Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virgogirl

1860 bejegyzést írt és 5682 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse Búcsú... 2012.02.03 16:22:39
... mert néha ilyen is kell.Drágáim, aki itt volt velem az elejétől, aki csak véletlenül esett be és aki célzottan keresett valamit - köszönöm nektek az elmúlt éveket. Hosszas tépelődés, gondolkodás, szervezkedés és egyebek után úgy döntöttem, hogy jelenlegi formájában nem…..
Amikor először hallottam a Luck című sorozatról, és a Variety lelkendezve írta, hogy Dustin Hoffmant nyerték meg a főszerepre, a rendezője Michael Mann, az író/készítője meg maga David Milch lesz, csak azért nem kezdtem el a seggemet a földhöz verve örülni, mert éppen a…..
A zene olyan, amilyen, de a Papi című szám klipje nagyon vicces, kifejezetten jól szórakoztam rajta. ..
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
Kevés dolgot bíz a képzeletre Paz de Huerta: amit lehet, azt megmutat saját magából. Az Agent Provocateur új kampányában, persze, nem véletlenül.....
Fesztiválszezon van, nemsokára elkezdődnek a díjátadó gálák is, éljen, van mit bámulni a jónépnek és tanulni a stílusról vagy éppen annak hiányáról. Velencében - talán mert Európában van, ez mindig jelent valami "pluszt" - általában meglehetősen visszafogottak és…..
Virgogirl 2011.09.03 09:19:30
@Antibaby: nagyon igaz!
Valószínűleg nagyon sokat fizettek Annie Leibovitz-nak, hogy a három Kardashiant lefotózza új fehérnemű-kollekciójuk reklámkampányához. A viaszosan valószerűtlenre retusált lányok között ráadásul legalább egy fejnyi magasságkülönbség van, úgyhogy jó nagy sámlin állhatott…..
Itt-ott hiányos öltözetben, cicaszemmel, tupírozott hajjal...
Ha a trendeket szeretném összefoglalni: rövid, szűk, fényes - függetlenül attól, hogy jól áll-e valakinek vagy sem. Az MTV díjátadói általában arról szólnak, hogy mindenki megmutatja a saját menőségét és kreativitását, de én ezt most csak Katy Perrynél láttam. Mindenki…..
Valahol egy szoftpornó és egy James Bond-film főcíme között helyezkedik el Beyoncé legújabb videoklipje, a 1+1. Az énekesnő nagyon csillogó és nagyon érzéki benne - talán egy kicsit túlzásba is vitte...  ..
Virgogirl 2011.08.28 13:24:35
@koimbra: köszönöm szépen, javítom :) Egyébként nekem is ez jutott eszembe, hogy tuti náluk is 40 fok van :D
Méghozzá a POP magazin címlapján. ..
Scarlett Johannson a Dolce & Gabbana legújabb sminktermékeinek reklámjában. A szexi/kislányos fetrengés nagyon jól áll neki, nem csodálom, hogy jó néhány nő szeretne rá hasonlítani...
Csecsebecse Naomi Campbell énekel 2011.08.27 13:04:53
Erre emlékszik valaki rajtam kívül? A szupermodell 1995-ben megpróbálkozott az énekléssel, de első - és tudomásom szerint egyetlen - lemeze hatalmas bukás volt. ..
A jogosítványt megszerezni legtöbbünk számára pozitív élmény. Én annak idején először szülői felügyelet mellett vezethettem a családi Ladát, majd 1-2 hónap múlva jöhetett az önálló élet az autóval. Ez sokat segített, de mi van akkor, ha nem áll rendelkezésre…..
Virgogirl 2011.08.26 14:23:27
@xaba99: @HakapesziM: egyik zsebben az egyik, másikban a másik
Nesze!szer Igyál okosba! 2011.08.25 17:08:00
  Mi erre vágytunk volna ma.  Helyette... volt város, rohangálás, hőguta. Folyadékból pedig mérhetetlen mennyiségű fogyott. Viszont ráleltünk egy óriási okosságra. (A cím az egyik VV szereplő minap elhangzott mondatára utalt, aki ezt tudta nyilatkozni a…..
Virgogirl 2011.08.26 12:07:17
Újabb csodás menyasszonyi ruhák következnek Vera Wang-tól. A modell lány már biztosan ismerős lesz, hiszen láthattuk már a tervezőnő esküvői ruháiban itt is. ..
Néhány hete nyitotta meg első üzletét Budapesten a világhírű Crabtree&Evelyn, úgyhogy a különleges, illatos kozmetikumok (meg az ínyenc kekszek, lekvárok és teák) rajongói újabb törzshelyet találhatnak maguknak.A bájos és hangulatos boltban nagyon finom fürdőtermékeket…..
Csecsebecse Rosie a Burberry teste 2011.08.26 09:30:00
 Néhány behind the scenes felvétel a most készülő Burberry Body parfüm reklámkampányból. A főszereplő a csücsöri Rosie Huntington-Whiteley, a kamerák mögött pedig Mario Testino. Nagyon klassznak ígérkezik!  ..
Az igencsak népszerű Glee (Sztárok leszünk!) főszereplői egy David Bowie feldolgozással népszerűsítik a Fashion's Night Out rendezvényt. Elég szórakoztató kis klip, mintha a Zoolander egy remake-jét látnám...
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
Az RTL mozikvíz egyik nagyszerű pillanatát fotózta le egyik olvasónk, köszönet érte. Notórius elütőként nem fűzök hozzá kommentárt...
Míg nálunk az eladók és a sorban álló többi vásárló is enyhe lenézéssel kezel azokat, akik esetleg kuponokat váltanak be abban a pár üzletben, ahol erre lehetőség nyílik, az USA-ban ez egy teljesen elfogadott spórolási módszer, és nemcsak azok élnek vele, akiknek valóban nem…..
Sean Connery, Bono, Gorbacsov és Catherine Deneuve után Angelina Jolie-t választotta a luxuscég, hogy Core Values elnevezésű kampányának az arca legyen. A mezítlábas, smink nélküli, saját ruháit viselő Jolie-t természetesen Annie Leibovitz fotózta, méghozzá Kambodzsában. A Louis…..
Katy Perry a legújabb klipjében visszatér a legdurvább nyolcvanas évekbe - és nemcsak a divat szintjén, de néhány "korabeli" sztárt is felvonultat. A zene a szokásos nyári rágógumi, de egyáltalán nem rossz és a bulizós napokhoz tökéletesen illik...
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..