Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gruppenfamily

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre a motorok mellé egy kétütemű autó. Warti88 elküldte etanolos tapasztalatát egy Wartburgal. Ha tud, szívesen segít márkatársainak, csak dobjanak egy levelet a wartburg353w kukac gmail pont com címre. Megosztanám tömören a Wartburgos (353W) etanolos tapasztalataimat.…..
gruppenfamily 2010.03.28 11:28:52
@TIBI: Üdv én kipróbltam egy 210-es babettán ment a dolog csak t kell aprsgokat alakítani és jó is de még én is kísérletezek.
A tél nem szegi kedvét a motoros kísérletezéseknek. Ma hiánypótló írást kaptam Szeged környékéről: Iván Gergő 1977-es Simson Schwalbe átalakírásának részleteit árulja el.   „Egyik ismerősöm szólt a bioetanolos üzemeltetés előnyeiről, és olcsóságáról.…..
gruppenfamily 2010.03.28 08:34:55
@Bishop_civic_turbo: Üdv egy kis segitség kéne nekem is van 1 210 babettám és én is kipróbáltam E85-tel adtam hozzzá olajat át el nekelidult de meni nem akart csak lassan de én semi átalakítást elöte nem végeztem.Aztán még öntöttem hozzá keverék benzint és ugy jó lett.De nekem igy nem jó mert az volna a jó ha tiszta etanolal menne szóval othol még nem kellene benyát adni hozzá.Ezért kellene a segitséged milyen átalakítást végeztél a motoron szal letudnád e nekem írni?Köszi