Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombie no.1.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából nem tudjuk minek lehet nevezni az Idoru új, Time című anyagát, mert a fele már megjelent külön ep-ként tavaly, igaz itt most az is újra lett keverve. Annyi biztos, hogy ez a lemez a 2009-es tagcserék (énekes, basszusgitáros, dobos) után írt összes dalt tartalmazza, ezek…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Kettőnégy Otto Von Schirach 2010.08.06 19:49:00
Egy kicsit eltávolodunk az 1000% metáltól, bár némi grindcore itt is fellelhető. Járjatok utána Pándi Balázs kollégájának, egyben Mike Patton egyik felfedezettjének. Érdemes! A két műsorvezető mindezek örömére pedig jumpstyle-ozásig ragadtatja magát. Mik nem vannak! ..
zombie no.1. 2010.08.06 20:07:00
1.
2010 első igazi Kettőnégy adása mégpedig a Fonogram díjas The Idoru zenekarral. Mesélnek arról, hogy mikor is veszejtette el eszét Szalkai Tibor zenekarvezető-gitáros, miért történtek náluk tagcserék és arról hogyan is mulatnak valójában. Pár The Grenma tag, rajongó és…..