Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xblogger

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiábavalóság és kiúttalanság vesz körül mindenhonnan, akár merre fordulsz. Talán futnál, szaladnál előle, amíg a lábad bírja, de hamar rájössz, hogy ez elől nem lehet elmenekülni, ez belőled fakad. Ez a hatalmas hiányérzet és szomorúság mind a te terhed, ezt most neked kell…..
Sok minden kavarog a fejedben, ha szakított veled a párod és talán a legerősebb vágyad, hogy magad mellett tudhasd őt. Úgy gondolod, ha szakított veled, de még beszélgettek, még keresi a társaságodat, akkor nem lehet olyan nagy baj. Vagy ha mégis úgy gondolod komoly szándékoktól…..
El szeretném mondani neked, hogy hogyan használd sikeresen a párkapcsolati pszichológiát nem csak a szakítással való megbirkózás során, hanem az exed visszaszerzésénél is.Ugyanazok az elvek vonatkoznak egy meglévő kapcsolatra, mint amelynek megerősítésre van…..
Ha most hagyott el a kedvesed, akkor szinte biztos vagyok abban, hogy azon jár az eszed: hogyan lehetnétek újra együtt? Csak az a probléma, hogy nem elég szimplán csak a gondolattal játszadozni. Meg kell mondjam, hogy sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy minél inkább keresed a…..
"Elveszíteni valakit...Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat,embereket, csak a halál vehet el tőlem örökre.Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit,ha eljön egy pont, és megszakad valami.És onnantól fogva nem beszélünk vele,nem az ő…..
A legeslegszentebb szeretethez hasonló érzés hatott át éppen, olyasmi, amiről a doktorok beszélnek: megmutatta, milyen az az önkívület, melyben szerető és szeretett ugyanazt akarják (és titokzatos megvilágosodás útján tudtam e percekben, hogy a lány, bárhol legyen is, ugyanazokat…..
Fel kell készülnöd arra, hogy ha tudni akarod, hogyan szerezheted vissza a barátnődet, akkor figyelned kell majd bizonyos hibákra, amelyeket nem szabad elkövetned,amíg az exed nyomában vagy. Ezeket a hibákat szinte minden srác elköveti, még azok is, akik végül visszaszerzik exüket.…..
"A szerelem olyan, mint a háború: könnyen kezdődik, és nehezen végződik." Henry Louis Mencken"Búcsúzni könnyű,de feledni nehéz. Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk. Mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja…..