Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BÉvi

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terveink szerint Badacsonytördemicnél (korábban soha nem hallottam még ezt a településnevet) csatlakoztam volna a váltónkhoz, de az RTL csapat kezdő emberei minden elképzelést felülmúlóan gyorsak voltak. Már déltől kaptam a telefonokat, hogy milyen jól állunk, várhatóan…..
Még négyet kell aludni, gyorsan és sokat az Ultabalatonig. Összeállt az RTL váltónk, de még 10 km-nek nincs gazdája. Riporterek, rendezők, szerkesztők, hangmérnökök jelentkeztek, hogy 4 és 20 km között valamennyi távot teljesítenek. Valójában egyikünk sem…..
Nyújtás és jövő heti edzésterv egyeztetés közben minket megszólító hölgy döbbenettel figyelte, hogy a hegyen vasárnap délben mindenki fut, vagy bicajozik. Esetleg babakocsit vagy gyerek triciklit tologat. Mondtuk neki, hogy ne essen kétségbe sima utcai…..
Kianek Tamás, aparhanti lakos elkezdett futni Budapesten. Állítólag két japán turista is lefotózta, a képet nem sikerült megszerezni, ezért csak a szöveges élménybeszámolója következik arról, hogy miért:Gyerekként jártam zeneiskolába, hegedülni és furulyázni tanítottak…..
Futóblog Bucó, Szetti, Tacsi 2010.03.22 21:01:00
Elöljáróban rögtön szeretném jelezni, hogy nagyon büszke vagyok magamra!! Annyira, hogy ozsonnára két rendes háziszalámis szendvicset is lenyomtam óriási, omlós retekkel! Szerda délben két személyi edzőmmel (Picur és Hugó uv típusú kutyáim) vágtunk neki az…..
Futóblog Nekiindulok az egyenesnek 2010.03.18 08:14:00
Ez a bejegyzés a felvezető videónk folyományaként íródott első bejegyzés Barabás Évi tollából — a szerk.: Zsuzsa szuperedzőmmel voltunk a Váci utcai Nike boltban, ez volt szombaton a Spamalot előtt. (A színház hihetetlenül szórakoztató volt, minden…..