Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyváry Andrea

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét éve zárták be az 1933-ban épült Kerepesi úti Ügetőpályát  A minap az Aréna Plázában jártam, hozzáteszem kényszerűségből, hiszen a lóversenypálya lerombolásakor megfogadtam, hogy be nem teszem a lábamat a helyére épülő monstrumba. Ennek kapcsán találtam egy…..
Nagyváry Andrea 2011.06.01 14:49:39
A közel egy órás műsorban sok érdekes riportot hallhatunk többek között Mikóczy Zoltánnal, Pécsi Istvánnal és Horváth Józseffel Overdose-ról, valamint több érdekes témáról, ami a lóverseny világában jelentőséggel…..
Mindkét nemzetközi versenyben német győzelem született. Hannu Voutilainen idomítja és hajtotta mind két nyerőt. Marcello X biztosan verte a Marschall József emlékversenyben a Paolo Romanelli által hajtott Letter From OM-ot. A Hungária Díjban Parisienne Blue-t szorongatta az olasz…..
Marschall József Emlékverseny 1. MARCELLO X A 9 éves pej herélt Németországból érkezik. Utolsó öt futásából hármat megnyert. Középtávon pillanatnyi formája a berlini és müncheni pályán 15.3 - 16.6 között mozog. Legutóbbi futásakor hibázott. Hajtója és trénere…..
Az év legjelentősebb nemzetközi versenyeire a megszokott szlovén, szerb és osztrák nevezések mellett német és olasz lovakat is neveztek. Részletes elemzést holnap, az indulóadás véglegesítése, és a startszámok kihúzása után készítünk...
Az előzetesen verhetetlnnek gondolt No Not Me-val hajtója a szokásos taktikát választotta, élre állt és jó tempóban vezetett. Az utolsó ötszáz méteren az addig a negyedik-ötödik helyen versenyző Naná felment mellé, és a befutóban könnyedén hagyta maga mögött ellenfelét. A…..
A nálunk is ismert Platvoet ménes által tenyésztett 3 éves pej mén ( Allison Hollow - Uceana) idén július 11-én mutatkozott be egy fantasztikus győzelemmel, 13.8-as idővel. Ezután a Derby előfutamban vereséget szenvedett. Augusztus 1-én, élete harmadik startjára Berlinben a Német…..
Július utolsó ügető verseny napján a Lil díjban teljes AMMA siker született. Lencsi nyert Fazekas Andrea amatőrrel a sokáig vezető Menedzsert (Márton Lajos) orrhosszal megelőző Kádor (Varga Sándor) előtt. Kiskarcsi most is galoppozott a befutóban. A nap legeredményesebb…..
Franciaországban, július 20-án Cabourgben, 22-én Reimsben, majd 24-én Enghienben két-két futamban mérte össze hajtó tudását 13 ország amatőr hajtója. Hazánkat Turbucz Sándor képviselte, aki az idei EB-n bronzérmet szerzett. Nem hajtott sanszos lovakat, sőt az ötödik futamban…..
A nagy hőségre tekintettel délután 4 órára tette a versenytitkár az első futam startját. Fél óránként indítják a futamokat, melyek közül a kiemelkedő jelentőségű a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter díja. Igaz, csupán hat ló áll starthoz, de így is remek…..
Az ügető "Alagi díja" ez a futam. Bekerülés pénz alapon van, a startszámokat itt sorsolják. A Derbybe idő alapon lehet bekerülni, és a startszámokat választják (a legjobb rekordú ló trénere választhat elsőként) Csupán hét ló indul az idei futamon, méghozzá hét…..
  A finn Saara Sihvonen nyerte a FEGAT által szervezett Nőt Amatőrhajtó Európa Bajnokságot, amit az északi sarkkörön túl található norvég szigeten, Harstad városban rendeztek. A második helyen a belga Beatrice Demoulin, a harmadikon a svéd Asa Svensson végzett. A FEGAT tizenöt…..
A nap kiemelt futamában belföldi három és négyévesek mérik össze tudásukat negyven méter mellett. Merengő tavaly őszi párizsi kiruccanása óta nem futott. Kisebb sérülése után új idomárjával jól mozgott a próbafutamban. 13.6-os rekordját szinte biztos, hogy nem fogja…..
  Május 16-án a norvég fővárosban lefutották a körverseny 4. futamát. A nagy favorit Maharadja vereséget szenvedett az olasz kancától, Lisa America-tól. A győztest Jorma Kontio hajtotta.   Oslo / Norwegen VG Oslo Grand…..
Az amerikai Meadowland-i pályán május 15-én Arch Madness biztosan verte a nagy favorit Lucky Jim-et, a világ jelenlegi leggyorsabb ügetőlovát. The Meadowlands / USA Arthur J. Cutler Memorial (Finale) 220.000 US$ - 1609 m - Autostart FFA 1. Arch Madness Brian Sears 1:09,0* 34 2. Lucky…..
Az esőzések miatt a pálya alkalmatlan a versenyek lebonyolítására, így a hivatalos honlap közleménye szerint, a mai futamokat törölték...
Az időjárás és a hosszú idő után ismét bevezetett szerdai versenynapok miatt csak kilenc magyar futam lesz szombaton. Ezt egy francia futammal egészítette ki a fogadásszervező. A napi főfutamban a Májusi Nagydíj nyerő Jessie James, a jól bemutatkozó német import kanca Likviditus,…..
Fotó: Maróti VikiAz 1 millió 400 ezer forint összdíjazású futamot Naná nyerte sulkyjában a többszörös championnal, Fazekas Imrével. Nick Nolte az amatőr Turbucz Sándorral végig az élen ügetett, de végül küzdelemben Naná nem sokkal a cél előtt megelőzte. Messzi harmadik Nick…..