Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iFi

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes a klub szinten történő labdarúgás megfelelő működéséhez hatalmas összegekre van szükség. Azonban gyakran ezen összegek sem kellően elegendőek ahhoz, hogy egy klub pénzügyi mérlege a pozitív tartományban rostokoljon. Múlt heti írásomban már említést tettem…..
A labdarúgás egy nagyon komoly iparággá nőtte ki magát. Hatalmas összegek vándorolnak bankszámlákról bankszámlákra, amelyek rendkívüli összegeket generálhatnak, illetve redukálhatnak le. Azonban kérdéses, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy az európai labdarúgó…..
iFi 2010.08.03 14:47:04
@fefus: köszönöm a véleményt! S valóban ez egy igen feszített, de nem túlzottan hangoztatott téma. A folytatásban majd esetleges megoldásokat fogok vázolni! A megjelenés kérdéses, de majd ott is várom az észrevételed!:)
A pénz mozgatja a világot. S minden bizonnyal igaz lehet eme tézis, hiszen azóta sem érkezett ellenvélemény széles e nagyvilágból. És miért éppen a futball tudná kivonni magát az áldott-átkozott pénz varázsából? Ennek értelmében nem is képes rá. Lassan kezdődnek a…..
iFi 2010.07.26 09:25:55
@CséKá: Szerintem az MU, Chelsea kettős még mindig egy kicsit kimagaslik a mezőnyből, de idén el tudok képzelni egy City 3. helyezést, nagy csatában az Arsenallal....a Pool idén nem hiszem hogy odaérne...ráadásul egy jó formában lévő T'ham is megverhet bárkit. We will see!:)
A fizetésekről meg annyit, hogy valóban átestek a ló túlsó oldalára....lassan itt a salary cap ideje? nem bánnám....
Kánikula. Rekkenő hőség. A sportolók egy része holt szezonnak, pihenésnek tekinti a nyarat. Azonban ez nem mondható el minden delikvensről. A kézilabdások szünidejüket töltik a fárasztó szezon után, azonban a legjobb kikapcsolódás a sportág szerelmeseinek maga a kézilabda,…..
Zajlik a világ legfontosabb sporteseménye. Július 11-én egy csapat, egy nemzet lesz az, aki a feje fölé emelheti a 36 centiméteres, 18 karátos, arany világbajnoki trófeát és kivívhatja a földkerekség labdarúgást kedvelőinek a tiszteletét.Az olasz szobrász, Silvio Gazzaniga…..
2010. Dél-Afrika. Labdarúgó Világbajnokság. E világesemény hírei folynak a csapból a nap minden órájában. Az írott és az elektronikus sajtó percről percre foglalkozik a legkisebb változásokkal, melyek a tornát, a csapatokat és a játékosokat érintik. Mint ismeretes 32 csapat…..
Mint ismeretes az Európai Bíróságnak sok sporttal kapcsolatos esetet kellett megtárgyalnia az elmúlt évtizedekben és valószínűleg még a jövőben is számos felelősségteljes feladat hárul majd a szervezetre. Az elmúlt hetekben már foglalkoztunk bizonyos sportjogi ügyekkel,…..
Immáron mindenki számára természetes a csapatok között lezajló játékostranszfer, illetve a játékosok játékjogának adása-vétele. Hát, persze, hisz itt az unió, a tuti jó! Azonban ez nem volt mindig ilyen nyilvánvaló. Új rovatunkban, olyan eseteket vizsgálunk meg, amelyek komoly…..
Immáron mindenki számára természetes a csapatok között lezajló játékostranszfer, illetve a játékosok játékjogának adása-vétele. Hát, persze, hisz itt az unió, a tuti jó! Azonban az nem volt mindig ilyen nyilvánvaló. Új rovatunkban, olyan eseteket vizsgálunk meg, amelyek komoly…..
A hatalmas rendezvények okozta emberáradat egyre jobban befolyásolja az esemény sikerességét, nívóját. Ennek apropójából most betekinthetünk a sportturizmus által befolyásolt gazdasági tényezők kavalkádjába az olimpiák perspektívájából. Már 3. hete foglalkozom az olimpián…..
A hatalmas rendezvények okozta emberáradat egyre jobban befolyásolja egy esemény sikerességét, nívóját. Ennek apropójából most betekinthetünk a sportturizmus által befolyásolt gazdasági tényezők kavalkádjába az olimpiák perspektívájából. Előző írásomban nyomon…..
A hatalmas rendezvények okozta emberáradat egyre jobban befolyásolja egy esemény sikerességét, nívóját. Ennek apropójából most betekinthetünk a sportturizmus által befolyásolt gazdasági tényezők kavalkádjába az olimpiák perspektívájából.A turizmust fellendítő események…..
A Pálya Szélén blog Van lóvé! 2010.04.30 08:00:00
Ha a profi sportról beszélünk, sokan különböző irányvonalak felé asszociálnak. Azonban a legtöbb ember csupán a felszínen elhelyezkedő végeredményt szemléli, és nem tekint a felszín alá, a sötét mélység rejtette bástyákra, amelyek a professzionalitást fenntartják. Ezeket…..
iFi 2010.04.30 21:06:10
@www.BiSzex.hu: Ez egy kicsit erős kijelentés, bizonyosan vannak olyan területek, amelyekre ráhúzták ezt a jelzőt, azonban, ha jobban belegondolunk ez nem pénzmosoda, hanem tiszta üzlet. És itt valóban a tisztán van a hangsúly.
Míg az egyes televíziós közvetítések képe a felismerhetetlenségig megváltozott az elmúlt évtizedben, addig a szolgáltatók által sugárzott programok közül kevés olyan akad, amelyik évről évre egyre több szemgolyót szegez a tévéképernyők elé. A top sportesemények ilyenek!A…..
Mint tudjuk, vészesen közeledik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntője. Épp itt az ideje, hogy beszerezzük a jegyeket a mindent eldöntő mérkőzésre. Indul a jegyüzérkedés!Manapság már viszonylag egyszerűen eljuthatunk olyan rangos sporteseményekre, amilyeneket eddig csak a…..
Élményekben, eseményekben gazdag hétvégén vagyunk túl, vagy ha a választásokra gondolok, akkor csak most jön a java. Hallhattunk sajnálatos tragédiáról, szép sikerekről, de egy sportszerető delikvens számára a fő attrakciót a szombat este 22 órakor kezdődő spanyol bajnoki…..
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hetekben nyilvánosságra hozta a 2009-es pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy milyen sikerekkel zárta az előző évet. A bekövetkező válság, a gazdasági recesszió és a pénzügyi piacok zűrzavarában is magabiztosan és erősen…..
A holland söripar egyik óriása, a Heineken egy igen érdekes kísérletet végzett Olaszországban 2009. október 21-én. Ennek a milánóiak itták meg a „levét”… vagy mégsem? Ezen a napon a világ szinte minden médiuma Madrid felé fordult, mivel e nap 20.45-kor…..