Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárdobáló

46 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Mocskos nektarin! 2012.04.12 07:00:00
calam és vincemate írása Kezdjük rögtön az elnevezéssel. Egyesek - és jól tudjuk, kik - a politikai korrektségre hivatkozva „kopasz barack”-nak nevezik ezeket, és mindenkit igyekeznek lejáratni, aki nem megy bele álszent játékukba. Pedig minden igazi barack-szerető…..
A legtöbb volt és jelenlegi egyetemista utálja a HÖK-öt, és vagy korruptnak vagy tehetségtelennek, esetleg mindkettőnek tartja a tagjait. Az ELTE Társadalomtudományi Karát balos fészeknek szokták tartani, annak ellenére, hogy Molnár Attila Károly még mindig docens az intézményben.…..
Sárdobáló Hejőszalonta 2011.04.07 15:00:00
 Gulyás Márton vendégposztja.Hornyák Terézia (50) hejőszalontai lakost március 23-ára virradóan holtan találták saját házában. A megyei rendőrség két férfit és egy nőt azonnal letartóztatott, közülök egy férfi még most is előzetes letartóztatásban van, emberölés…..
Az alábbiakban vendégszerzőnk, abu írását olvashatják.A rendszerváltáskor egy okos ember azt jósolta, hogy a politikai rendszerváltáshoz hat hónap elég lesz, a gazdasági rendszerváltás azonban hat évbe telik majd, míg a társadalmi rendszerváltáshoz egy generáció-váltás…..
Az alábbiakban vendégszerzőnk, Csaba Orsolya posztját olvashatjátok: „Forradalomként” vagy a „demokrácia felszámolásaként” értelmezhetjük a második Orbán-kormány gyakorlatát?    Orbán Viktor már megválasztásának estéjén úgy értékelte…..
Sárdobáló Szivárgás 2010.12.08 07:00:00
Horváth Andor Márton és Huntington Sámuel cikkeA világsajtó kifogta a nagy halat. Romlott hal volt. Feltálalta. Megettük. Julian Assange, a WikiLeaks többszörös nemi erőszak vádja miatt végül elfogott vezetője, másfél hete előszedte a nyáron megszerzett dokumentumok következő…..
Sárdobáló Fél ciklus 2010.11.01 00:45:00
Kétévesek lettünk. Voltak személyi változások - visszaadtunk két miniszterelnököt a nemzetgazdaságnak, és király került a helyükre (Nép Szuverenitás - orbánviktor 0 -1). lett egy női szerkesztőnk, és ellentétben a kormányokkal, fél ciklus után is töretlen a…..
Phaae vendégposztja Megértem, ha sokaknak már a kérdésfelvetés se tűnik egyértelműnek és azt kérdezik vissza, hogy minek egyáltalán liberalizmus. Főleg ennyi év többé-kevésbé liberálisnak tekinthető, nem túl sok népszerűségnek örvendő kormányzás után. A címben feltett…..
Az alábbiakban Zixus vendégpostját olvashatják. Az országgyűlés első napja tele volt mókával és kacagással. A Rosszabbik egy jól irányzott huszár-, akarom mondani gárdista vágással sikeresen tematizálta az ülést. Reagált rájuk Papír-Turul is, akinek - talán a Sólyom for…..
Sárdobáló Az elnök egy napja 2010.05.09 07:00:00
Az alábbiakban Corry immár második vendégposztját olvashatják. A választás a demokrácia ünnepe, de mint minden ünnepet, ezt is le kell valakinek bonyolítania. Számos különféle feladatkörben tevékenykednek emberek a választás során, én az egyik szavazatszámláló bizottságban…..
Következzen egy rendszeres kommentelőnk, bm613 igen részletes olvasói levele. A XII. kerület egyik szavazókörében voltam az LMP delegáltja. A társaság: egy profi jegyzőkönyvvezető hölgy, aki már 18. alkalommal dolgozott szavazáson, két 60 körüli hölgy és egy 40 körüli úr,…..
Sárdobáló Fidesz-ország 2010.04.11 23:00:00
Na végre, ismét narancsbőrös az ország! ..
Interjú Gulyás József Országgyűlési képviselővel, a Nemzetbiztonsági bizottság volt tagjával. Első rész. Sárdobáló: Hogy lehet az, hogy az állambiztonsági múlt megismerése inkább egy SZDSZ-es téma lett, illetve mi vezetett oda, hogy igazán komolyan a liberális média…..
Sárdobáló Jobbikos rablók 2010.03.15 19:15:00
Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel (a videó már készül). Volt, aki kedvesen válaszolt,…..
Kint jártunk a Jobbik megemlékezésén, és videóztunk (amiért meg is kaptuk a magunkét). Később képriport is lesz. Szószaporítás helyett következzen a Sárdobáló első videója: ..
Sárdobáló Stream az iduson 2010.03.15 13:45:00
Az [origo] jóvoltából otthonról is követhetik olvasóink az eseményeket. Később mi is jelentkezünk összefoglalóval.  ..
Bunyakovszki vendégposztja A Republikon Intézet Kire szavazzanak a liberálisok? címmel vitát szervezett szerda délután a Millenáris Parkban. A Fideszt Navracsics Tibor, az LMP-t Schiffer András, az MDF-et Bokros Lajos, az MSZP-t pedig Lendvai Ildikó képviselte, a vitát Baló György…..
Nem tudtunk elmenni, de alább megnézhető a videó a Republikon Intézet konferenciájáról. Kire is szavazzanak a liberálisok?  (Riport: itt, itt, itt és itt.)..
Sárdobáló Hogyan juthattunk ide? 2010.03.09 13:00:00
Az alábbiakban Corry vendégpostját olvashatjátok: Calam az "Egy év után" című posztjában feltette a kérdést, hogyan juthattunk, juthatott el az ország idáig, hogy ártatlan emberek halnak meg pusztán a származásuk miatt. Ez a tény engem is elkeserít, sajnos az is…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
UPDATE: Na kinek hogy tetszett?UPDATE 2: Már készül írásunk a beszédről. Kedves Olvasóink! Alább (reményeink szerint) láthatják majd 15 órától Orbán Viktor, leendő kormányfő évértékelő beszédének online közvetítését. Még alább egy twitter falat is…..
Kicsit elcsúsztunk a vágással. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy ezúttal nem volt alkalmunk a titkos bázison összegyűlni rituális-sörözős hangvágási szertartásainkra. Másrészt ez egy szokatlanul hosszú beszélgetés. Aki nem hiszi, füleljen utána. (El sem tudnátok…..
Sárdobáló Ünnep 2009.12.24 13:00:00
Minden olvasónknak és magunknak is Boldog Karácsonyt kívánunk az alábbi zenékkel. ..
Unja már a cigányfajvédő, cionista, buzibarát szabadkőműveseket? Januártól a Sárdobáló  is jobbra tolódik Ez a hirdetés az SZDSZ Új Generáció, a Brit Nemzeti Párt és a Montanai Republikánus Szövetség támogatásával jött létre. Külön köszönet Szily Lászlónak, úgy…..
Andor még nem szerkesztette meg rendesen a szabadkőműves-interjúját, de addig is felkértük a titkos társaságban található ismerősünket, magyarázza el nekünk, mit akarhatott mondani Semjén ezekkel a szavakkal: A jakobinus, szabadkőműves hagyomány folytatódik, ami egy zsigeri…..