Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spajzi

27 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindeközben: autó megrendelés a Fiat magyarországi szalonjában. - Uram elfelejtette beikszelni a műszerfalat!- Igen, nem véletlen! Nem vagyok halandó ötvenezer forintot költeni egy ilyen felesleges extrára. Majd utólag rakatok bele valakivel egy kínait, jó az. Vagy csak én nem tudok valamit a…..
Egy magyar nyelvtankönyvet azonnal adok érte!..
Kihasználatlansás. Nehéz szó. Medgyessy Péter sem tudná kimondani...
Hízót beszámítok Sarok üllő 2016.12.30 09:00:00
Érvényes ajánlat érkezett! Gondolom egész jókat lehet rajta kovácsolni a bakkecskével...
Levélnehezéknek még tökéletes. Lehetne alá tenni pl. magyar nyelvtan könyvet...
Gyűjtemény a magyar internet (facebook?) legjobb apróhirdetéseiből. Hízót és kacsát beszámítok. Tyúk is érdekelhet...
Barna hajú lányok Alice Goodwin 2016.02.25 04:50:00
Spajzi 2016.02.26 17:37:02
@Kimi1: pl a figyelmet magára vonni, több pénzt keresni (erre van igény), hatékonyabb mellszex és még sorolhatnám, de gondolom nem ennyire tárgyilagosan voltál rá kíváncsi. Az eredeti sem volt egyébként ronda, de ha jobban megnézed egy kicsit el volt laposodva és beráncosodva - gondolom ez nem tetszett neki. Ha önmaga jobban érzi magát tőle és nem egy buta liba akkor már megérte. Hidd el, én sem szeretem a műcsöcsöket, főleg az olyanokat amelyek egyáltalán nem lógnak hanem olyanok, mintha egy félgömböt a csajra ragasztottak volna. Brrr. De amelyik természetesnek hat azzal kivételt teszek :)
Egyébként meg ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák - szerencsére :) Peace.
Szimpátiát nem, de szánalmat már elkezdtem érezni! Hiába futott le az évezred legszánalmasabb közösségi tüntetése, még mindig azt hiszik az érintettek, hogy bármilyen szinten nyerhetnek. Milyen forgalomlezáró szimpátia követelő-véleménytüntetés az, amibe maga a tüntető is szarik bele? Vagy bárki…..
Spajzi 2016.01.25 11:08:03
@Terézágyú: Nem taxizik, egyrészt mert nem Bpesten de még csak nem is városban él másrészt van saját autója. De ha nagyvárosban lakna szinte biztos, hogy néha taxizik is. Ahogyan budapesti anyósom aki vele egykorú és megközelítő szinten kezeli a mobilt/netet/netbankot, na ő taxizik is néhanapján, igen. Nála talán csak pár lépés, hogy kipróbálja az ubert, csak 1x-2x megkéne mutatni neki, hogy kell autót hívni. Erre gondolok kedves Teréz. Kielégítő voltam???????
Spajzi 2016.01.25 11:42:55
@Terézágyú: Ezt a frappáns választ kérdőjelbajnok! Gratula! :)
... akkor nem lepődök meg. Viszont akkor nagy baj van az országban. Az egész kérdésben itt mindenki azt a kérdést feszegeti, hogy Ákos véleményre hogyan reagált a Telekom. Csakhogy jelentős részben nem Ákos véleményére reagált. Mert nagyon sokan közlik, hogy ők ugyan az…..
Most, hogy vége a nyárnak és közeleg az ősz, egyre többet fog esni az eső, ami persze a sarat is dagasztja a kertben. Íme 4 mutatós burkolási ötlet, hogy a kerti ösvényeket ne lepje el a sár. Ősszel könnyen sáros lesz az ember cipője, főleg a kijárt, földes ösvényeken, így…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Na, valahogy így kellett volna befejezni a sorozatot a tévében is.  ..
Spajzi 2014.09.10 11:06:47
@szepi79, első ezen a néven: Nem érzek abban túl sok logikátlanságot: Barnie, nem tudott végül megváltozni, Ted meg mindig is Robin-hoz vonzódott, az élet meg néha kegyetlen, de azért többnyire vicces. Nekem kb erről szólt a sorozat (már így a végével együtt).

Persze ízlésről nem szabad vitatkozni, nekem az jobban tetszett, nektek meg ez :) A lényeg, hogy élveztük a sorozatot.
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Spajzi 2013.09.15 10:23:07
addict Tudod mit rövidít a HTC? 2013.08.14 16:33:37
A HTC legújabb szpotja valami óriási változást próbál nekünk sugallni, amihez nem kisebb főhőst sikerült megszerezniük, mint magát a vasembert, Robert Downey Jr-t, egy egészen diszkrét 12 millió dollárért. A film úgy kezdődik, mintha Tony Stark érkezne bemutatni a legújabb…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
Csak egy jó indok kell, miért ne csurogjunk előre a zebráig: ez a videó elég visszatartó erővel bír. Nem is nagyon lehetséges bármit hozzátenni – nézzék meg és garantálom, hogy ez tavasszal is eszükbe jut majd a lámpánál várakozva.   ..
16 ezer kilométeren motoron? Szép túra, igaz? Pláne, ha az ember egy közepesen megbízhatatlannak tartott öreg vashengeres Harley Sportsteren indul el. A cél sem átlagos, hiszen Odessza, Aral-tó, Bajkonur, Kirgizisztán, Kazahsztán és Oroszország az útvonal, némi tetszőleges…..
Geekblog Iron Sky 2012.05.25 07:30:00
Nácik a Holdon! Nácik a Holdon! Amikor 2018-ban az Egyesült Államok meg nem nevezett (de Sarah Palin-re nem véletlenül hasonlító) elnöke úgy dönt, hogy kampányígéretéhez híven (Black to the Moon, értik, ugye?) egy űrhajót indít a Holdra. Az újraválasztás mellett azonban az…..
Spajzi 2012.05.26 10:52:54
@Forgács W. András: Egytől nem is kavarodna fel a gyomrom, na de egy bekezdésben 4-től?

Persze el lehet küldeni a pics...Tesz-Vesz városba, meg meg is lehet fogadni építő jellegű kritikaként, ahogy érzed.
Spajzi 2012.05.26 11:00:57
@Forgács W. András: Tudod mit? Írj Te Tesz-Vesz várost! Az való neked.

Na, szerinted most elküldtelek a pi...ba? :)
Spajzi 2012.05.26 11:09:47
@Forgács W. András: Ez esetben sok sikert, írd tele mellérendelő mondatokkal, legalább felkészíted a jövő nemzedékét erre. (bár az az érzésem máshol ilyen stílussal nem fognak találkozni, de hát ami unikum az unikum; én nem szeretem ezt a fajta unikumot és kész)
Tavaly nyáron halt meg Gary Nixon, az amerikai versenylegenda. A Lossa Engineering neki állított emléket új motorjával. Ugyan a gyári Kawasaki Z1000 szépsége erősen megosztó, de most sikerült olyan külsőt teremteniük, amelyet a klasszikus formákban hívő motorosok is…..
Spajzi 2012.05.11 15:33:19
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Spajzi 2011.07.06 08:42:48
@aefzuj: "Ez tüneti kezelés (lenne, ha lenne értelme), a probléma okozóját nem szünteti meg. Azért van tekergetés mert a hülye magyar igényli, sőt elvárja, hogy 10-12 éves autók 200e alatti futsáteljesítménnyel legyenek megvehetőek. Amíg a fejekben él ez a hülyeség, addig lesz visszatekerés. Ugyanis a kínálat csak akkor apad el, ha megszűnik a kereslet.
Birka magyar hozzáállás = tekergetett órák. "

Kicsit fordítsd meg a gondolatot: a nagy futásteljesítményű autót árán felül akarják eladni a köcsög nepperek. Egyszerűen a haszon miatt tekergetik, nem azért mert a birka magyarnak ilyen kell. Az meg azért csak normális vásárlói gondolat, hogy a pénzemért minél jobb minőségű terméket vegyek. Amíg a kereskedői fejekben lesz baj addig lesz ilyen, ott kell rendet tenni, nem a vásárlókban. Képzeld el ha pl. az élelmiszer kereskedelemben is a hülye vevőt hibáztatnád mert mérgező élelmiszert vett - hát miért nincs neki otthon vizsgálólaborja. Na ezért kell állami kontroll az ilyenekre is, mert a kereskedő csak és kizárólag a saját hasznát nézi, más nem érdekli, az se ha megdöglesz. (lásd a mérgező kaják esete nemrég németországban)
Egyik kedvenc lakberendezőnk, Csorba Anita (az Inspirációk Lakberendezési Magazin szerzője), ma tette közzé blogján legújabb munkáját, egy VIII. kerületi, kiadásra szánt lakás berendezését. Szokás szerint használt néhány IKEA bútort, de ami a legjobban tetszett az egy…..
Spajzi 2011.05.24 09:15:24
@bozs: Fene se tudja, nem vagyok egy nagy botanikus, de fény biztos hogy kevesebb van egy vitrinben és a hőmérséklet/páratartalom/frisslevegő kombináció is más.

Ettől függetlenül, lehet, hogy bírná.
Valahol érzem, hogy egyszer eljutok ahoz a fázishoz, hogy fűtés és fürdőszoba is lesz a faházban, de egyelőre most (még) csak az áramot vezettem ki. Mert áram kell. Ugye? Az úgy kezdődött, hogy találtam a padlástérben egy vezetéket ami közel volt a ház sarkához...…..