Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dhanur

112 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arianna Huffington adott róla hírt a Facebook-oldalán, hogy a Huffington Post szerkesztősége megtanulta a Transzcendentális Meditációt: Nagyon hálásak vagyunk Bob Rothnak, a David Lynch Alapítvány ügyvezető igazgatójának, hogy eljött Transzcendentális Meditációt tanítani a Huffington Post…..
2015. április 1-jén, a Los Angeles-i Ace Hotelben kerül megrendezésre egy nagyszabású koncert, melyet a neves filmrendező David Lynch alapítványának megalakulása 10. évfordulója alkalmából szerveznek. A koncerten az alábbi neves művészek fognak fellépni: Angelo Badalamenti Chrysta Bell Donovan…..
Sharon Isbin korunk vezető klasszikus gitárművésze. Érdemeiért a „Legjobb klasszikus gitárművész” címet kapta meg a Guitar Player magazintól, két klasszikus Grammy-díjban is részesült (2001 és 2010-ben). Andrés Segovia egykori tanítványaként indult a pályán, a Yale Egyetemen végzett, s játszott már…..
Dr. Yukio Hatoyama Japán miniszterelnöke volt 2009-2010-ben. Elnyerte a Maharishi Menedzsment Egyetem tiszteletbeli jogi doktorátusát, a diplomaátadó ünnepségen beszédet fog tartani 2015. májusában. „Ez egy óriási megtiszteltetés, hogy a japán miniszterelnök beszél majd a…..
Néhány kansasi képviselő feltett szándéka volt, hogy a városházán egy kijelölt csendes helyet alakítsanak ki, ahol a törvényhozók, a személyzet és a látogatók is elvonulhatnak a csendbe – olvasható a HaysPost.com oldalon. A csendes időre szánt szobáról kép is készült,…..
A Latacunga és a Quito Katonai Középiskolában vezették be a Transzcendentális Meditációt - képriport: ..
Kanoa Zimmeman szörfös Kaua'i, Hawaii szigetén született. Miután családja Iowába költözött, Kanoa két hasznos szokást vett fel: a fotózást és a Transzcendentális Meditációt. „A meditáció megnyugtató hatással van rám” – magyarázza Kanoa. „Azt hiszem, hogy ez hasonló…..
2014. decemberében a TM for Women gárdáját az a megtiszteltetés érte, hogy formális partnerségre léphetett a Million Hearts nevű szervezettel, amelynek célkitűzése, hogy erőfeszítéseket tegyen valamint új programokkal javítsa az amerikai közösségek egészségi állapotát.…..
Steve Lukather történelmet írt már a '70-es évek végén, amikor a Toto zenakar gitárosaként alkotott. A Toto zenekar egyike volt azon keveseknek, akik túlélték a tagcseréket, betegségeket és a sziporkázó zenei irányzatok sokszínűségét. 35 év alatt mintegy 35 millió lemez…..
Húszas éveiben a fiatal és vonzó Gabrielle Bernstein társtulajdonosa volt egy sikeres PR-ügynökségnek, és szinte minden estéjét bulizással töltötte New York legmenőbb klubjaiban. Az elbűvölő felszín mögött azonban kábítószer-függősége, borzalmas bizonytalansága és…..
Delfina Delettrez igazi divat-arisztokrata, hiszen a Fendi-dinasztia negyedik generációjába született és ezt büszkén meg is mutatja a világnak. Ékszereit nagy érdeklődéssel fogadják, hiszen egyszerre szokatlanok és csábítóak, szellemes talizmatikus emléktárgyak, futurisztikus…..
Amikor gyermek volt, Sharon olyan feltörekvő zseni akart lenni, mint az édesapja. Ehelyett „sztatoszférikus magasságokat” ért el a világ egyik legelismertebb klasszikus gitárosa személyében. A Multi-Grammy-díjas Isbint úgy emlegetik, mint „korunk kiemelkedő klasszikus…..
A David Lynch Alapítvány újabb meditációs adománygyűjtő akciót hirdetett meg a CharityBuzz oldalon. A kezdeményezéshez csatlakozott többek közt Hugh Jackman, Liv Tyler, Dr. Oz, Jake Gyllenhaal, illetve a Dirty Dancing forgatókönyvírója, Eleanor Bergstein is. A fixen meghatározott…..
„Azok a 40 percek [napi meditációval töltött idő] úgy tűnik, hogy nagyobb terhelhetőségre adnak módot; mély pihenést nyújtanak, és megadják a képességet, hogy feltöltődjünk. Ez olyan eszköz [TM], mely idővel egyre hatékonyabbá válik”- állítja Hans Hickler sikeres…..
Az 1982-es születésű Wes Carr ausztrál származású énekes, dalszerző, multiinstrumentalista, aki az Idol hatodik évadjának győztese (2008-ban). Majd aláírt egy lemezszerződést a Sony Music-kal és ívelő karriert sikerült befutnia. Hazájában már több dallal és albummal került…..
Hearn jelenleg Toronto belvárosában él. Van egy elszigetelt házikója is, egy tó mellett, ahol gyermekkorát töltötte. Elmondása szerint bárhová megy, mindig visz magával könyvet, melyekből értékes gondolatokat merít. A kanadai zenész egy percig sem unatkozik, aktívan kiveszi a…..
A Sodashi termékcsalád mintegy 30 millió dolláros éves bevételt generál. A márka termékei 100%-ig vegyszermenetesek, sőt még magát az üzemet is vegyi anyagok nélkül tisztítják. A „Sodashi” szanszkrit eredetű kifejezés, mely tisztaságot, ragyogást és teljességet jelent. A…..
Kito Mbiango művész, meditáló elmondása szerint a TM a legtisztább eszközt nyújtja számára ahhoz, hogy a világhoz kapcsolódjon. Alkotó munkája során együtt lüktet a természettel, amely cselekvésre készteti őt. Művészete a kollektív tudatot tükrözi. „Olyanok vagyunk, mint…..
A Time magazin októberi számának „You Asked” / „Te kérdezted” című rovatában egy érdekes kérdést vetettek fel, jelesül annak próbáltak utána járni, hogy „valóban megéri-e meditálni?”. Hovatovább maga a rovat vezetője, Markham Heid az alábbi egyszerű válasszal…..
A meditációs ülések rendkívül népszerű időtöltéssé váltak a kongresszusi szavazásokat megelőzően. A gyakorlatot elsősorban demokraták, míg a republikánusok egyáltalán nem végzik. Tim Ryan indította útjára a nem mindennapi hagyományt a 113. kongresszusi ülése előtt,…..
A Major League Baseball World Series bajnok játékosa Barry Zito, aki a közelmúltban Bob Rothal adott interjút a Sirius XM Rádió „Siker stressz nélkül” című adásában. Zito rendszeresen gyakorolja a Transzcendentális Meditáció technikáját, saját elmondása szerint a úgy érzi,…..
A David Lynch Alapítvány HIV-betegeket támogató kezdeményezésében 150 ember sajátíthatta el San Franciscoban a Transzcendentális Meditáció technikáját. Tom Roth 2012-ben hívta életre a TM-HIV-programot, melynek célja, hogy 10.000 HIV-fertőzött beteg sajátíthassa el a TM-et…..
Miranda Kerrt a legjobban fizetett modellek listáján a második helyen tartja számon – Gisele Bündchen után – a Forbes magazin. A gyönyörű ausztrál szépség a Victoria Secret nemzetközi arca és rendszeresen szerepel fényes divatlapok borítóin. Miranda vidám természetű hölgy,…..
Tom Harkin demokrata szenátor a 2013-as tanév utolsó diplomaosztóján örvendeztette meg a Maharishi Menedzsment Egyetem hallgatóit jelenlétével, humorával, bölcsességével, s mély elismeréssel fejezte ki nagyrabecsülését az intézmény felé. Azzal kezdte beszédét: „Tudom, hogy…..
Hugo Marín chilei szobrász, festőművész, utazó és Transzcendentális Meditáció tanár. Kíváncsisága és tudása úgy tűnik, végtelen. Elméje határtalan, merész, amelyet különböző stílusú munkái is jól tükröznek. Hugo két – életét, művészi munkáját meghatározó…..