Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesek mint a vett malac

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baló Györgyöt április elseje óta nem láttuk az m1-en, nyilván megint Morvai Krisztina miatt tüntették el a választási időszakban a képernyőről. A Kassza azonban szerencsére nem szűnt meg, bár a változatásokkal majdnem olyan, mintha. A közéleti műsort ugyanis átalakítják,…..
Az alanti történet tanulsága nekünk az, hogy aki 110 ezer forintot kiperkál előre, az minimum nézze meg az apróbetűt, és legyen tisztában azzal, hogy előleget vagy foglalót fizet. Ebben a cikkben egy ügyvéd elemzi az előleg és a foglaló közötti különbséget. Annyit kapásból…..
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   A minap ez a levél…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Nem mond le Szigeti Péter, nem mond le senki az OVB-ből. Mert nagyon sajnálják, de nem az ő hibájuk, hogy a parlamenti választások első fordulója kabarévá vált, valójában semmi közük hozzá, nem ők találták ki a szisztémát. Mit is tehettek volna? A körülmények áldozataivá…..
     Az LMP, most így helyből megtudhatja, hogy milyen az, amikor a profik rámozdulnak valakire. Az LMP szavazóiról még kevesebbet tudunk, mint magáról a pártról, ezért komoly optimizmusra vall, hogy a szocik abban bíznak, hogy az LMP szavazói majd érett megfontolás…..
Zuschlag nem értette, hogy egy büntetőügyben mások a szabályok, mint a politikában. Ő úgy viselkedett, ahogy a politikában kell: a legkényesebb témákban egyszerűen megtagadta a vallomást. Ez elég buta taktika, amikor minden bizonyíték ellene szól. (Fotó: szegedma.hu)…..
Sárdobáló Bokros vs Bokros 2010.04.06 07:00:00
 Bokros Lajos február 7-én elmondott kampánynyitóján évértékelőjén a következőket mondta a munkahelyteremtésről: (az érdekes rész a videóban 1:22-től jön, ha minden igaz, akkor onnan indul magától) "Van, aki arról beszél, hogy az állam majd teremt 1 millió új…..
A május elsején nyíló sanghaji világkiállítás a világ legfényűzőbb eseménye lesz, már ha a fényűzés definíciója az, hogy nagyon drágán hozunk létre nagyon látványos dolgokat, amelyeknek azonban kevés értelmük van. Nem a kishitűség szól belőlünk, de józan ésszel…..
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..