Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xblogger

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Elhagylak téged" - ez csak két szó, de önmagában egy egész lavinát elindíthat. Ha a párod ezt kijelenti, függetlenül attól, hogy higgadtan vagy dühösen teszi, illetve egy darab papíron vagy sms-ben, aztán ridegen otthagy téged, akkor magadba zuhansz. Ezután egy hosszú…..
A szakítás gondolata az elhagyottban gyakran váratlanul tör elő, és a legtöbbször egy érzelmi jellegű sokkos állapottal lehet leírni. Ha elhagynak, akkor egy sor érzelem és kérdés merül fel, amik szinte felőrölnek. Ez a tehetetlenség érzésében, a magányosságban és a…..
Ha úgy gondolod, elveszítetted őt - játssz jól a lapjaiddal és szerezd vissza gyorsan!Miért gondolod, ha kapcsolatod véget ért, akkor elveszítetted az ex barátnődet örökre? Ha még mindig annyira szereted, akkor miért nem csinálsz valamit, hogy visszakapd őt? Oké, tudom, hogy most…..
“Az ember minden hibáját megbocsátom a színésznek, a színész egyetlen hibáját sem bocsátom meg az embernek.”   „…az embernek mindig a legrosszabbra kell számítania, akkor nem érheti csalódás.”   „Legtöbbször úgy van az életben, hogy…..
Elég nehéz helyzetben vagy, ha még mindig az exedet szereted, függetlenül attól, hogy ő egyáltalán szeret-e téged vagy sem. Jónéhány szakítás nem azért történik, mert a párok már nem szeretik egymást, a legtöbb szakítás egészen más okokból történik.Tehát előfordulhat,…..
“Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret,Mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.Valakit megszeretni: egy pillanat elég,De elfeledni őt: egy élet is kevés.”“…ha egyszer rossz, akiben annyira megbíztál,Tőr a szívben, máris meghaltál…”“Erős a…..
Csillagok fényénél még látom arcodat, csendes szél, még elhozza hangodat. De te már nem engem hivsz, véget ért egy álom, kettőnk emlékét szívembe zárom.Még annyi mindent mondhatnék neked, mégis évek óta írok egy levelet. Csak egyetlen sornyi hazugság - röviden: "Már…..
"Ne sírj valaki után, aki nem sírna utánad." "Egy férfiért sem érdemes könnyezned - ha megtalálod, az igazit, ő érdemes lesz a könnyeidre, viszont nem fogja hagyni, hogy sírj." "Ha valamit igazán szeretsz, hagyd meg a szabadságát. Ha visszatér…..