Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mohamed

0 bejegyzést írt és 1230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak azok a fránya beidegződések. Megszoktam például, hogy lesétálok a földszintre, és a postaládából kiveszem az újságokat. A liftben átrendezem őket, majd a hatodik emeleti lakásban a karosszék balján található bárszékre helyezem őket. Legfölül a Népszava, mert belőle tudtam meg, hogy mit…..
    Se vége, se hossza a médiában a híreknek és kommentároknak, amelyek a Budaházy Györgyre kiszabott ítélettel foglalkoznak. Akadnak jópáran, többek között Morvai Krisztina és Toroczkai László, akik azt a kérdést is fölvetik, hogy Budaházy György valójában nemzeti hős, akivel szemben az egyetlen…..
Mohamed 2016.09.03 20:53:36
@aL__Ex:

Csapd hozzá nyugodtan a jobbik szavazó bázisát és a hozzá köthető szerevezetek tagjait és jó pár fideszest akiknek máig imponál a 2002-es Erzsébet-hídi akció+ azt hogy hányan viszonyulnak semlegesen a kérdéshez ( mert sokan csak annyit látnak hogy van egy ilyen forradalmár izé aki petrárdát rakott egy focilabdába és azt ott felejtette az adónkból jól élő politikus lábtörlőjénél mégis annyi évre akarják ítélni mint Bándi kata gyilkosát)
és csak ezek után nézd meg kik azok akik elítélik Budaházyt ( megjegyzem hogy ez a ballib politikai szekértáborában van kimutathatóan jelen máshol nem).
Ezután pedig vesd össze azzal a népszuverenításból eredő elvel, hogy hiába magas a semlegesek aránya egy akció vagy tevékenység utólagos megítélése esetén az alkotmányozó többséget mindíg az igenek vagy a nemek mentén kialakuló többség határozza meg.
Mohamed 2016.09.03 21:05:38
@aL__Ex:

Ez merő ostobaság.
Gondolj csak bele, hogy ha minden demokratikus népszavazás csak akkor lenne érvényes ha 2/3-ados többség alakulna ki az igenek vagy a nemek mentén akkor soha a büdös életbe nem lehetne döntést hozni.
Megjelennének a népszuverenitást és a szavazásra jogosult népesség döntési képességet megkérdőjelező és feleslegesnek tartő (liberális oldalró egyre gyakrabban hallható) zsarnok jelöltek.
Akik szépen parkoló pályára teszik a népakaratot
és elkezdenek úgy kormányozni ahogy a szűk körüknek megfelelő a tátsadalom vagy a nép bármilyen felhatalmazása nélkül, ami már bőven kimerítené a zsarnokság fogalmát, és ha ehhez hozzá csapjuk nazt is hogy valami multikultúrális neomarxista társadalmi utópiát megvalósítani kívánó küldetéstudatos őrültekből áll ez a kör akor meg is kaptuk az apokalipszis tökéletes receptjét.

A demokrácia biztos és működő képes formulája mindíg is a nép 50%+1-e volt Periklész óta.

Ahogy (az egyéként általam nem igen kedvelt) Churchill mondta "a demokrácia nem tökéletes de még nem sikerült jobbat kitalálni."
Mohamed 2016.09.03 21:13:29
@aLEx:

Én a rokonságomnak köszönhetően elég gyakran lépek, mondjuk így: interakcióba fideszes és jobbikos körökkel és rendkívül sokan gondolják hogy ha egy vezető elveszíti a nép vagy az alátartozó csoport támogatását( ezt nevezhetjük alkotmányozó többségnek) és nem mond le magától akkor legitim az erőszak alkalmazása vele szemben, és azt hiszem hogy a magyar nép karakterisztikája és történelme bőven nyújt számukra igazolást (56: pártszékházi csata, Rákosi korszak: Mezartin csoport,Balosoknál Ságvári ugyanez stb).
Szóval hidd elvan támogatottsága csak az emberek már belefáradtak az ucára vonulósdiba és tüntetősdibe.
A cím valójában csalóka, mert arról lesz szó, hogy miért is nincs közös öröm a magyar életben. A foci-EB kapcsán tapasztalt döbbenetes mértékű ünneplési vágyra még visszakanyarodnék a múltkori poszt folytatásaként. Egy jobbak közé számító A Szerk.-ben a következő, témába vágó mondat nagyon…..
A landévennec-i hajótemető az Aulne folyó deltájánál kialakított kikötő, ahol a francia haditengerészet bontásra váró hajóit tárolják. Bár a hajók, sőt közeli partok sem igazán bejárhatóak, környező utakról remek kilátás nyílik a sok különleges vízi járműre (egyébként a közeli apátságnak is…..
Csütörtök délelőtt az ATV.hu honlapra szokatlanul éles, menekültellenes hír került ki. A cikk a Fidesz-kormány által cinikus szándékkal megnyitott körmendi sátortábor környékén történt zaklatási esetről számolt be, amelynek során még ablakot is betörtek a szerző információi szerint a migránsok. A…..
F*ck the police! Szétrobbant az internet. Nézd meg, mit rejt az egyenruha. Tátva marad a szád! Képek a tovább mögött!..
Ismét megjelent a világ nagyvárosainak biztonsági helyzetéről szóló jelentés, és nem túl jó hír a közelgő riói olimpia előtt, hogy az első 50-be nem kevesebb mint 21 (!) brazil település került be. Általában véve is elmondható, hogy Latin-Amerikában nagyon rossz a helyzet...
Mohamed 2016.04.21 00:04:32
@Advanced Flight:

Aért lazán bele lehetne tenni ebbe a listába Dél-Afikán kívül azösszes afrikai, indiai, pakisztáni várost.
Szerintem Mogadishu, Brazzaville vagy Kinshasa bőven van olyan veszélyes hely mint Cali, Juarez vagy Recife.
Az alábbi hölgyek mellett azt hiszem, hogy mi is meghúznánk magunkat. Mosogatás? Jöhet! Vasalás? Az a kedvencünk! Egyedül a főzést lehetne talán megúszni, ha az elején túlszénhidrátozzuk a kosztot, de hát ki merne ilyen stiklit bevállalni? Én kösz, de nem!..
Baranya megyében több olyan hely is akad, ahol már évek óta üresen áll a háziorvosi körzet. A megyék közül azonban Borsod-Abaúj-Zemplénben a legrosszabb a helyzet, a friss adatok szerint ugyanis itt 35 háziorvosi körzet áll üresen. A „legjobb” helyzetben pedig Csongrád megye…..
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
A frissen gyúrt tészta törődésünk, szeretetünk egyik jele, hiszen munkás és időigényes, mégis megéri a fáradtságot.  Tésztát gyúrni nagyon jó dolog! Arról már szó volt hogy idő meg munka, nos a házi tészta készítésének harmadik fontos tényezője a jó minőségű…..
"A nyomtatott könyv halott" - manapság már annyit hallhatjuk az előbbi mondatot, hogy talán célszerű lenne írni róla egy könyvet, amely azután évszázadokig állhatna a világ könyvtárainak polcain, bizonyítva, hogy vannak dolgok, amelyek nem tűnnek el egykönnyen az emberek…..
A volt főpolgármester-helyettes csak az egyike azoknak, akik maradandó fizikai károsodást szenvedtek el BKV-ügy kapcsán. A szűk, penészes, vizes cellában olyan mértékben leromlott immunrendszere, hogy középfül-gyulladása következtében erős halláskárosodást szenvedett. Hagyó…..
Mohamed 2015.05.03 18:58:27
Jaj szegín Hagyó Aki nem áll be a sorba annak el kell vágni a torkát Miki!
Milyen sanyarú sorsa lehetett, mert átélte azt amit minden gyanusított átél akinél fennáll a befolyásolás vagy a szökés veszélye( ok, azt nem tudhatjuk, hogy Miki barátunknak volt-e bissau guineai útlevele)

Oké, hogy ez egy maszopos blog, de baszki ez a hatásvadász manipulatív szerecsen mosdatás már a masszív gerinctelenség kategóriája.

Mindenki tudja, hogy egy aljadék bűnöző,
csak az ügyészség még mindíg töketlen balfékekből áll (és politikailag befolyásolható, ezért próbálják elkerülni hogy leültessék, mert egyrészt nem akarnak balos mártírt, másrészt mert szüksége van a Zorbán kormánynak egy olyan alakra akit minduntalan fel lehet mutatni, hogy "lám ilyen a baloldal" ha a kormány szarba kerül.)
Valamint a bírók túlnyomó többsége a kádár korszakból ránkmaradt komcsi bútordarab akinél még működik a" mi kutyánk kölyke" típúsú reflex és úgy veszik figyelembe a bizonyítékokat, hogy az egy ilyen fajta vádlott ügyében kedvező legyen.

Szóval egyáltalán nem sajnálom ezt a korrupt politikus bűnözőt,
és most teljesen fölösleges azzal jönni, hogy "de hát a mocskos fidesz is szétlopja az országot", mert attól egyrészt nem lesz kevésbé büdös és taszító a baloldal, másrészt csak azt igazolja az ilyen típusú érvelés, hogy a fityesz és a baloldal politikai váltógazdaságot működtetett és így együtt lopták szét az országot.
Mohamed 2015.05.03 19:32:26
@pythonozok:

Ja, igen, évek után hirtelen eszébe jut, hogy hoppá mégsem mondtam igazat.
Ja persze.
Az ilyen gyökér fasztarisznya ballibek mint te meg el is hiszitek hogy hogy egyszer csak megvilágosodott és rájött hogy hazudni nem szép dolog, mert a balos nyomorékoknak már egy fajta önigazolásként, úgy kell egy ártatlanul megurcolt ballib mártír mint egy falat kenyér.

Gondolom olyanról még nem hallottál, hogy a vádlott nyomás alá helyezése és befolyásolása a védelem által.

Meg olyanról sem hogy kéz kezet mos, és ilyen alapon a két politikai oldal igyekszik kimosni egymás embereit a szarból akár olyan áron hogy a tanukat befolyásolják, mert ugye csak a választások miatt kell a másik oldal tagjait politikus bűnözőként bemutatni a közvélemény számára aztán egy kis ejnye-bejnye után mindenki tiszta lesz mint a hó. És kezdődik minden előröl.
Mohamed 2015.05.03 19:56:08
@pythonozok:

A korrupciós botrányok országos választások idején történő nyílvánosságra hozása régi jó politikai módszer, ezt azthiszem eddig is tudtuk mindannyian.
De az ilyen módszerektől, még Hagyó nem lesz ártatlan.

Viszont ha valaki 4-5 éven át következetesen ugyan azt állítja a bíróság előtt aztán hipp-hopp viszakozik az már kicsit más kategória.
    Berlin felé, Budapesten át, tankok helyett motorral, avagy a történelem ismétli önmagát?..
Mohamed 2015.05.03 12:19:55
@chepunk:

Nem, ez a fiumei úti emlékmű, jól el dugva mindentől.
Amiről te beszélsz az a Szabadságtéri obeliszk, nézd meg a környezetét a képen nincsenek épületek.
A Szabadság teret viszont körül ölelik.

Nem mellesleg a Jobbik most is követetli az obeliszk lebontását, és az alatta lévő elesettek maradványinak hazájukba vagy a fiumei útra történő szállítását.
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
Mohamed 2015.05.01 00:12:57
@John Doe3:

Nem zárnának ki minket sehonnan sem.

A vonatozó jogi dokumentumok a szavazati jogunk felfüggesztését írják csak le konkrétan, kizárásról vagy a támogatások megvonásáról nem.

Eddig azon remegtek, hogy: atayaég mi lesz ha kilépünk?
Nem hiszem, hogy Brüsszel valaha is odáig merészkedne, hogy bármely tagját kizárná, pláne ilyen vészterhes időkben amikor egy rossz politikai nyilatkozattal is simán putyin papa karjaiba kergethetnek egy tagállamot.
Az euroatlanti térség nem kockáztatná meg hogy egy piszlicsáré ügyből kifolyólag - kizárás esetén - az egykori tagállama ellenséges hídfőállás legyen.
A Praxis blogon olvasható mai bejegyzés adta az ötletet, hogy egy igen kényes témával kapcsolatban kérjük ki az önök véleményét. Az abortusz megítélése évezredek óta foglalkoztatja és megosztja az emberiséget. Akad, aki gyilkosságnak tartja összes formáját, vannak, akik az…..
Balog Zoltán tavaly harmadik helyet ért el a Ténytár és a Mérték által összeállított toplistán, amely a fő kirekesztőket gyűjtötte össze a magyar politikában. Az „emberminiszter” azzal az érvvel került fel a dobogóra, hogy az iskolai felzárkóztatást szegregált…..
Mohamed 2015.03.10 18:41:59
@Kuviklacz:

Hagyjuk már ezt az ilyen olyan tanulmányokra történő hivatkozást, manapság a tanulmányok túlnyomó többsége valamilyen ideológiai alapon elkötelezett az ismeretelméleti tudományos elveket és kritériumokat ignoráló zavaros hátterű "civil" alapítványok/szervezetek megrendelésére készül az ő szájízük szerint.
Tehát aki fizet az rendeli a zenét, aztán lehet arra hivatkozni hogy a számok ezt mutatják, csak az a bibi hogy a számokat mint oly sok mindent lehet manipulálni.

A tapasztalatot viszont sokkal nehezebb manipulálni, ahogy iskolás koromban volt szerencsém átélni, hogy amikor inegrált osztályt is tanított a biosz tanárunk sokkal ziláltabb volt, alacsonyabb színvonalon tudta ellátni a feladatát ,pedig nem volt az az útközben beleszürkülős típus és az osztályának amit integrált osztállyá alakítottak át "külső nyomásra" még abban az évben zuhanásszerűen romlott az átlaga.

Ez is arra világít rá, hogy az un. HHH-kat külön erre kiképzett speciálisan felkészített szakemberek külön erre a célra létesített speciális intézményben kell hogy tanítsák.

A piacgazdaság is azt igazolja, hogy azok a cégek akiknek a hóna alá nyúl az állam, sokal instabilabbak és katasztrófálisan szerepelnek ha egyszer valós piaci versenykörülmények közé kerülnek és végsősoron a darwinizmus törvényének megfelelően kimúlnak, nos ez az emberekre is igaz főként a munkaerőpiacion.
A kis rétinigger felnőve megszokja hogy állambácsi mindent a segge alá tesz aztán a munkaerőpiacra kikerülve meg csak veri az asztalt hogy dehát neki ez jár.

Az ilyen képességeket, igényeket, eltérő szocializációt és magatartást figyelmen kívülhagyó deríliumos liberális elvek szerinti integrált oktatás egy utópia mint a kommunizmus vagy mint Rousseau "vissza a természeti állapothoz"c. elve pedig
az előbbi esetben abban az időben a bolosevikok is tonna számra rendelték és - minő véletlen - készítették azokat a tanulmányokat ahol a manipulált számokra mutogatva hivatkotak hogy: de hát ezt mondják a számok.
Aztán a történelem és a társadalom rácáfolt a "számokra".
Magyarországon is nagy sikerrel futnak a szereplők szivatására kiélezett tévés valóságshow-k, gondoljunk csak a Celeb vagyok, ments ki innenre, vagy a pár éve futott Rettegés fokára. ha az undorító dolgokat evő celebeket nézve arra gondolt, hogy ez azért elég durva - hát, azt nem…..
Miért koszos Budapest? - tettük fel a kérdést cikksorozatunk első részében, és a téma izgalmas és pörgős vitát váltott ki Kedves Olvasóink között. Most, cikkünk második részében azzal folytatjuk a téma élveboncolását, hogy ismertetjük olvasóink legmarkánsabb…..
Mohamed 2015.01.22 21:48:23
@vmaast:

Lehet ,hogy nagyon macska párti.

A Témához: a Szemetesek számát tényleg drasztikusan növelni kéne ,megjegyzem ez lenne a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer, aztán a következő lépésként beidomítani a közterületfelügyelet munkatársait arra ,hogy vadásszanak a szemetelőkre és ne fukarkodjanak a pénzbüntetéssel ( ez nagyon jól passzolna az általánosiskolai gyerekeknek szóló neszemetelj típúsú nevelési filozófiával) így megvan a népnevelés is.

Hiába az ember már csak olyan ( nem ,nem csak a magyarok, legyen már elég ebből a beteges önostorozó magyarozásból ) ,hogy akkor hajlandó pozitívan változni ha szankció gyanánt a pénztárcájához nyúl a közhatalom.
Az ételfüggőség egyre gyakoribb már a világban és szinte biztos, hogy mindenkinek van valamilyen egyéb függősége, ami lehet zavaró és egészségtelen, de alig észrevehető, jelentéktelen vagy a szervezettünkre nem káros függőségek is. Legtöbben a drog okozta függőséget…..
Mohamed 2015.01.06 01:00:11
Na ez is egy gyönyörű poszt:

Aszongya:
"Most biztos valaki azt mondja, hogy ez hülyeség, pedig nem. Feltehetném azt a kérdést, hogy miért eszik valaki cukrosan? Azért, mert ez azt ízt szokta meg."

Nem, azért eszik cukrot mert az kurva finom, rohadt jó íze van minden formában és ehhez képest a tofu önmagában csak karton papír, a tofu is csak akkor jó ha meg küldöd sóval meg egy rakás fűszerrel.

viszont a doroggal ellentétben van megoldás és nem ez a"terméstetesen étkezek mittom én milyen palaeoloit vagy neolit diétát preferálok" típúsú koplalás,

hanem az edzés, nem nem a tv elött zenére történő lötyögés, játékos zumba tökömöccse táncikálás, hanem amit az emberek többsége utál a monoton, kemény, erőedzés és ehhez az idióta közhihedelemmel ellentétben nem kell kondibérlet 10500 ft-ért csak egy lepattant játsszó tér ahová már a környék ágybavizelős gyp-s gyerekei sem járnak, és szépen neki lehet állni a széria gyakorlatoknak,
hozzá teszem akinek van egy csöpp esze az nem az egyensúlyt és többéves tapasztalatot igénylő gyakorlatokkal kezdi hanem az alap street work out és crossfit szériákkak.

Hja és a kitartás szintén elengedhetetlen, rohadtul szánalmas ha valaki 2 hónap után abbahagyja és arra hivatkozik ,hogy unalmas, nincs energiája munkakezdés előtt korán felkelni és nyomni.

pedig a jó evéseknek ez az ára vér és izzadtságos széria gyakorlatok.

Vagy marad a koplalás és vagy a dagadtság.
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon, a vidéki Észak-Korea és Phenjan 2. része, a hegyvidéki Észak-Korea, Phenjan 3. rész, közlekedés Észak-Koreában, a Dzsucse-eszme,  Észak-Koreában valamennyi ingatlan állami tulajdonban áll. A lakásokat körzetenként…..
A holland gyerekek a legboldogabbak a világon, erre jutott az UNICEF egy felmérés során. Csak néhány tény: A holland szülők boldogok. Egyértelmű, hogy van összefüggés a szülők és gyerekek boldogsága között. A holland szülők többsége nem dolgozik napi 8 órát. Magas a…..
Mohamed 2014.10.06 12:04:34
Aki járt már hollandiában akár egy napot is az egy picit ennél árnyaltabban látja az ottani társadalmi viszonyokat, Azt kétség kívül elismerem, hogy a gyerekek itt a legboldogabbak a világon. Melyik gyerek ne lenne boldog akkor hogy ha a szülő mindent ráhagyna, semmilyen kihívás, elvárás és felelősség vállalás( bármilyen feladat nem muszály hogy iskolai legyen) elé nem állítaná a gyereket, gyakorlatilag semmit sem kellene csinálnia tévét nézhetne, két pofára zabálhatná a csipszet csokiskenyeret, nutellát a la natur, csokit egész nap, nem kéne rendbetartania a szobáját stb?
Na ugye.
Viszont van ennek a sok közül van egy olyan apró vonzata, hogy a szülő képtelen fegyelmezni a gyerekét( nem felesleges hatalmaskodásra és öncélú csesztetésre gondolok itt) pl. ne túrja az orrát, ne fogdozzon meg mindent ha vendégségben van, ne üvöltsön ha nem vesznek meg valamit( Hollandiában úgy is mindent megkap egy kis hisztiért így viszont soha sem tanulja meg értékelni a dolgokat)stb. mert az törést okozna a kis lelki világában, cserébe a gyerek teli torokból üvöltve olyan választékosan küldi el az anyját/apját a "jó édes anyukájába" hogy csak pislog az ember hogy ilyen létezik, és a szülőnek a pillája sem rebben csak sztoikusan enyhe mosolyal az arcán tűri, mondhatni természetesnek veszi.

A szülőkről és a boldogságukról meg annyit hogy a skandinávokkal együtt a holland nép a világ legnagyobb antidepresszáns fogyasztói közé tartozik, gyak. mindenre pirulát kérnek és szednek minden női táskában autó kesztyűtartójában van gyógyszeres doboz/fiola, élni nem tudnak nélküle, nos így elhiszem hogy látszólag boldognak érzik magukat. No de láttam én már csak egy kicsi presszó alatt is megroppanó holland felnőttet, szülőt nem egyet, tulajdon képpen az irodában/garázs előtt/bankban/kerék csere közben olyan hisztit levágni amilyen a 8 éves unokaöcsém csinál néha. Nagyon nehezen viselik és képtelenek higgadtan ésszerűen lereagálni ha kicsit is kimozdítja őket az élet a komfortzónájukból a megszokásaikból és ezen nem segít az anti deprsszáns és egyéb tabletta(gyakran kombináltan szedik)sem. Nehezen viselik ha rögtönözniük kell v. esetleg egyedül megoldani valamilyen nem várt problémát, pedig elvileg a kötöttségek nélküli egyéni kiteljesedésre koncentráló antiporoszos oktatási rendszerüket szokták felhozni jó példának ha valaki arra keresi a választ, hogy hogyan lehet a gyermekéből kreatív egyénileg kezdeményező sikeres embert faragni, nos én pont ezt nem láttam odakint, ezt inkább ráhagyják a Kelet-Közép Európai bevándorlókra(a harmadik világbeliektől ezt úgysem lehet elvárni).

Arról hogy mennyire drogozzák szét magukat és milyen arányban már nem tudok egyértelműen válaszolni mert egyrészt a korlátlan anti depresszáns foigyasztást nem lehet egyértelműen egy kategóriába sorolni hivalalosan (én azért megteszem sejthetitek milyen értelemben) másrészt a Bibel Gruntel-ben tett utazásom Hollandia droghoz való társadalmi viszonyát is árnyalta a szememben( bár az a különféle kedély javító pirula ott is nagy sláger).
Mohamed 2014.10.06 14:03:28
@dr doktorka:

Édes Drága egyetlenem legalább néznéd meg amit belinkelsz.
Ne égesd magad enyire, leagalább azt a térképrt nézd meg ha a szövegértés nem megy.

Ami meg a versenyképes holland munkaerőt illeti akkor nem értem, hogy a szilícium-völgyben miért koreai, japán, szingapúri, indiai, meg kelet-európai szakembereket(nem összeszerelőket) vesznek fel a leg nagyobb arányba? Tudtommal ott nem a legolcsóbb munkaerő a legfőbb szempont.
Liberális vagyok. Hiszek a párbeszédben és fontosnak tartom, hogy azok a vélemények és ideológiák is kifejeződésre juthassanak, és ugyanakkora szabadságot élvezzenek, melyekkel egyáltalán nem tudok egyetérteni. * Orbán Viktor vasárnap utasította Pintér Sándort, hogy…..
Mohamed 2014.10.01 19:08:55
@easywork:

"A demokrácia ellenségeit nem illeti meg a demokrácia" by Rákosi.

Azért jó látni, hogy a mai baloldal és egyéb un. rendszerváltó pártok birka híveinek politikai krédója mit sem változott rákosiék óta.Még hogy rendszerváltás meg demokratizálódás? bruhhaha minden maradt a régiben.