Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrstjnethn

0 bejegyzést írt és 883 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár előtte és azóta is voltak olyan franchise-ok, amik hatalmas kultusznak örvendtek, a brit írónő tollából származó varázsvilág nagyobb hatású volt az addigiaknál, hiszen generációkkal szerettette meg az olvasás élményét. Nem is volt kérdés hát, hogy megfilmesítik a könyvsorozatot. Ma van húsz éve…..
Lakásbérlés kapcsán jellemzően arról lehet olvasni, hogy mennyi veszély leselkedik a bérbeadókra, mert a bérlők nem fizetnek, lepusztítják a lakást stb. Sajnos vannak ilyen esetek. Jó néhány bérbeadó tud szomorú történet mesélni. Vannak azonban olyan bérlők, akikkel nincsen probléma. Nekem is volt…..
Véget ért a tanév, a diákok szeptemberig kikapcsolódhatnak, élvezhetik a nyarat. Bár lehet, hogy nem is annyira feledkezhetnek meg az iskoláról, hiszen van, ami utánuk nyúljon a kerti bunkerbe, a medencébe vagy a nagyi konyhájába. Mégpedig a kitűnőkultusz. Annak is a népi, hadd ne mondjam, proli…..
Hol volt, hol nem volt, másfél évig kibírtuk Balin vírusfertőzés nélkül, pedig nem kimondottan kapkodtunk a védekezéssel. Jó, nem ettünk egy tányérból a balinézekkel, de más turisták és helyiek között azért forogtunk napi rendszerességgel, és időnként a "környékünkön" lettek betegek emberek. Mivel…..
MAI KEDVENC KÉP: Érdekessége miatt tartom kiemelkedőnek a mai kedvencem, de legalább öt másik fotót is ide tudnék képzelni a mai összeállításból. 1977. Kubai katona Angolában két bennszülött foglyával. Az angolai kubai intervenció a maga nemében egy érdekesség a hadtörténetben.  Az angolai…..
Járja be ön is a Metrodom Őrmező lakóparkot, a béke szigetén épülő okosotthonokat Újbudán, és tekintse meg a nyílt napon a prémium kategóriás lakásokat és szolgáltatásokat. A lakópark Budapest XI. kerületében található a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között, ahol az otthonok a csendes, kertvárosi…..
Hétfői sajtótájékoztatóján Cristiano Ronaldo döbbenten fogadta, hogy Coca-Cola termékeket kínálnak neki és azonnal egy mozdulattal meg is szabadult a kihelyezett üvegektől. Nyilvánvalóvá tette, hogy ő inkább vizet iszik mintsem, hogy az amúgy UEFA Euro 2020 szponzorának termékét fogyassza. Sőt,…..
A mai online világban az otthon fotói jelentik az első találkozást a vevő és a leendő új otthona között. Amennyiben igaz, márpedig nagyon is az, hogy az első benyomás sok mindent meghatároz, akkor nem is kell tovább ragozni annak fontosságát. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nyugodtan…..
2006 májusában került a mozikba a Dan Brown 2003-as nagy sikerű regényéből készült mozifilm. Akárcsak a könyvet, a filmet is érte támadás, hiszen a katolikus egyház konzervatívabb tagjai a regény tartalmát ismerve nem örültek a film elkészülésének. A Robert Langdon történetek sorozata nem a Da…..
Az elmúlt egy év azokból is túlélőmestert faragott, akik korábban betartottak minden szabályt. Úgy rászoktunk a csalásra, hogy az nem múlhat el nyom nélkül...
wrstjnethn 2021.04.14 15:07:51
@Kivlov: van értelme bizonyos korlátozásoknak, csak az emberek nem látják. Olyan, mintha azt mondanád, nincs értelme egy kisgyereket megállítani a járda szélén, hisz ő csak át akar menni széjjelnézés nélkül, hadd menjen. Csak a kettő éppen kizárja egymást. Ha nincs korlátozás, hogy élhess, nem sokáig fogsz élni.
wrstjnethn 2021.04.14 16:53:16
@MAXVAL birсaman közíró: hahaha, azért ekkora sértés már fáj...
wrstjnethn 2021.04.15 00:54:15
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: hát akkor ne csináld, mert lebuksz.
A világon nem egy, nem két és nem három olyan híd van, amelynek fotóját megnézve nagy bizonyossággal meg tudnánk mondani nem csak a nevét, de azt is, hogy pontosan hol fekszik. Ez köszönhető a panorámának, a híd színének, kialakításának vagy éppen funkciójának. Elágazás a parton: vajon hova…..
Európa második és harmadik legnagyobb gazdaságát, az Egyesült Királyságot és Franciaországot mindössze csak egy vasúti alagút köti össze, mely az egyetlen szárazföldi összeköttetést jelenti a két ország között. Pedig a két ország között csak egy 22 mérföldes tengerszoros található, mely hajóforgalom…..
A nappali a legtöbbünk számára az otthonunk központi egysége. Érdemes tehát arra törekednünk, hogy a jólét oázisává váljon, ami viszont csak megfelelő berendezéssel érhető el. Nem feltétlenül kell lakberendezőt fogadnunk, hogy mindezt megvalósítsuk, hiszen már egészen apró dolgokkal és…..
Társasházi lakóként a legtöbb helyen a parkolás leginkább a kínszenvedés kategóriába esik. Bár történnek változtatások és fejlesztések ezzel kapcsolatban, de ennek nem mindenki örül.....
osszefoglalo az anyagiakrol.  haz1 eleg sokat elvitt, a kotelezokon felul csinaltattunk homebuyer surveyt es electrical condition reportot is.  survey: £275 (upgrade a bank alapszolgaltatasarol) searches: £158.40 electrical condition report: £226 mortgage advisor: £500 ugyved: £0 (az iroda…..
Martin Marietta X-24 (B 1974) kísérleti jármű, egy B52-es bombázóról indítva. A Nasa és a Légierő közös koncepciójával, a meghajtás nélküli visszatérést és leszállás tesztelték, amelyet később az Űrsikló használt...
Amaury Cordeel videóra vette, majd a felvételt közzé is tette TikTok-oldalán. Lebukása óta azonban törölte azt, a menedzsere pedig azzal igyekszik magyarázni a helyzetet, hogy nem is a belga ült a volánnál...
wrstjnethn 2021.03.27 10:32:42
wrstjnethn 2021.03.27 12:48:30
@Dan da Man: a hülyeség végtelen, nem lehet legyőzni. Ha a kis majomnak az ügynöke elmagyaráz ezer hülyeséget, ő az ezeregyediket fogja elkövetni.
A mai bejegyzés is egy régi villamosos fotóval kezdődik, de a téma mégsem az öreg tuja lesz, hanem mögötte az a két rácsos valami: A Gubacsi úton járunk, a rácsos valamik pedig teleszkópos gáztározók, melyeket néha gazométernek is hívnak. Közelről valahogy így néztek ki: Amennyire értem, a…..
Lassan egy éve gyakorlatilag megszűnt a turizmus, ami a Kanári-szigetek nélkülözhetetlen bevételi forrása. Az idei január 40.000 vendégéjszakája a 2020-as 600.000-hez képest óriási visszaesés. A vírushelyzet és az elmaradt nyaralások miatt nagy a munkanélküliség, vállalkozások szűnnek meg, boltokat,…..
Sajnos jó ideje véget ért minden idők egyik legviccesebb sorozata, úgyhogy épp ideje elővenni, leporolni és újra megnézni az egész szériát. Kedvcsinálónak jöjjenek a sorozat legjobb pillanatai.(A lista persze teljesen szubjektív, igazából a sorozat bármelyik jelenete szerepelhetne bármelyik…..