Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poldy

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne fenyegess Orbán Viktor, mert nagyon megbánod! A szabolcsi ember nem megijedni szokott az olyan gyáva, alattomos kis senkitől mint amilyen te vagy, aki még meg is akarja félemlíteni, hanem azt nagyon megveri. És jó alaposan!Szűkölsz kutya, remeg a gyomrod a félelemtől mert veszni látod amit eddig…..
poldy 2018.03.17 09:12:57
Bárhogy akarja a végtelenségig húzni az időt az igazságszolgáltatás minden szereplője, a Tábornok-perbe ágyazott utolsó büntetőeljárásom, ha akarják, ha nem, már Debrecenben is a végkifejlethez ért. Ez az utolsó per, amiben megpróbálnak még elkaszálni, hogy kik? Névleg a katonai ügyészek. Két…..
poldy 2016.11.11 16:34:52
Az utóbbi években annyi remek kezdeményezés futott zátonyra, annyi remek ember lett a karakter gyilkosságok áldozata, hogy nagyon sok demokrata, jóérzésű ember hite roppant meg, a Magyarországi demokráciában. Sokan elhagyták az országot, sokan visszavonultak saját csigaházukba,…..
   Egyelőre még nem azt, hogy elfogyott (bár egyre jobban csökken a talpasok száma) a regimentje, hanem csak annyit, mint Uri Geller szokott: MUKODJ!  Illetve kicsit cizellálta az üzenetet együttműködésre, valahogy így: „Mi mint Isten (és a facebook)…..
 Ja,  igen! Az Úr 2010. esztendejét írjuk. Semmi különös. Tegnap meg volt a legnagyobb Nemzeti ünnepünk... Meg volt! Na, és? Na és! Állami ünneplés a Pilvaxnál  szászlófelvonással, kicsi füttyel.... Kis Tér, kis tömeg, DE csendes és lelkes! Lelkeske... Jobbról, a…..
poldy 2010.03.22 21:58:24
@Mel-inda: Snupy hasán nőtt egy nagy emlődaganat. De irdatlan nagy volt már, állandó gyulladásban volt. Megműtettük és eltávolították azt. Vissza kellett vinnünk a varratszedés óta is, mer egy helyen szétnílt neki. Azóta nyalogatja állandóan, de jól v an.
Szőlőművelés Atkák 2007.12.31 19:03:00
A növényvédelmi sorozatban a levelet károsító atkák kerülnek nagyító alá. Szó szerint, mert az atkák mikroszkópikus lények. Az atkákból is rendkívül sokféle létezik, annyira, hogy a biológusok nem átallottak egy külön kasztot, az acarológia (atkatan) tudományát kutatókat…..
poldy 2010.03.19 11:04:53
Szőlőművelés Tavaszi teendők 2010.03.15 14:40:00
Ez a tavasz elképesztően sok munkát hoz, és sajnos - a szorgos gyógytornázás ellenére - még mindig fáj a derekam. A dolog fizikai munka részéből tehát csak mérsékelten tudom kivenni a részem - ami nagyon rosszul esik. A doki tanácsára vettem egy gyógyövet, ami fémpántokkal…..
Poldyka Blogja Idus után.. 2010.03.16 23:24:00
 Ja,  igen! Az Úr 2010. esztendejét írjuk. Semmi különös. Tegnap meg volt a legnagyobb Nemzeti ünnepünk... Meg volt! Na, és? Na és! Állami ünneplés a Pilvaxnál  szászlófelvonással, kicsi füttyel.... Kis Tér, kis tömeg, DE csendes és lelkes! Lelkeske... Jobbról, a…..
 Anya biztos apa bizonytalan. Kedves Péter!Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.Erről…..