleti kitörési vágyat és szorgalmat tartom példaképnek és nem esem hasra a felsoroltak előtt.

Ott ugyanis akármekkora szegénység van tényleg tanulnak, mert csak ezzel tudnak kitörni. Ösztöndíjakkal sem látják el őket
Majdhogynem megszokott dolog, hogy a fém dolgokat ellopják a közterületekről. Korábban csak az ezüstöt (igen ilyen is volt Budapesten - de erről majd később), aztán a vasat, az alumíniumot, a rezet miegymást végig a periódusos rendszer összes elemén. De amilyet egy kedves olvasónk…..
balu_ 2012.07.18 15:43:31
@Theodoro:
Próbáljatok meg átmenni a Baross tér aluljáróin. Vegyvédelmi maszkot kéne osztani előtte. Az egész aluljárót kellene ellopni, az volna a legjobb!
Subba Facebook: Balhé 2012.07.17 10:42:00
Ez volt már? Klasszik cicaharc, acsarkodó rajongókkal, akik pont annyit tudnak a világról, hogy belemennek egy internetes vitába, ezek bármibe, hogy még verekednek is a való életben, ráadásul a kommentek között a tulajdonos is megjelenik.  …..
balu_ 2012.07.17 13:39:10
@Kiss.Mark: Nem hiszem, hogy a prolinak újabban pozitív tartalma lett volna!
Volt már Trónok harca zenéje C64-re komponálva, Trónok harca 16 bites japán RPG-ben (ennek nemrég a második része is megjelent), épp a múlt héten posztoltuk a Trónok harca kontinense, Westeros Minecraft-verzióját, most pedig itt van, hogy nézett volna ki Westeros, ha a Mario Worldben…..
balu_ 2012.07.09 10:03:48
@Kabarészínész:

Én is skippeltem ezt az agyonhájpolt izét!

Jó biznisz mondjuk a stúdióknak kiadni ezeket a kardozós-baszós sorozatokat(Spartacus, Borgiák, Trónok harca stb)
balu_ 2012.07.09 12:47:16
@Varmer: Thx but nothx!

Van még rengeteg jó fantasy amit el akarok olvasni, ami nem hype-al nyomul...
..
balu_ 2012.07.08 15:29:35
@solo: Sofőrnek nem kell guggolnia.
Az Éden hotel első és az Aranypart (eddigi) egyetlen évadának egyik legvitatottabb személyiségű szereplője, Éden Szandra megjárta már a hadak útját. Az Éden hotelben kiderült, hogy milliókat dugott össze és szórt el, egy percig sem tagadta, hogy a testéből él, sőt, persze…..
balu_ 2012.07.05 13:35:47
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
Árpa Attila végül elnézést kért, amiért a Facebookon olyat buzizott, hogy ezért díszhelyet kaphatna a melegfelvonulás ellen szervezett tojásdobáláson. A médiaszemélyiség, rendező, színész és tévés producer azért akadt ki, mert az RTL Klub nem akarta bevágni az arcát a…..
balu_ 2012.07.03 00:13:30
Subba Ez mi a fasz??? 2012.06.29 21:12:00
via..
2004-ben a CBS közvetítette a Super Bowl-t, azaz az amerikai futballbajnokság döntőjét, és egészen a félidei showműsorig nem is volt ezzel a műsorral semmi baj. Ekkor ugyanis Justin Timberlake és Janet Jackson lépett színpadra, és a duett közben Timberlake egy határozott mozdulattal…..
balu_ 2012.06.29 22:46:59
RZA nagy kung fu rajongó hírében áll, Eli Roth-szal ötleteltek egy sort, ebből szépen megszületett egy forgatókönyv. Quentin Tarantino bepattant a produceri posztra, majd együtt meggyőztek még néhány színészt a véres, "bunyókban" gazdag őrületesen nagy szórakozásnak látszó…..
Nemrégiben feltettünk egy hasonló kérdést a férfiakra vonatkoztatva, most eljött a nők ideje. Mit tehet egy nő annak érdekében, hogy a partnere, pasija, férje ne vágyjon más ágyába, vagy, ha vágyik is, mert ugyan melyik pasinak ne lennének vágyai, legalább ne lépjen a tettek…..
balu_ 2012.06.28 15:43:50
@Void Bunkoid:
Sőt jó ha azt is megérti h a Diablo3/Dragon age release jobban lázba hoz, mint pl. az EB. :)

@skarlát betű:
Valóban vannak olyan nő rokonaim akiknek 100 kiló fölött szép a férfi, de asszem őket meg én hagynám ki. :)
Gondolom ha gyerek is érkezik akkor azért a "rendesebbje" nem kacsingat félre.

Dragon Age-ben nincs hobbit. :)
Alan Turing brit matematikus, aki a második világháborúban a német Enigma egyik megfejtője volt, nem lett öngyilkos. Halálát baleset vagy gyilkosság okozta.   Jack Copeland professzor, Turing-szakértő Oxfordban jelentette be kutatásai eredményét: a matematikus 1954-ben nem…..
Emelj! A kávé dicsérete 2012.06.26 07:30:00
A kávé a trópusi területeken megtalálható kávécserje terméséből, a kávébabból többféle módon előállítható ital, világszerte fogyasztott élvezeti cikk. A cserjének két fajtáját termesztik: a drágább, kevésbé erős és kellemesebb aromájú kávét adó arabicát,…..
balu_ 2012.06.27 11:39:36
@Gekko: A kv nem emeli a vérnyomást?
Vmit biztosan csinál a keringéssel, mert többen mondják h dobog a szívük utána.

Az emésztést meg nem javítja hanem egyszerűen reggelente meghajtja az embert.
Erre is jobb mondjuk a citromos víz/tea.
Azt hiszem, hogy ezzel az Ultimate AR-15 Mall Ninja Tactical Zombie Destroyerrel egy ideig tudnánk magunkat tartani az élőholtak ellen. Szépen fel van szerelve a kicsike. Ellenvélemény? ..
Alig várom, hogy a zombi stíl a hétköznapok divatirányzataiban is megtalálja a maga vérrel és agyvelővel fröccsentett helyét a testékszerek és a tetoválás örök trendjei között. Addig csupán szélsőséges önkifejezés, kortárs művészeti ág és persze kiváló fesztivál és…..
Volt már kép az Urbanistán a bombázás előtti Budapestről, s volt kép a bombázás utániról is. Ilyen még nem volt. A Fortepanra felkerült egy csomó kép, amelyet a Magyarországot támadó szövetséges bombázók legénysége készített "munka közben". Dani a Dunai-szigetek bloggere…..
balu_ 2012.06.20 21:46:09
@molnibalage:

Külön katonai projekt volt, hogy begyüjtsék a német rakétatudósokat és minden ehhez kapcsolódó tervrajzot...

Te meg ne gondold, hogy mindenki a földhöz veri magát amcsik miatt. A saját vezetőink csak azéárt voltak balfaszok, mert veszítettek...
Amiket meg itt sorolsz azok szép eredmények majd meglátjuk hol lesznek az amerikaik, amikor egy erősebb Kina vagy EU szorongatja őket gazdaságilag...
balu_ 2012.06.20 23:12:29
@Apokalipsz István: Ügyvédjük vagy az amcsiknak?
balu_ 2012.06.22 12:30:05
@seahawks: Szerintem többet olvastam, mint te.

Ha kiposztolok képet orosz katyusákról, amikor épp rommá lövik Budapestet vagy épp magyar nőket erőszakolnak, akkor is azzal jössz h a szemét magyarok hadat üzentek....?
Fehérneműre vetkőzött a világ egyik legtökéletesebb testű nője! Gisele Bündchen a saját nevével fémjelzett fehérnemű-kollekció gyönyörű és szexi darabjait saját magán mutatja be. A fotókat Nino Muñoz készítette. ..
balu_ 2012.06.21 01:03:48
@hírfaló:

Jól tartja magát?
32 éves nem 50...!
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..