Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isssti

0 bejegyzést írt és 1344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 7. a melanoma világnapja! A rosszindulatú bőrdaganatok gyakorisága az elmúlt években rohamosan nő, amiben jelentős szerepet játszik többek között a fokozott UV-sugárzás, a megváltozott környezeti hatások, az életmód, valamint az átalakuló nyaralási szokások...
isssti 2021.05.07 19:04:22
A 2000-es évek elején véget ért egy korszak, egy olyan korszak, ami legendás akcióhősöket termelt ki magából. Na, de mi a helyzet a leáldozás után?  A hol tart, és milyen filmekben szerepelt a svéd óriás a 2000-es évek után kérdésre válaszolunk...
isssti 2020.10.27 15:31:41
Határátkelő Úton Amerikában 2020.10.16 06:30:00
Amerikában úton lenni nagy és romantikus elképzelés, sokak vágya, hogy megtapasztalják a hatalmas szabad területeket és persze a városok forgalmát. A valóság azonban ebben az esetben is kissé más, mint a filmek és a képzelet – derül ki Steve írásából...
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
A rendszerváltás után néhány évvel jártam az orvosira. De míg mások a praktizálásra készülődtek céltudatosan, én sokáig csak nézegettem, hová is csöppentem, és kifejezetten sok időt szöszöltem olyan hiábavaló elméleti tantárgyak könyveinek olvasgatásával, mint például bioetika. A legtöbb…..
Egyes városi legendák hányós, hasmenéses betegség utáni folyadékpótlásként és fejfájás enyhítésére is ajánlják a kólát. Mi lehet ennek a hiedelemnek az alapja, valóban jót tehet a kóla?..
Mint minden évben, idén is elkészítette az InterNations nevű oldal a felmérését, melyben több mint 20 ezer határátkelőt (vagy expatot, ha úgy jobban tetszik) kérdeztek ki alaposan arról, mely városokban a legjobb szerintük élni. Egészen meglepő városok is szerepelnek a listán, leesett állam még…..
Mint minden szerdán, most is 18:30-kor találkoztunk az érdi futócsapattal, meg akartam nekik mutatni a hétvégi futónagykövet találkozón kapott klassz kék futómellényt, így legkülső rétegként azt kaptam magamra a decathlonos fényvisszaverő futómellény helyett. Realizáltam, hogy így a szokásosnál…..
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
„SZTK” vagy magán doki? Mitől óvjuk fogainkat? Milyen a jó fogkefe, és kilazítja-e a rágó a tömést? Az emésztés már a szájban megkezdődik, a fogak épségének megőrzése egy életen át fontos.  Dr. Horváth Évát, a konzerváló fogászat és fogpótlástan vidám szakorvosát kérdeztük a témában.A jó fogorvos…..
Különös halálesetek, folyamatos rajongás és szocialista sztárkultusz jellemezte az egykori tv-bemondók világát. Emlékezzünk Takács Marikára, Tamási Eszterre, Kudlik Júliára vagy Endrei Juditra, akiket először a balatoni SZOT üdülők aulájában elhelyezett, hiánycikknek számító tv-készülékeken…..
fáymiklós Kerényi Imre 2018.08.16 07:59:45
Nem hagy nyugodni, nem mintha olyan nagyon erős nézői-rendezői viszony lett volna köztünk, még a főműveit sem mind láttam. Nyilván ez is benne van, vagy inkább az, hogy bizonyos főműveit más sem látta, nem készültek el, ő maga mással volt elfoglalva. Jelen pillanatban teljesen mindegy, mi volt vagy…..
isssti 2018.08.17 00:17:19
@stolzingimalter: Annyi fáradságot vehetnél, hogy normálisan írj..amúgy értelek..
isssti 2018.08.17 10:38:25
@déjá vu39: Drága szívem: én a kommentekre gondolok, természetesen: olvasgasd el őket, és borzadj el! Ami a cikket illeti, az nagyjából semmit nem tartalmaz..
isssti 2018.08.17 14:05:53
@KicsiKrisz: Betegek vagytok, komolyan!
A folyadékháztartásunk egyensúlyával méltatlanul keveset foglalkozunk, pedig az egészségünk, erőnlétünk megőrzéséhez alapvetően fontos. Baj, ha keveset iszunk, de gondot jelenthet az is, ha túl sokat. Kinek, mennyi az ideális mennyiség, és miből fedezhetjük a szükségletet?..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
isssti 2018.08.02 10:12:26
@Dauda András: Vagy mondjuk elénekelhette volna Bartók harmadik zongoraversenyét is... bocs, csak viccelek!
Nem tudom ki ez a tyúk (nem is érdekel!), de meglepően jó a kiejtése..
1862. Ballon feltöltése - talán hidrogénnel - az amerikai polgárháborúban..
isssti 2018.05.15 13:13:58
@Alick:("Ne vigyorogj Iljics, nem tart ez örökké,
A 150 év alatt se lettünk törökké!") Ez mennyire jó! :o)))
És mennyire igaz! ;o)
isssti 2018.05.15 13:27:59
@antisocialnetwork: Szerintem (is) a /kínai atombomba/ képen szereplők később rájöttek, talán mégsem volt indokolt az a felhőtlen öröm, pár /kilo/méterre a robbantástól.
Mindezt egyszál porvédő maszkban..brrr!!!
isssti 2018.05.15 15:04:45
@Berelhetoreklamfelulet: Kínai komcsik - akár ez is kitellhet tőlük..rossz belegondolni..
Válaszolhatnánk erre a kérdésre úgy, hogy épp ellenkezőleg, vagy röviden, egyszerűen nemmel, de jobb tisztázni, miért vetődhetett fel egyáltalán, melyek azok a körülmények, amelyek esetében a futás esetleg valóban árthat, sérülést okozhat...
Minden kisgyerek életében eljön az a pillanat, amikor megpróbálja meggyőzni a szüleit, hogy márpedig neki éppen kisállatra van otthon szüksége. Sok szülő sikeresen ellenáll, de nagy számban vannak azok, akik érthető okokból inkább engednek a nyomásnak. Ilyenkor beszereznek egy kutyát, cicát,…..
isssti 2018.05.11 09:47:51
@FikkFakk: Pont mint az emberiség esetében napjainkban... ;o)
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
isssti 2018.04.17 21:24:20
A téli olimpia egyik legelképesztőbb jelensége az észak-koreai szurkolócsapat hölgykoszorúja, akik a Kwandong jégcsarnokban, Gangneungban debütáltak hatalmas közönségfigyelem mellett...
A telet lehet szeretni vagy nem szeretni, de az tény, hogy vannak jó téli dolgok, és a Karácsony, a hó, a forralt bor és az egyebek után ott van valahol a sorban a mandarin is, vagyis általában a déligyümölcsök, amik közül a mandarin az egyik örök libling. Természetesen nem…..
isssti 2018.02.10 20:44:13
@fda: egyetértek - tök semmitmondó poszt, érdemi infók nélkül! Bosszantó..
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Volt már arról szó, hogy az ötven feletti modellek, üzletemberek és divat rajongók igencsak belehúztak és szép kis kört építettek maguk köré azzal, hogy pofátlanul jól öltözöttek és nem mellesleg sármosak is. Úgy fest, ezeknek a sztároknak jót tettek az évek : a…..
 1940. Mobil brit géppuskás egység Angliában, a lehetséges német partraszállást várva..
isssti 2017.10.16 09:42:44
@HgGina: Várkonyi is?!
Ezt nem gondoltam volna: Majorról mindenki tudta, hogy rohadt(nagy) komcsi volt..