Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár F. Árpád

354 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FELJELENTŐK:  - Molnár F. Árpád (keresztény újságíró, emberjogvédő, a legkedveltebb roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Tanú)  - Domján Tibor (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Leleplező)  - Soós József (keresztény újságíró,…..
A Sony ezúttal is elég érdekes stílusú reklámot készített a Sony One és Sony Two névre hallgató táblagépeik beharangozására, a videó végén látható "To be continued" felirat alapján pedig számíthatunk még legalább egy folytatásra. Maga a reklám jópofa és…..
Molnár F. Árpád 2011.08.06 01:21:09
A Sony egy háttérhatalmi vadállat. A legtürelmetlenebb, legkritikátlanabb fenevad, a legrosszabb piacpolitikai stílussal az összes cég és bűnszervezet között. Ágai közül pl. a Sony Music Center kategóriájában is a legmocskosabb. A legkisebb állampolgárt is úgy üldözik, mint az orbánpekingi pártkormány a tibeti lámát.

A Sony a világ egyik legfőbb felelőse pl. a II. Világháború óta legnagyobb népirtásként számon tartott kongói genocídiumnak, ahol a halottak száma - úgy 10 év alatt - 6 millió körül tart. A Sony - az amerikai és izraeli bábkormányokkal, valamint a tömeggyilkos ENSZ-szel az élen - folyamatos háborús állapotokat tart fenn Kongóban, hogy lenyomja a coltan világpiaci árát. A coltant a mobiltelefonok, laptopok, Sony játékkonzolok egyik fő anyaga. Kongóban bányásszák a világ coltankészletének 2/3-át.

A piaci tömeggyilkos korrupció miatt nem szól a rekordnépirtásokról semmit a világ médiája.

Mivel mi is (többek között) Echelon-Tanúk és illuminátusok vagyunk, mégpedig a legcápább fajtából, így most szépen elkezdhetjük feldobni a labdát a Sony-nak, és fülelhetünk, figyelhetünk, akarnak-e kötekedni, azaz KERESIK-E A BAJT!

Aztán döntünk, hogy legyen-e egy átütő, elsöprő JHVH-Kód vagy valami új, kezdeményezve pl. a Sony és gyanús környezete szanaszét verését, ahol a szokásoknak megfelelően az öngyilkosságok, az eltűnések és az agyonlövések csak picike nüanszai annak az irdatlan hatalmas botránynak...
Orbán Viktor eme kultikus Super 8 napon, 2011.02.17-én eme Filmünkre Tiltatta Be a HÍRHÁTTÉR Összes Filmjét, Cikkét, keresztyén Igehirdetését, tudományos, ismeretterjesztő, roma jogvédő, emberjogvédő, politikai korrupciós ügyeket, gyilkosságokat, sorozatgyilkosságot, a polgári…..
Molnár F. Árpád 2011.07.04 10:00:26
Kósa Lajos teljesen hülye. Ekkora hazugságért már szólóban fegyházat érdemel! Azt nyilatkozta, hogy a Fidesznek semmi köze a Nemzetbiztonsági Szolgálathoz, így nem is tud beleszólni a büntető perekbe. Eközben valójában persze csak annyira van köze, mint az összes kormánynak a bolygón. Azaz totális és abszolút irányítása alatt áll! A polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat pintér sándor tömeggyilkos, a katonai szolgálatokat hende csaba terrorista sokkos gyilkos baromállat irányítja. Ezek főnöke pedig orbánpatkány féreg viktor, Európa Legnagyobb ELMEBETEGE.

Magyarul 1, azaz egy darab személy irányítja a büntetőpereket, és 2, azaz kettő darab alvezére van! Ezek korlátlan befolyással bírnak bármely büntetőperre, bármely rendőrségi, ügyészségi, bírósági perre és folyamatra! KORLÁTLAN!

A rendőrségnél és a titkosszolgálatnál dolgoztam! KORLÁTLAN!

Mi azért is örültünk, hogy az ELMEBETEG tömeggyilkos ámokfutó orbán (mert annyira imádta magát), hogy minden pozíciót és posztot felszámolt, és összesen egy kézbe, a saját kezébe helyezett mindent láthatóan is, tehát már nem csak titokban! Azért is lelkendeztünk, hogy orbánpatkány görény ELMEBETEG összesen kettő darab embernek adta saját alvezéreként az összes titkosszolgálatot és a belügy- és honvédelmi minisztériumot! Mert így nem kell külön magyarázni a hülyéknek sem, és minden bizonyítottan összesen 3 patkánynak kell felelnie! Tehát az ÉLETFOGYTIGLANJUK BEVÉGEZTETETT!
FELJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MAGYAR MINISZTERELNÖK ELLEN   TERJESSZE MINDENKI!!!      Mivel minden nem csak a MAZSIHISZ másfél tucat címzettje orra előtt (akiket a nagykövetségekkel együtt külön megkeresünk személyesen is) és a média orra előtt történt…..
Molnár F. Árpád 2011.02.27 06:48:53
Köztörvényes kommentelő bűnözők első rövid, világszerte közzétett névsora: ezek az elkövetők a hatályos Btk. szerint mind köztörvényesen üldözendők és büntetendők:

IP: 84.1.213.220 (nicknév: egymagYAR)

IP: 86.101.230.253 (az orbán-pintéri apjaféreg Babiloni szent" nicknéven jegyezte magát)

IP: 193.231.187.134 (nickneve igen célratörő orbán gáspári: Viki)

A következőt, MolnarFArpad1 nickűt pl. az alábbi Btk-paragrafusok alapján jelentettük fel:
- Garázdaság 271. §
- Becsületsértés 180. §
- Rágalmazás 179. §
- Zaklatás 176/A §
és más bűncselekmények miatt.
Adatok:
www.youtube.com/user/MolnarFArpad1

Itt vannak, amik évek óta az év valóban kvázi 365 napját kifejezetten a Molnár F. Árpádra állítva (van köztük hivatásos katona, akit kb. 100-szor jelentettünk fel orbántól a katonai főügyészség terrorszervezetéig) egyfojtában minden kínzásokon, tömeggyilkosságokon hahotáznak, gyűlölködnek, a hivatásos katona pedig annyira beleélte magát, hogy az Indán pl. nyíltan örvendezett annak, hogy milyen jó, hogy a magyaroknak nem sikerült segítenünk, hanem elpusztítják magukat (az alábbiakat mind feljelentettük egyébként):

api01@freemail.hu : IP: 84.0.104.207, 540068CF.dsl.pool.telekom.hu

IP: 213.134.24.94, adsl-213-134-24-94.nordtelekom.hu

jamesbotond : www.youtube.com/user/jamesbotond (és Indavideón és szerte az Interneten)

marcika : www.youtube.com/user/marcika (és Indavideón és szerte az Interneten)
Botticelli (és Indavideón és szerte az Interneten)

patakij23 : www.youtube.com/user/patakij23

ecselonagent : www.youtube.com/user/ecselonagent
2011-02-14. HÍRHÁTTÉR-Bejelentés! ORBÁN VIKTOR - HÁZKUTATÁSSAL ÉS ELHURCOLÁSSAL EGYBEN - ORSZÁGOS ELFOGATÓ PARANCSOT ADATOTT KI A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA KERESZTYÉN EMBERJOGVÉDŐ ÉS TÉNYFELTÁRÓ FŐSZERKESZTŐJE ELLEN  (Tovább dagad az előre bejelentetten világrekordokat…..
 Szerkesztő: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Az anonim levélíró rövid levele:     A kuruc.info Novák Előd és a Jobbik mögé bujdosott, álneves,…..
Molnár F. Árpád 2010.08.06 12:21:00
Üzenem nektek, pintér sándor és hende csaba, hogy terrorista elmebetegeitek helyett, amiket rögtön ránk küldtetek a Neten, hogy eltereljétek a figyelmet új filmünkről, ahogy megjelent: Klikk ide!: hirhatter.com/nikola_tesla.htm , foglalkozzatok a repülőrobbantásaitokkal és ügynökelmebetegeitek elmeállapotával, továbbá akkut büntetőjogi és nemzetbiztonságotok csődjével!

2. Pintér! Fejezd be a pénzbehajtást és a lövöldözést Pesten, mert mindenki tud rólad, és úgy bűzlesz a bűntettektől, terrorizmustól és nyílt színi lövöldözésektől, mint Boros Tamás hullája, akit felrobbantottál a szlovákokkal, te JÚDÁSFAJI utolsó féreg!
Tényfeltáró glossza: Varga Szibilla Anna (politikai üldözött Echelon-leleplező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább Európa legfőbb női tényfeltárója) Jó két éve írtam egy cikket: „Ki ez az Orbán Viktor?” címmel. Az egyik fő motiváció e…..
Tényfeltáró cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Tényfeltáró világirodalmat publikáltunk és fogunk a nemzetközi állami és titkosszolgálati kormány- és médiabanditizmusról,…..
Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)   Egely György minden normálisabb országban a nemzet büszkesége és…..
Átadták: Nem Publikus és Nem Publikus Azt Mondja: az altatás szimu, ami azt hiszem, azt jelenti, hogy szimuláció sok más, így a fejlett és magasabb rendű technológiák és háttér, továbbá a HÁTTÉR, azaz az ISTEN leplezésére és elfedésére. Tesláról azt mondja: vele volt,…..
Írta: Varga Szibilla Anna (politikai üldözött tényfeltáró, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, Európa legfőbb női tényfeltárója) Molnár F. Árpád által megírt rövid, illuminátusoknak és szakavatottaknak szóló soraihoz írom Vele teljesen egyetértő…..
Cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Hány olyan mesét szokott nézni a gyermeke, amelyik bármilyen valós és hasznos információt, történelmi, a környező társadalmi, földrajzi,…..
Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Miközben Vona Gábor fanatikusai és a CIA által pénzelt, és ügynökökkel, továbbá Echelon-eszközökkel irányított kuruc.info portál a…..
Írta: Nagy Sándor (keresztyén újságíró, tervező, szerkesztő) TITKOK SIKOLYAI azaz Global Top Secret: Hírháttér elemzés „Nincsenek titkaink!” – valahogy így kezdte Gandhi első nyilvános beszédét Dél-Afrikában hallgatósága (elnyomott színes bőrűek,…..
Cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Közreműködött: Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, minden eddigi magyar…..
  Tömeggyilkosok tömeggyilkosokkal paroláznak. Az Echelon-tanúkat az egész bolygón üldöző Elme-bajnai gordon, minden magyar idők egyik legmegvetettebb és legpusztítóbb miniszterelnöke Obama és az állami amerikai sajtóbűnözés egyik kiemelkedő alakjával, az…..
Tartalom helyett: A CIA világszerte folyamatosan elkövetett felforgató és mind a keresztyének, mind a muszlimok ellen irányuló ISTEN-gyalázó bafometista tevékenysége miatti fórumos felszólalást és e cikk megírását (utóbbi publikálását megelőzően) követően, alig később…..
Tartalom: Természetesen úgy, hogy a levélírókat semmiképpen ne lehessen azonosítani, nevük és közelítő adataik kitakarásával most először közlünk a Hírháttér Multimédiának eljuttatott gratuláló és segítségkérő levelekből. Most kettővel találkozhatnak, amelyek…..
Írta: olnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Molnár F. Árpád a füzesgyarmati Macskási telepen, 2009-ben. Molnár kiterjedt nyomozásai a Karancsi Tibor…..
Írta: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Molnár F. Árpád, minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja 2010-ben, legalább…..
CIKK: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Pálinkás József MTA-elnöktől balra Sólyom László köztársasági elnök - mint Ellen G. White 150 évvel korábbi…..
CIKK: Varga Szibilla Anna (A Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia főmunkatársa, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója) Molnár F. Árpád Echelon-tanú 2010 április. A felvételt Varga Szibilla Anna készítette Kecskeméten. Az…..
Cikkünk üldözését a törvény bünteti! ISTEN-gyalázás, halál, kárhozat! - "Szent" adományokkal, a sajtó nyilvánossága előtt vesztegették meg a keresztényüldözés és a globális terrorizmus legbukottabb elkövetőit!   Demeter Ervin, az…..
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja) Molnár F. Árpád, minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja (2010-ben). A felvételt Varga Szibilla Anna, a Magyar Sors Online…..