Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rowar Atkinson

0 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Igen, joguk van demonstrálni, felvonulni, mivel kérvényt nyújtottak be és engedélyezték. De ez nem jelenti azt, hogy a társadalom támogatja, vagy mint egy agymosott tömeg, passzívan bámulja a szélsőjobboldali menetet.  Közeleg az Élet Menete és lassan itt van Május Elseje…..
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Rowar Atkinson 2012.11.08 21:06:52
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Rowar Atkinson 2012.11.08 20:38:48
Belsőség Unortodox ingatlanos 2012.09.12 21:58:28
Aki feltehetően most csöppent a szakmába, de legalábbis a jogi dolgokkal nincs teljesen tisztában. Például feltehetően titoktartási szerződést sért azzal, hogy kiírja a jutalék mértékét. Ez csak egy dolog. A pontos cím megadása eléggé szokatlan, már csak azért is, mert így…..
Apróbetűs hír: Gyurcsány Ferenc pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomamunkájához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésnek a jelek szerint…..
Terroir kékfrankos, hungaricum kadarka, újraéledő csóka, hazára lelt cabernet franc és mondjuk kifinomult pinot noir. A merlot meg menjen inkább csak haza. Mentségemre szóljon, hogy ez a kóstoló még előtte volt, akkor még nem tudhattam. Persze azt már akkor is lehetett sejteni, hogy…..
Meghalt a király, éljen a király! Most, hogy Schmitt Pál lemondott, egykettőre vége lett az elmúlt napok hisztijének, a szappanopera ott folytatódik, hogy ki legyen az új elnök? Sokan azt rebesgetik, hogy a Fidesz Kövér László mellett teszi le a garast, de én ezt nagyon nem…..
A szlovének 55-45% arányban elutasították az új családjogi törvényt, írja az Index. Ebben a híradásban ugyan nem szerepel, de a nagyobb külföldi médiumok – így pl. a The Washington Post híradása – beszámolnak arról, hogy a részvételt alig haladta meg a 25%-ot. Tény,…..
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
Véget ért hát eme nemes versengés, szavazataitoknak hála fellibben a fátyol a tavalyi év legmodorosabbnak járó mellényke tulajdonosáról. A mezőny valósággal kettészakadt, hiszen az első két helyezett között minimális különbség alakult ki, ráadásul a dobogó harmadik…..
  Sokan nem értik, hogy mi a bánatot is akar a Milla az Alternatív Köztársasági Elnök kampányával. Nem csoda. Mindenki az elmúlt napok mozgalomalapítási, ellenzéki összefogási és tömegtüntetési lázában ég. A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden…..
Rowar Atkinson 2012.01.05 22:09:27
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
Négyszer 90 percben elevenedik meg immáron a magyar rajongók szeme előtt is Ken Follett lektűrje, a Katedrális, amit a leginkább kémregényeiről ismert walesi író 1989-ben vetett papírra. Az ezeroldalas regény egy képzeletbeli angol város, Kingsbridge története, illetve az ott…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Rowar Atkinson 2011.05.26 22:39:47
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..