Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drpamer

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virtuális jogász   A mai világban már természetes, hogy nagyon sok tevékenységet interneten keresztül intézünk. Az online világ nagyon sok lehetőséget rejt magában. Könnyebb, gyorsabb ügyintézés, otthonról intézhetjük ügyeinket, utalhatunk, ügyfélkapun keresztül okmányainkat intézhetjük, és…..
    Tanácsadás   Gyakran előfordul, hogy jogi problémába ütközünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy szükségünk van-e ügyvédi segítségre, érdemes-e ezzel a kérdéssel felkeresni egy ügyvédi irodát, vagy e nélkül is megoldható a probléma. Sok időt és pénzt takarít meg, ha előbb informálódik az…..
  Virtuális jogász   A mai világban már természetes, hogy nagyon sok tevékenységet interneten keresztül intézünk. Az online világ nagyon sok lehetőséget rejt magában. Könnyebb, gyorsabb ügyintézés, otthonról intézhetjük ügyeinket, utalhatunk, ügyfélkapun keresztül okmányainkat intézhetjük…..
  Tanácsadás   Gyakran előfordul, hogy jogi problémába ütközünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy szükségünk van-e ügyvédi segítségre, érdemes-e ezzel a kérdéssel felkeresni egy ügyvédi irodát, vagy e nélkül is megoldható a probléma. Sok időt és pénzt takarít meg, ha előbb informálódik az…..
  Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához   Kisvállalkozás indítása nagy elhatározást igényel, hiszen a jövőjét alapozhatja meg ezzel a döntéssel. Nagyon fontos, hogy tisztában legyen azzal, mire is vállalkozik. Értem ezen a jogi hátteret, a lehetőségeket, az anyagi vonzatát a választott…..
Tisztelt Olvasó! Szinte mindenki egyetért abban, hogy legjobb, ha a házastársak közös vagyonuk elosztásakor meg tudnak egyezni akár a hányadrészeket illetően, akár a javak konkrét szétosztásakor.Ezt a bölcs hozzáállást a házaspárok többsége azonban csak addig tartja járható útnak, ameddig mások…..
  Minden veszekedéshez 2 fél kell. Mindig dönthet úgy, hogy nem vesz részt benne. Bizonyos mértékű feszültség természetes a folyamat során, de nem szükségszerű, hogy ezek harci helyzetet eredményezzenek. Mindenképpen készüljön fel alaposan a nehéz…..
    A válások 85-90% végződik megegyezéssel még a tárgyalás előtt. Sok pár számára megéri inkább a mediációt választani, mint a bíróság döntésében bízni. Egy válás konfliktusszintjét erősen befolyásolja, hogyan került sor a szakításra, illetve hogyan kezeli a következő néhány nap…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
  Tisztelt Olvasó!       Nem mesét mondok, habár a történet mesébe illő, hanem valóban megtörtént esetet mesélek el!       A gazdasági válság nem kímél senkit, még a tőkeerős vállalkozások esetében is okoz nehézségeket. Ez…..
Hogyan mentsük meg eladósodott cégünket! (4. rész)       Nem lát reményt?                        Tisztelt Cégtulajdonos!   Egy kis statisztikával…..
  Szeretné megmenteni a tartozással terhelt cégét? (3. rész)         Válság van!        Tisztelt Cégtulajdonos!   Bizonyára Ön is tudja, legalábbis érzékelte, hogy a piac lelassult, nehezebbé vált a tőkebevonás és az…..
HOGYAN MENTSÜK MEG ELADÓSODOTT CÉGÜNKET?         2. rész           Mert mindenre van megoldás, csak meg kell keresni! Tisztelt Cégvezető!  Előző bejegyzésemben megígértem, hogy további lehetőségeket…..
  HOGYAN MENTSÜK MEG ELADÓSODOTT CÉGÜNKET?       Tartozások terhelik cégét?       Tisztelt Olvasó! Sok cég küzd azzal a problémával, hogy tevékenységéből nem folyik be annyi pénz a kasszába, mint amennyi kiadást kell…..
  Eladná cégét, de tartozás terheli?       Oldjuk meg a problémát együtt!         Kedves Cégtulajdonos!   Előző cikkemben ugyan azt ígértem, hogy bemutatom, hogyan mentsünk meg egy céget, ha tartozás terheli.…..
 Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével?     Súlyos terhet cipel?     Kedves Olvasó!   Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak a vállalkozásoknak, akik nem tudják eldönteni mit is…..