Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J_H_Mallory (törölt)

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
Alighanem néhány embernek agyára ment a hőség..... "Kiskunhalas a Duna-Tisza közén, Budapesttől délre 130 km-re, a Homokhátság legmagasabb részén fekszik. A város közigazgatási területe 228 km2. Közlekedési csomópont. Vonzáskörzetébe a tőle 20-30 km-re lévő…..
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.07.14 21:52:35
Sárdobáló Tenyésztés 2010.07.14 07:00:00
A Jobbik érdekesen akarja megfogni Szőcs Géza kulturális államtitkár génkutatási törekvéseit: tenyésztéssel próbál módosítani a magyarok genetikai állományán. Hiába vette át most az Index a jobbikos "magyar/cigány"-megkülönböztetést, a cikk egyébként pontosan…..
Voltak idők néhány évszázada, amikor a gazdagabb falvak/városok, ahol már mindenki jólétben élt, kénytelenek voltak a szomszédból hozatni koldusokat, hogy jó keresztényekként alamizsnát oszthassanak. Nos ma már kicsit más a helyzet, inkább túl sok a kéregető. Többségük…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.07.13 05:56:25
@gitáros: annak, akinek a járdán heverő kutyaszar is.
A nyolcaddöntők után nem volt power ranking, mert lusta voltam munkahelyi elfoglaltság miatt, ezért most egy összevont, nyolcaddöntők-negyeddöntők meccseit feldolgozó lista készült, hogy naprakész legyen. Mint korábban is, az erősorrendet az előzetes várakozások+meccseken mutatott…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.07.05 16:26:58
sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/maradonaekat_a_kieses_ellenere_is_ezrek_unnepeltek/

Sajnálom szegény Messit, amíg ez a szerencsétlen bolond a válogatott közelében marad, esélye sincs vb-címre.

De legalább megvan a válasz az engem az argentinokal kapcsolatban leginkább zavaró kérdésre: hogy lehet az, hogy egy Messi, aki nem egy hülye gyerek, a világ egyik legjobb edzőjével dolgozik együtt, hogyhogy nem vette észre, mekkora sarlatán Maradona. A válasz: észrevette, de nem mert szólni, egyszerűen féltette az életét.
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
Azzurri Azúrkék összeomlás 2010.06.24 20:20:00
Tegnap este írtam egy ideges e-mailt lupettónak, a mai napot egyeztettük, oké, megírom az összefoglalót, ígértem, remélem, nem azt a címet kell majd adnom a posztnak, "lófasz és esti fény" vagy azt, "arrivederci", vihogtam, de nem gondoltam…..
Azzurri A kötelező győzelem 2010.06.20 11:41:00
 A Paraguay elleni mérkőzés legnagyobb tanulsága talán Marchisio trequartistaként előadott vergődése volt, mely hatására Lippi végre visszább vett kísérletező kedvéből és a csapat újra a jól bevált 4-4-2-es formációban rohamozhat ma délután. És bár ez ugyan még…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.06.20 18:11:59
@Hódos Hajnalka: Háááááhááááháááááááá! hahahaháháháh!
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
Pi - amerikai, 1998. Rendezte és írta: Darren Aronofsky. Kép: Matthew Libatique. Zene: Clint Mansell. Szereplők: Sean Gullette, Mark Margolis, Ben Shenkman. 81 perc Vetítik: Film+ - 00:50 Aronofsky filmje emlékeztet arra, amit korról korra újra felfedezzünk: számokba vagyunk fojtva. Ha…..
 A félreértések elkerülése végett, itt most nem az angolokat szándékozzuk fikázni pedig már nagyon szeretnénk, hanem a kattintás után található szellemes kis videóval  tisztelgünk az egyesek szerint létező angol humor előtt. A világtörténelem egyik legnagyobb…..
Amerikában pár óra múlva befejeződik a Lost, majd holnap a 24 című sorozat is véget ér. Mindkét széria arról híres, hogy a krimi- és jogi sorozatok tengerében úgy tudtak életben maradni 6, illetve 8 évadon keresztül, hogy bonyolult, egy teljes évadon vagy sorozaton átívelő…..
Mi adtuk a római birodalom utolsó császárát. Aztán letelepedtünk azon a földön, amit ma Szlovéniának hívunk. Eltelt ezerháromszáz év, amikor semmit sem hallhattál rólunk. A huszadik század elején alakult végre egy királyság, amelyiknek a nevében szerepeltünk mi, szlovének.…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.05.18 15:45:25
A barcelonai székhelyű Dream & Fly vállalat a nagyon elfoglalt emberek számára találta ki a mini-hotelt, akiknek még arra sincs idejük/kedvük, hogy a közlekedési csomópontokhoz közeli szállodákba menjenek. Továbbá kiváló megoldás lehet a vulkáni hamu, árvíz és egyéb…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.05.17 17:35:40
Piroslap Elhunyt Toller László 2010.05.10 10:04:00
Megerősített információink szerint, ma hajnalban elhunyt Toller László, Pécs korábbi szocialista polgármestere. A hírt a pécsi MSZP irodája erősítette meg. A Magyar Szocialista Párt alapító tagja. 1990-ben beválasztották a pécsi közgyűlésbe. Az 1994-es országgyűlési…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.05.11 11:54:51
Nem szeretnénk kimaradni a Homeopátia Nemzetközi Figyelemfelkeltő Hetéről való megemlékezésből (bár mintha múlt évben is egyedül emlékeztünk volna), amely pénteken fejeződött be. Ebből az alkalomból egy különleges csemegére szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Egy 2006-ban megjelent cikk szerint…..
Elég régóta nincsen már klasszikus sci-fi sorozat a csatornák kínálatában, így az ABC is jócskán befürdött egyik bőszen reklámozott sorozatával, ami négy epizódos blokkjával sokak arcára csalt könnyeket. A tipikus, tökéletes emberekkel megtöltött műsor készítői…..
Piroslap Újabb Kubatov-felvétel 2010.04.15 15:34:00
Kósa Lajos háromszor is nemet mondott arra, hogy az aktivistáik listázzák az embereket.  A következő hangfelvételen azonban egyértelműen elkérik a nem szimpatizáns nevét, hogy tudják "ki nem adta le…..
Levelet hozott a Pósta! Nem olyen „igazit” - csak virtuálisat,- de ami BENNE VOLT,- a színtiszta igazságot tartalmazta.   Ezért VÁLTOZATLAN FORMÁBAN közzéteszem,- hiszen feladójának is EZ VOLT A CÉLJA! Mindenki tudja meg,- miért is…..
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.04.15 11:16:20
Igazat megvallva meglepett a hír. Szerintem itt a nagyvonalú gesztuson túl, azért az MSZP komoly tanúbizonyságot tett arról, hogy valóban fontosnak tartják a demokráciánk védelmét. És készek komoly áldozatot is hozni ezért. Csepelen és Zuglóban is meghozták ezt a felelős és…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.04.14 11:24:26
@garizim: Ilyen logikával mindenki, aki nem kommunista tolvaj, az fideszes.
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
J_H_Mallory (törölt) 2010.04.13 10:49:51
@libbancs: igen, tömören összefoglalva erről van szó.
J_H_Mallory (törölt) 2010.04.13 12:34:27
@Terézágyú: Nem is állítottam sehol, hogy a környezetedben lévő nyugdíjasok többsége MSZP szavazó lenne.

@kpetya: ez csak annyit jelent, hogy a jelenlegi játékszabályok szerint ők működnek hatékonyabban. Demokráciában egy párt eredményessége a szavazók számától, és nem azok iskolai végzettségétől függ.