Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allatvilag

45 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor valaki egy kommentben azt írja, hogy Magyarország/Budapest én így szeretlek, akkor az az esetek 99%-ban iróniát takar. A maradék 1%-ban pedig maró gúnyt. Pedig van, aki komolyan gondolja. Még akkor is, ha csak egy szexbolt kirakatáról van szó. Igaz, ő nem magyar, hanem…..
Állatvilág net portál nyitólapja www.allatvilag.net - Videómegosztó ahol nézelődhetsz, vagy feltöltheted saját videóidat video.allatvilag.net - Fórumoz informálódj ismerkedj forum.allatvilag.net - Moziban filmvetítés, természetfilmek, állatos filmet mozi.allatvilag.net -…..
Csodálatos állatvilág - a képekhez kattints a fotóra...
Film az első magyar Antarktisz expedíció kalandjairól földön, vízben, levegőben. National Geographic és Delta rajongóknak kötelező. A Fagyos Oázis Első Magyar Antarktiszi Expedíció 2003 januárjában indult el 3 hónapos útjára. Az expedíció célja, hogy a György-király sziget…..
Erdélyi Mónika érkezése miatt az RTL Klub Reggeli stábja nem számít tovább Horváth Éva volt szépségkirálynő és műsorvezető munkájára. A barna szépség legszívesebben állatokkal tévézne. – Véget ért egy korszak az életemben, ugyanakkor egy másik elkezdődött:…..
Az élet fagyos szigete 1,  Állatok az űrben, Kutyaviadal, Petőfi Sándor Anyám tyúkja, Blair papja megáldotta Overdose-t, A dzsungel könyve: A dzsungel törvénye, Mangalica, Látó is kereste az ellopott kutyát, Noé kutyás találkozó, Tamara Ecclestone pucérkodott a PETA…..
- A vadászat gyerekkoromtól nagy szenvedélyem, hiszen édesapám, sőt nagyapám is vadászott. Édesapám már négy éves koromban magával vitt. Az első igazi vadászatom szabályellenesen történt, mert még nem voltam tizennyolc éves. A kezembe adták a sörétes puskát, és azt…..
A legnagyobb spanyol kereskedelmi televíziós társaság, a Telecinco március végén nagy port kavart riportban számolt be a magyarországi kutyaszaporítók működéséről, és az egész Európát behálózó illegális állat kereskedelemről. A rejtett kamerás felvételeken felbukkant egy…..
A Magyar Közlöny 2003/148. számában megjelent 64/2003. (XII. 18.) számú AB-határozatával az Alkotmánybíróság június 30-i hatállyal semmisítette meg a vadászati törvény 36.§-át, amely a vadászatra jogosultnak lehetővé teszi, hogy a vadászterületen megjelenő kutyát vagy…..
Az ember, aki a kutyák nyelvén beszél: Kutya pszichológia, a kutya mint állat, a kutya mint faj, a kutya mint fajta, a kutya mint személyiség, a kutya igényeinek kielégítése 1. rész itt – Miért fontos a várakozás? Az etetés rituális tevékenység. A nemkívánatos viselkedés…..
Esperes vadászpuskával – Bojtor Róbert szerint a vadászat nem azt jelenti, hogy az ember gyilkolja a vadat. (Az esperes egy papi, lelkészi tisztség a keresztény egyházszervezetben. A katolikus egyházban az egyházmegye egy alkotórészét, az esperesi kerületet vezető pap, akit a…..
Fórumozz: olvasd a hozzászólókat, és tedd közzé a véleményedet:Kutyák, kutyafajták, fajtaleírásokAgarak, Vizslák, szetterek, Retrieverek - hajtókutyák - vízi vadászok, Juhászkutyák, pásztorkutyák, Spitzek és ősi típusú kutyák, Kopók, vérebek, Társasági és kísérő…..
Inkább ne ajándékozzunk élő állatot! Húsvétkor egy csapásra megnő a felelőtlen kisállat-vásárlások ideje. A legnagyobb divatja ilyenkor természetesen a nyusziknak van, akiknek a gyerekek ideig-óráig örülnek, de pár hét múlva már csak nyűgnek és gondnak tekinti őket az…..
A fogszuvasodás nem jellemző a kutyákra: Egy dolog miatt azonban irigykedhetünk a kutyákra. A másik, emberben gyakori fogbetegség, a fogszuvasodás sokkal kisebb mértékben fordul elő kutyákban. A betegség a WHO 2003-as jelentése szerint az iskolás gyerekek 90 százalékát sújtja…..
A hirtelen ébredő tavasz a kullancsok szaporodását is meggyorsítja. A közhiedelemmel ellentétben sajnos nem elég, ha az erdőn-mezőn tett kirándulások során óvatosak vagyunk, az élősködők ugyanis nemcsak bokros-lombos-ligetes területen, de a belvárosban is szép számmal…..
Mozi.allatvilag.net..
Homeopátia a házikedvenceknek: Ahogy a humán orvoslásra, úgy az állatgyógyászatra is igaz, hogy a hagyományos terápiák során használt gyógyszereknek (szteroidok, antibiotikumok) lehetnek nem kívánatos mellékhatásai. Szerencsére van más megoldás is. Egyre növekszik az igény…..
A számos hölgy után most egy pucér férfival próbálja rávenni a legnagyobb amerikai állatvédő szervezet a polgárokat a szőrméről való lemondásra. Carmen Electra volt férje Dava Navarro a hirdetés tanúsága szerint inkább tetováltat, mint hogy idegen szőrökkel ékeskedjen.…..
Autót vezetek, és közeledik a határsorompó. "Útlevélvizsgálat!" - hallom a felszólító hangot. A nyitott kocsiablakon át átadom törzskönyvemet és nemzetközi oltási bizonyítványomat.A vámos érzékeny orra szimatot fog. "Nem csempészik kábítószert,…..
Megtámadott egy rendőrautót, ezért kutyaiskolába kell járnia egy pitbull keveréknek az Egyesült Államokban. Tennessee szövetségi állam egyik bírája elrendelte, hogy a Winston névre hallgató kant engedelmességre kell oktatni. A szigorú ítéletről a Chattanooga Times Free Press…..
Továbbra is hű párjához egy Horvátországba érkezett gólyahím, jóllehet tojója sérülés miatt már öt éve nem tarthat vele a nyárvégi interkontinentális vándorútra. Rodan nevű hím 13 ezer kilométerre utazik el telelni, Dél-Afrikába. Párját Horvátországban kell…..
Egy kis szünet után Bi azt mondta:- Most nem beszélek többet, most úszom.- Mondj egy szót angolul.- Nem.- Miért?- Nem akarok többé az emberek nyelvén beszélni. - Én sem – mondta váratlanul Fa. - Miért? – kérdezte Sevilla Fához fordulva. Fa nem felelt.- Miért, Bi?Bi…..
A gerinctelen állatok – tisztelet a kivételnek – nem éppen a gyorsaságukról híresek. Vajon mindegyikükre igazak-e az olyan gyakran használt szólások: lassú, mint a csiga vagy lusta, mint a tetű? A tüskésbőrűek bizony nem száguldoznak „ész nélkül”. A…..
A dabasi tanyán talált kutyák többsége napok óta nem evett, és saját ürülékükben mászkáltak az épületben. Az állatvédők az összes ebet elszállították a telepről. ..