Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedoboember

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakelit HBO 2016 Nem mondanám, hogy különösebben rajta tartanám az ujjamat a sorozatipar ütőerén, de azért van néhány kedvencem a jelenlegi felhozatalban (Leftovers, Homeland, Americans, Man Seeking Woman, Kingdom, Walking Dead) és ha sci-fi vagy zenei témában jön ki sorozat, akkor azt legalább…..
bedoboember 2016.11.30 15:10:36
Ez hosszú lesz... Nem, nem a poszt - a folyamat. Ha magadra ismertél ebben a posztban, vagy felismerted a tanult tehetetlenséget a politikai viselkedésben, akkor lehet, hogy érdekel, hogy mi ebből a kiút. Engem is érdekelt és keményen olvasgattam - de nincsenek jó híreim. Van megoldás, persze.…..
Feltűnt már, hogy csak az erősebb fejezheti ki káromkodással a frusztrációját? Ha valami fáj, nem sikerült, ha valaki bántott, csak az erősebb káromkodhat. Ha gyengébb teszi, azt kioktatjuk. Hogy „nő szájából ilyet”… Meg hogy gyerek ne mondjon csúnyát. Meg ha ott van a felettesed, akkor monitorozd…..
bedoboember 2016.02.04 11:32:58
@sure_shot: MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ MENYJ!
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Kedves Ukulelések! Néhány napja új szerelem költözött az életembe, ezért sem tudtam friss bejegyzéseket, videókat készíteni. Megszületett a kislányom, akinek sejtése sincs arról, hogy milyen jó dolog az ukulelézés, de remélem, hamarosan megtudja! Nem én helyeztem oda a…..
bedoboember 2014.07.11 21:48:37
  Az Angertea zenekar elkészült a 2012-es Nr.4: Songs Exhaled lemezhez tartozó utolsó klipjével. "Az A for Afrodita című dalhoz készült videó hűen tükrözi azt amiről a dal szól: átállás a sötét oldalra." - mondja a zenekar és még hozzáteszik - "A videót Nagymágocson és…..
A Metal Hammer Facebookján egy érdekes álláshirdetés jelent meg, amiben raktáros/szállító/csomagoló munkakörbe keresnek leendő munkatársat. A hirdetés teljesen rendben van a maga módján, azonban az utolsó mondatnál elkezdett forrósodni a Motörheades egérpadom: "a rock / metal…..
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
             Tourniquet Antiseptic Bloodbath  2012 Pathogenic Records A kaliforniai Tourniquet a világ egyik leginkább alulértékelt zenekara, akik többszörösen is hátrányos megkülönböztetésben szenvednek a kissé vaskalapos műértő…..
Slingblade The Unpredicted Deeds of Molly Black 2011 High Roller Records A magyar sör, és 80-as évek klasszikus pumacipős metálja között számtalan hasonlóságot vélek felfedezni. Egyrészt mindkettőnek megkerülhetetlen kultúrtörténeti jelentősége van, másrészt hosszútávon…..
Idén augusztusban 20. alkalommal indul el a Sziget és a jubileum okán az elmúlt 19 év legemlékezetesebb szigetes pillanatait szeretné összegyűjteni a most induló mienkasziget.hu oldal. A virtuális emlékkönyvben álló- és mozgóképek, blogbejegyzések idézik a múltat, ráadásul…..
bedoboember 2012.03.08 21:23:25
@Morgó Muki: A punkok még mindig ott vannak, csak kint az Auchan előtt. Azóta felnőtt emberek lettek és úgy hívják őket: Hajléktalan. Vagy jobb esetben munkanélküli.

Igaz, hogy régebben jobb volt, én 13 szigeten voltam hetijeggyel és évről évre szarabb lett főleg az utóbbi pár évben. Na meg persze rohadt drága. A Volt sem az igazi már, utolérte a szigetet.

Érdemesebb most már kisebb vidéki, családiasabb fesztiválokra lemenni inkább többször 3-4 napra.
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
bedoboember 2011.12.26 10:36:15
bedoboember 2011.12.26 13:26:17
@Malu: Köpködő! :D
Ma jelent meg a Velőrózsák első nagylemeze Hamburgerkovács címmel. Az album dalmagyarázós premierje után itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni az egészet az elejétől a végéig. Kispál András új zenekarának első lemezbemutatója az A38 Hajón lesz december 9-én. A…..
A Metallica ma este adta volna fennállása első koncertjét Indiában, de a koncertet az utolsó pillanatban el kellett halasztani egy nappal - a helyszínen összezsúfolódott rajongók viszont nagyon nem örültek a bejelentésnek. A zenekar az indiai Forma-1-es futam kísérőrendezvényeként…..
Subba Közepes miafasz 2011.08.04 12:36:00
bedoboember 2011.08.27 14:00:13
Az 1995-ben alapított Kirkham Motorsport egyszerű alapelvet követ: a világ legjobb Cobra-replikáit akarják építeni. Nem tudom, mennyire járatosak önök a Cobra-replika bizniszben, de ha nem tévedek, ez többé-kevésbé sikerül is nekik. Az alumínium-karosszériás 427-es, vagy akár a…..
bedoboember 2011.03.26 15:19:40
léggitár TipikŰs Árvajelleg 2010.12.30 14:31:00
Isten Háta Mögött Ű 2010 EMI Music Services Két hosszú évet kellett várni, hogy a Kényelmetlen szörnyeteg után, egy újabb furcsa teremtmény bukkanjon elő az Isten Háta Mögött szülőcsatornájából. A terhesség hónapjai nem teltek eseménytelenül, hiszen Bokros Csaba…..
bedoboember 2011.03.09 23:14:39
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
bedoboember 2011.01.13 08:59:55
Keresztes Ildikó csak sírt és sírt, Mester Tamást még mindig nem rúgták ki, Benkő Dániel felsőbb kategóriába lépett és Liptai Claudia folyt a csapból is - de mi volt az idei év legrosszabb híre a kertévék környékén? (Fotó: storyonline) Az elmúlt héthez hasonlóan…..
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
bedoboember 2010.12.27 20:42:03
bedoboember 2010.12.27 20:46:01
@Dr Jozef Vengloš: Akkor engem félretanítottak :O
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Az Isten Háta Mögött facebook oldala szerint Bokros Csaba, a jellegzetes megjelenésű alapítótag-gitáros-billentyűs kiszállt a zenekarból. Harag nincs, de az együttes ezt üzeni neki: "mindig is a zenekar tagja maradsz, köcsög!" Utódja az a Sándor Dániel lesz, akit…..