Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotelrocker2

93 bejegyzést írt és 1775 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Biden vezet 2020.11.04 23:33:35
Egy gyakorló amerikai orvos, Dr. Cameron Kyle-Sidell  szerint a lélegeztetőgép a koronavírus súlyos eseteiben nem alkalmas a kezelésre, sőt, kontraproduktív lehet. A doktort a U.S. News és a Mediscope is idézi. Dr. Cameron Kyle-Sidell hangsúlyozza, hogy  a koronavírus nem a lélegzést végő izmokat…..
A koronavírus ellen intézkedésként kormánydöntés született, hogy hétfőtől iskolákban szünetel a tanítás...
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
Fotelrocker2 2019.09.29 13:21:34
@tfin: Az új, félmilliós telóról sikerült ékezetek nélkül írni? :D :D :D

(Ha igen, dobd el, krupmli az, nem telefon.)
Tavaly ilyenkor egy vemhes szurikáta értelmetlen halála borzolta a kedélyeket, most egy görög teknős barbár lemészárlása borítja ki - teljes joggal - a közvéleményt. A klíma-pánik okán egyre erősebb az emberiség lelkiismeretfurdalása, valószínűleg  - velem együtt - sokszáz millióan érezzük úgy,…..
Fotelrocker2 2019.06.16 12:47:34
@Jankove: Igen. Minden szavaddal egyetértek.
Fotelrocker2 2019.06.16 12:51:26
@icipicicsipa: " egyik állat sem öl a gyilkolási vágyból, céltalanul, mint az ember" - olyan értelemben, ahogyan az állatok "céllal" ölnek, ilyen értelemben az emberi gyilkosságoknak is van "célja" (valaminek a megszerzése, vetélytárs eltávolítása, vélt sérelem megtorlása stb.... érted).
Előrejelzésünk szerint: Fidesz:  52.4% DK: 11.3% Jobbik 9.1% MSZP-P 7.6%  Momentum: 5.5% LMP:  4.2% Magyar Kétfarkú Kutya Párt 3.7% Mi hazánk:  2.9%  ..
Jelzálogot felvenni Bitcoinra? Legalább minimális ráció van benne! Ellentétben azzal, hogy emberek több százezer dollárt vertek el egy olyan kriptóra, amiről még a készítője is azt mondja, hogy semmi értelme. Pedig pont ez történt. ..
Fotelrocker2 2018.01.03 22:18:37
@xxyati: Ehhez a Morgan-Stanley kell? :D
Én ezt reggeli közben simán végiggondoltam már akkor, amikor megjelent.
Ma hajnalban (fél 4 körül) a Pecsánál a behajtani akaró munkagépet - markolót - sikeresen blokkolta néhány ligetvédő. KIsebb incidensekkel járt a dolog, az egyik ligetvédőt kis híján elsodorta a munkagép, a másiknak  fejsérülést okozott. Amikor a ligetvédők telefonon kihívták a rendőrséget, a…..
A Joe Weider szerint minden idők legnagyobb testépítőjének tartott Steve Reeves volt a klasszikus fizikum építés ideáljának tökéletes megtestesítője. Heroikus, V-szerű alakja azonban korántsem a véletlennek volt köszönhető. Bár nyilvánvaló, hogy kivételes genetikával rendelkezett (már 16 évesen…..
Fotelrocker2 2017.02.28 14:12:57
@weasel: Hát barátom, azok a nők, akiknek ennyi kell, akkor sem kellenének, ha fizetnének érte.
Volt szerencsém tapasztalni néhányszor a kigyúrt csávókra bukó hölgyek intelligenciáját és egyéb kvalitásait... menekülőre fogtam a dolgot mindig. OK, nyilván itt is vannak kivételek.

De szerencsére nem is igaz egészen, amit írtál, meglepően sok "előnytelen" külsejű férfinak van tök kedves, vonzó nője - és ez tök jó.
Inkább úgy lehetne megfogalmazni a dolgot,. hogy ahogy megyünk lefelé színvonalban a hölgyek között, úgy lesz egyre gyakrabban elsődleges szempont körükben a kigyúrt alkat.

Hogy valami konstruktívabbat is hozzászóljak: én érteni vélem Para_Noir mondandóját: sztem ő azzal nincs kibékülve, hogy _CSAK_ az izmok léte miatt gyúrjon valaki. Az esetek többségében - amennyire látom - ez nincs is így, a legtöbb testépítő egyszerűen szereti magát az edzést, a mozgást, a kihívást - szóval ezek jó dolgok. És több izommal nyilván polcot is jobban fel tud szerelni az ember, ami viszont MINDEN NŐNEK bejön. ;) :D
Nincs könnyű helyzetben manapság baánlászló, a kormánybiztos. Ha ugyanis sajtótájékoztatót akar tartani, gondosan ügyelnie kell arra, hogy a hír ki ne szivárogjon, nehogy ott legyenek a Ligetet védelmezők. De nem kívánatosak a kérdező újságírók sem, mert az ő végtelenített magnó-szalagra emlékeztető…..
Fotelrocker2 2017.02.06 09:40:30
@Garay Klára: Pl. Nemecsek nevét is, igen........ khm.
Ezzel együtt gyerekesnek tartom ezt a kisbetűvel írást.

És van pár csúsztatás is benne: szép dolog ez a "nem is szakad, csak olyan sokan vagyunk" gondolat, csak nem igaz. Tessék elolvani a Facebookon a belső vitákat, kb. a k***a anyjába szokta elküldeni egymást a két csoport.
A mai (2017. feb. 5-ei) tüntetésén a Tanítanék mozgalom bemutatta alternatív jelöltjét Balog Zoltán helyére: egy csacsit. A jelöltnek számos kérdést is feltettek a pódiumon, és egy valamit biztosan megállapíthattak a tüntetés résztvevői: a jelölt nem hazudik...
A törékeny és csodaszép hanggal megáldott énekesnő, Harcsa Veronika őszinte híve a Nirvanának, egy berlini fellépésén egy fúvós quartettel a Heart-Shaped Box című számot adta elő. Nem is akárhogyan: lúdbőröző feldolgozás, komor, kísértetiesen szép.  ..
Fotelrocker2 2017.02.05 00:50:40
Putyin egy alacsonyabbrendű barom.  Hogy miért? Csak.  Ez a véleményem.  ..
Alapból 800, de akár 1000 euró támogatást is kaphatnak azok a családok, akik autó helyett teherbiciklit használnak a napi közlekedéshez. Elsődlegesen Bécs levegőjének tisztasága érdekében szeretnék, ha az emberek nem csak hétvégén és kiránduláshoz használnának kerékpárt. Céljuk az, hogy 2030-ra…..
A budapesti közgyűlés 7-ei ülésén elfogadta azt az előterjesztést, mely alapján a Kopasz-gát közvetlen szomszédságában egy új, koncentrált beépítettségű részt, beruházást tesz lehetővé.   Már-már állandó trend, hogy az újabb és újabb "fejlesztések", beruházások valaminek a tönkretételét,…..
Aki gyakran jár a Kazinczy utcában, annak már feltűnt - és okozott bosszúságot - a Szimpla droidjainak önkényes járdafoglalása. Annyi a lényege, hogy kitettek egy kordont a járdára a vendégek terelésére - ami egyrészt elég megkérdőjelezhető "marketing", mármint a járókelők trükkös betessékelése, de…..
Azt tény, hogy felborultak a nemi szerepek. Az elmúlt néhány évtizedben teljesen átformálódtak a klasszikus női és férfi szerepek. Erről sokan, sokszor elmondták már a véleményüket. De vajon milyen hatása van ennek a társkeresésre?..
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
Budapest 2016. Október 23 2016.10.26 09:21:47
  Ott a rendszám is, lehet feljelenteni.  ..
Budapest Fizikai erőszak I. rész 2016.09.18 14:01:15
  G. Fodor megverése első pillantásra az erőszak térnyerésének tűnhet. És mivel a jóérzésű emberek többsége (én mondjuk nem) pacifista, és az erőszakmentességet vallja és hirdeti, így az ilyen jelenségeket természetesen elítélik. Az erőszak kontra erőszakmentesség kérdésében ugyanis - ha…..
A sajtóban megjelent rémhírekkel ellentétben az elektronikus jegyrendszer kiépítésének finanszírozása folyamatos. A Budapesti Közlekedési Központ tárgyalásokat folytat a finanszírozó Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) a projekt módosításáról, hogy azzal kijavíthassák az előző…..
Emlékszik még valaki arra a nem túl vidám, valamiért mégis romantikus korszakra, amikor egy lemezre rengeteget vártunk, majd lényegében agyonhallgattuk, de annyira, hogy évtizedek múltán is az agyunkban lüktet minden részlet. Manapság fordítva fogyasztjuk a zenét (és általában a kulturális javakat),…..
Mit érdemes tudni, mielőtt bevállalod, hogy ott leszel a gyereked születésénél? Érdemes egyáltalán bevállalni? Milyen érzés ott lenni?  Nem fogok hazudni: a szülés kegyetlen, véres és fájdalmas thriller, de az a fajta, amit érdemes végignézni...