Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jossarian

0 bejegyzést írt és 1124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télen sajnos kiemelten figyelni kell, hogy ne bukkanjon fel a penész az otthonunkban. Főleg a nedves, párás, rosszul szellőző helyeken okoz mérhetetlen gondot az egészségre is káros penészesedés, ezért főleg a fürdőszobában és a konyhában figyeljünk a jelekre. A háztartási…..
Az idei nyár nagy, valószínűleg történelmi fordulatot hozott a magyar emberek gondolkodásában...
Nyaralt már valaki repülőtéren? Nem??? Pedig nagyon praktikus: az ember átéli az utazás izgalmát és a repülőtér forgatagát anélkül, hogy azt követné a fárasztó és sokszor unalmas repülés. Most elmondom, hogyan lehet ilyenben része az embernek - igaz, akaratán kívül...
Néhány éve még megmosolyogtak, amikor erről írtam, mostanra ki merik mondani a nagyobb gyártók is azt, ami a nyilvánvalóvá kezd válni az autóipar transzformációja kapcsán: messze az inflációt meghaladó szinten drágulnak az új autók, és ez a folyamat gyorsuló tendenciát mutat. A modellpaletták…..
Jossarian 2022.04.08 13:00:00
@erol: Szívembõl írtál, reméljük, hogy így lesz és végre nyugodtan lehet majd autózni. A prolik meg járjanak busszal (se)
A Comedy Central április 1-jén 21 órától műsorra tűzi Bödőcs új stand-up estjét. Mi már láttuk, íme a dupla villámkritikánk. Szigorúak voltunk, de igazságosak. A laikus azt gondolná, a Trump-éra valóságos témakánaánt hozott a humoristák számára, de azóta többen elmondták, az egyre szürreálisabb…..
A Cro-Magnon-i embertípust a franciaországi Eyzies-de-Tayac település Cro-Magnon nevű sziklafala tövében, míg a Neandervölgyi embertípust a németországi Düsseldorf melleti Düssel folyó egyik, Joachim Neanderről elnevezett völgyében találták. A vizsgálatok után kiderült, hogy ez két teljesen…..
Pontosan 2022 február 24-én 10 éves a Raspberry Pi. Ebből az alkalomból gondoltam a magam szemszögéből foglalkozni ezzel a kis számítógéppel. Mindenki tudja, hogy a brit Raspberry Pi Alapítvány hívta életre a projektet elsősorban tanulmányi céllal, hogy egy kifejezetten olcsó és sokoldalúan…..
Történt egyszer, hogy megelégeltem a jegypénztárok előtti sorban állást és a jegyautomaták tökéletlenségét, ezért egy applikáción keresztül a lehető legkényelmesebben vásároltam meg a BKK havi bérletemet. Olykor előfordult, hogy ellenőrök kérték, és a náluk lévő leolvasó igazolta a jogosultságomat…..
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
Jossarian 2022.01.26 21:03:38
@Almandin: aki a szakmájából nem tud megélni az raktárosnak jó meg ehhez hasonló kihívásokkal tûzdelt állások betöltésére. Szar dolog, de ezért lett migráns a poszter és nem európai állaskeresõ. És én nem lenézek hanem megállapitok. A patkányt sem nézem le azért mert patkány, számomra csak undorító de attól még másnak tetszhet...
Jossarian 2022.01.26 21:05:06
@pireza: te meg a családod legjobbja vagy :) Akkor milyen lehet a többi?
"De hol is van ez a Dabas? Van - e jó levegője, s jó vize?" (Kossuth levele a börtönből édesanyjának, 1838 - ból, részlet) Dabas – Deli Bisztró A minap az aranyló őszben nekiindultunk páran, hogy megnézzük az ócsai pincéket. Valószínűtlenül a múltba vesző látvány tárult a szemünk elé az Öreg -…..
Bajorország fővárosa nemcsak a híres Oktoberfestnek ad otthont, hanem történelmi épületeknek, egyedülálló templomoknak és múzeumoknak is. Legyen szó az óváros szűk utcáiról, a hatalmas zöld parkokról vagy az idilli folyópartokról, München mindenki számára tartogat valami különlegeset. Ha pedig csak…..
Az elmúlt poszt óta sokan szóltak sokfélét. Szerettem volna, ha politikamentes ez a sorozat, de úgy látszik, nem megy. Hozzá nőtt a magyarhoz, mint a népmesei kolbász a szegény ember orrához.  Már-már magamat vádolom, hogy néhány régi ár közlésével is elkövetem a politizálás bűnét. Egy barátom,…..
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
Jossarian 2021.10.11 19:25:30
@diggerdriver: jól megnézted kik állnak sorba?:)
Jossarian 2021.10.11 19:26:25
@diggerdriver: ezt nem tudom értelmezni, örülök, hogy dolgozol, dolgozhatsz
Jossarian 2021.10.11 19:28:02
@élhetetlen: mondom, nomen est omen, sajnos egyiket sem tudtad értelmezni de ez nem az én hibám. Haladjunk
Pierre Kóstolgat A tenger csókja 2021.08.19 10:00:00
  Egy zöld 1928-as évjáratú négy és félliteres Bentley száguld Antwerpen felé a keskeny aszfaltozott úton, amely éppen csak elég ahhoz, hogy nagy nehezen a szembejövő automobil is elférjen. De ebben a ködös, nyirkos időben senkinek nem akaródzik kocsikázni, csak Lady Horne van úton a…..
  Minden arab terrorista. Minden pap pedofil. Minden politikus korrupt. Ismerősek ezek? És persze ismerjük a zsidó, a skót, a szőke nős és a rendőrvicceket is. Sztereotípiáink javarészt negatívak, így értelemszerűen bántóak is lehetnek. No de mit lehet ezzel kezdeni?   A baloldali válasz mindig…..
Az autóduda használata a mindennapos autóvezetői rutin része, a nagy kérdés, hogy általánosságban az indulatok vagy inkább a tudatosság határozza-e meg a mozdulatot, amikor lezser eleganciával, vagy éppen vérben forgó szemekkel rátenyerelünk a kormány közepére. Nehéz persze nem megértőnek lenni,…..
Jossarian 2021.05.28 05:48:02
@midnight coder: Mindent kettõnek látok! :) Akkor most honnan tudhatjuk hogy melyik vagy az igazi???
Miután Gyuri elhagyta a farmot és a Covid miatt lehetetlenné vált az utazás, nehéz döntés várt a vezetőségre. A farmra nem lehet eljutni, Wiscott meghalt, hogyan tovább? Az alaptézis sajnos, hogy egy farmot Afrikában nem szabad 1 hónapnál hosszabb ideig magára hagyni, mert minden el fog tűnni. Pisti…..
Libéria potenciálisan értékes tengeri uborka-kereskedelmet folytat Kínával, de Lucinda Rouse újságírónő arról számolt be a BBC-nek, hogy ez a tevékenység igencsak veszélyeztetheti a part menti ökoszisztémát. A tengeri csillaggal rokonságban álló, nyálkás, kolbász alakú élőlények nem érdekesek a…..
Jossarian 2021.03.25 17:52:11
Budapest etnikai diverzitása elmarad a nyugat-európai nagyvárosokban tapasztalt szinttől, ugyanakkor a magyar fővárost is már több, kulturálisan és nyelvileg sokszínű tömegeket mozgató migrációs hullám érte el. Joggal vetődik fel a kérdés: vajon Budapesten van-e multietnikus környék? Létezik a…..
Jossarian 2021.03.25 14:32:54
@Kampfer: Igen, a fodraszat penzmosoda, az etterem penzmosoda es a tobbi is. Ugyanis ul a kis kinai/arab/cigany vagy akarmi az ures boltban es uti a blokkot a fogyasztasrol egesz nap, hogy boldogan fizethesse az adot a fu vagy akarmiarusitasbol befolyo osszegek utan. Mindenki reszesedik, ahogy Milo orokervenyu axiomaja leirta mar ezt :) A szerzo is, hulye bolcseszkent az etnikai diverzifikaciorol filozofalgathat mikozben o is az etnikai diverzifikacio tagja
Jossarian 2021.03.25 15:45:10
@Z-o-g: erdekes, hogy a karikaturakon szereplo alakoknak mind ciganyfeje van. Akkor az alkoto liberalis fajgyulolo/szinvak vagy hogy? De az is lehet, hogy rossz kornyeken lakik vagy feltekeny a hazisarkany, mert seholsincsenek a kepein a hosszucombu szokelanyok akikkel en talalkoztam :)
Jossarian 2021.03.25 16:43:10
@gigabursch: Akkor megis kitol kapnanak fizetest? :) Ahogy emlitettem, mindenki reszesedik...:)
olaszmamma Palermo kezdőknek 2019.06.17 19:09:25
Jártunk már Szicíliában, nem is egyszer, Trapanihoz és környékéhez kaptatok tippeket korábban, de megvolt már Siracusa gyönyörű óvárosa és a szuper Lipari-szigetek is, de Palermóhoz eddig még nem volt szerencsénk. Épp itt volt az ideje ellátogatni és igazságot tenni két  táborra szakadt barátaunk…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Jossarian 2019.06.17 19:38:35
@MAXVAL bircaman közíró: Oooo, birka, nem gondoltam, hogy ez pont toled jon, szomoru... Na de ennek ellenere a legrelevansabb hozzaszolas, szoval nezzetek meg, erdemes, Összeomlás, Michael Douglas foszereplesevel. A öoszter meg ingabb etelt vasarolna a nehezen megkeresett aprojara...
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..
Jossarian 2019.06.14 14:37:17
@sans paraben: igazad van csak maskepp: vannak vevok akik megvesznek egy rakas szart 7000 ftert. Oket latod mindennap a buszon es minden reggel a tukorben.
Jossarian 2019.06.14 14:52:57
@a lekvár neve puffin: latom mozgalmas az eleted :), ird meg az ehhez hasonlo elmenyeidet, erdekesebb mint az aktualis posztolo siramai
Jossarian 2019.06.15 16:29:10
@Zabalint: Ha nem tudsz olvasni minek irsz?
Norvégia a középosztály, felső-középosztály és a gazdagok országa. És ez olyannyira tökéletes állapotleírást hozott ebben az országban, hogy a vagyonosokat, vagy a stabil anyagikkal rendelkező embereket pontosan így képzeljük el, ahogy ők élnek és kinéznek. Norvégiában az állampolgárok biztonságban…..
A homok lávaként égette az emberek talpát a velence korzón. Pünkösd hétfő volt és már délelőtt tízre a teljes partszakaszt napernyők színkavalkádja tarkította. A gyerekek visongattak, a tangás seggek domborodtak és valamennyi büfés előtt sorok kígyóztak. Az út porától nem megfáradta, lassú de…..
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..