Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webuda

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet frappáns, de olcsó megoldást találni a navigációs problémáimra? Vegyek navit, vagy egy okostelefont? Netán butát? Vagy olcsó, vagy praktikus, vagy jó. Egyelőre a három együtt nem megy. Egyelőre. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Köztársasági Elnöki Hivatal a honlapján, közleményben ismerte el, hogy Schmitt Pál újévi köszöntőjében valóban előfordultak félregépelések és helyesírási hibák. A valami fatális véletlen folytán több helyesírási hibát is tartalmazó közlemény szerint a hivatalban…..
webuda 2011.01.04 12:10:07
@Világszám: Mert közben a Magyar Köztársaságra vonatkozik. Vö: valamilyen egyetemi kar <-> Ha pl. egy kari újságban a saját karjukra értelmezve használják, akkor bizony az is nagybötűs lesz.
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Idén télen már tilos konyhasót (nátrium-kloridot) használni a parkok, terek és járdák fagy- és csúszásmentesítésére egy kormányrendelet alapján. Ezzel a fákat és egyéb lágyszárú növényeket kívánja a törvényalkotó megvédeni. Bár az úttesteket ugyanakkor továbbra is…..
   Tegnap robbant a bomba, a Fidesz államosít, itt a kommunizmus, jajj-jajj. Első ránézésre tényleg elég elszomorító, hogy tulajdonképpen az állam arra kényszerít mindenkit, hogy nyugdíjas éveire félretett pénzét most azonnal öntsük bele a nagymamáink…..
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..
webuda 2010.11.24 21:07:51
@Reményi: Ezt elloptam. Bocsánat érte...
Szerencséje volt a Mondeot vezető nőnek, akit András látott necces szituációba keveredni. Nem tudom, mit gondolt, mi van, ha ráfut a mixer kocsi? Behorpad a lökhárítója? Az egyirányú Török utcánál állok a kocsisorban, mennénk a Moszkva tér felé. Én a belső sávban,…..
Ha az ember viszonylag gyakran olvasgat tech híreket a nagy világból, egy bizonyos ponton túl akkora mennyiségben szabadulnak rá a szexibbnél szexibbnek tartott új mobilos technológiák, innovációk, start-upok, hogy abban még egy magamfajta fekete öves rss-harcos is meginog. A minap is…..
Shaw Wu, a Kaufman Bros. elemzője újra felhozta a témát, amit lassan már el is felejtettünk, azt állította, 2011-ben egy nagyobb és egy kisebb iPhone-t is piacra dob az Apple, hogy szélesebb vásárlói rétegnek tudja kínálni a telefonjait.Az elgondolása az, hogy az iPodok esetében is…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
webuda 2010.04.21 17:36:54
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
webuda 2010.04.17 20:02:04
@erminavet: Jó lenne, ha visszavennél, mert ezzel kevés embernél lehet bevágódni.
Vagy belső policy, hogy egészen pontosan így kell megvédeni a cég/munkaadód érdekeit? Mert ez aztán érdekes lenne...
Gondolom, nincsenek sokan, akik ne fogadtak volna arra, hogy ha az LMP bejut a parlamentbe, akkor az elmúlt évek baloldala varázsütésre meg fogja kedvelni ezt a pártot. Hol van már az idétlen rizsa a fideszes trójai falóról és a komolytalan hippibandáról? (A „Fidesz…..
webuda 2010.04.14 21:14:36
@Trig: +1
LMP Zala megye 5,8% 2010.04.12 03:17:00
Köszönjük 5,8%-nyi zalai választópolgárnak, hogy bizalmukkal megtiszteltek! Sajnos zalai parlamenti képviselőnk nem lesz, deha parlamenti frakciónk munkája elnyeri a választók tetszését, akkor 4 év múlva, igen, lehet ez is másképp!..
webuda 2010.04.14 20:59:40
A kampánycsend előtti utolsó számban is bent vagyunk. Mint ahogy a parlamentben is bent leszünk az Ön szavazatával, a Te szavazatoddal!Mindenki, akinek elege van a 20 éve folyó bohózatból, lopásból, csalásból, hazugságból, fenntartható, és nem egyéni érdekek szerint…..
webuda 2010.04.09 10:58:08
A május elsején nyíló sanghaji világkiállítás a világ legfényűzőbb eseménye lesz, már ha a fényűzés definíciója az, hogy nagyon drágán hozunk létre nagyon látványos dolgokat, amelyeknek azonban kevés értelmük van. Nem a kishitűség szól belőlünk, de józan ésszel…..
A tegnapi nap folyamán Scheiring Gábor (LMP orsz. lista 8. hely) az MR1 Kossuth Rádió választási műsorában válaszolt a hallgatók kérdésére - szerintem közérthetően és jól! http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/scheiring-gabor-az-lmp-nek-nem-eri-meg-a-mutyizas.htmlSzintén…..
Nagyberuházás keretében egy sétáló utca fogja összekötni a közvetlen belvárost, egy újonnan épülő plázával.   A természetes környezetünk útban volt mindehhez. A projekt egyetlen pontja sem tartalmaz újabb fák ültetését, mindössze néhány díszcserje fog pompázni a…..
Így jár az ember, ha rövid megfontolással, egyetlen analógia alapján dönt. Az előző posztot indító mondatra egy Index-piszkáló fórumon akadtam, és bár hive a kitwittel szó puszta létén akadt föl, nekem a helyesírásán akadt meg a szemem. A blogol analógiája ugrott be, és…..
BoNa levele egy érdekes aspektusát veti fel a puskázásnak, létezik-e olyan, hogy muszáj puskázni, mert az oktató az előadáson egy sort sem említ a vizsgakövetelményként feltüntetett könyvből? Mi a csalás, mást előadni, mint a vizsgakövetelmény, vagy puskázni a túlélésért,…..
  Mostanában egyre-másra kapjuk az MDF-es, ún. vírusvideókat (igaz, korlátozott hatékonyságú vírusok, mert terjedni nem nagyon terjednek). Értékeljük az igyekezetet, úgyhogy az Orbánra, Almássyra, az LMP-re és az új minőség ellen ármánykodó egyéb sötét erőkről…..
webuda 2010.03.23 11:09:32
@iii: Senkinek nem kell szétverni az MDF-et, a saját hatalomvágyuk és a pozíciók hajhászása rendre összeugratja őket. Már lassan 3-4(?) éve napirenden van az eltűnésük.
Pedig okulva az SZDSZ-szel történtekből, pont össze kellene zárniuk, rendezni a soraikat.
Megjelent a valasztas.hu-n, hogy Zsolt leadott ajánlásait elfogadták, így ő az első LMP-s jelölt a zalai szavazólapokon.Hadd áruljak el egy titkot: lesz még! :))Ez pedig azt is jelenti, hogy a Lehet Más a Politikának lesz Zala megyei listája.Köszönjük a gyűjtő csapatnak, és a…..
LMP Zala megye Küszöbön állunk! 2010.02.22 17:07:00
A Forsense friss mérése alapján az LMP elérte az 5%-os küszöböt!http://www.forsense.hu/?page=cikk&source=publiclife&id=157&p=1 http://www.24ora.hu/index.php?apps=cikk_kozponti&cikk=288892Bent leszünk!(sch)..
webuda 2010.02.24 23:18:37
@LMP-Zala: A gyűjtőhely listát ismerem. Igazán ez a kérdésem: Nem gáz, hogy zalaegerszegi (01) gyűjtőponton landol egy nem abba a körzetbe való (05) kopogtatócédula?

Azt azért nem várom el senkitől, hogy a s3gg3m3t is kiny@lj@; elég, ha a munkába belebénult öregemberekhez el kell autózni.