Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fannii

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divatvilágot nem olyan könnyű kizökkenteni a körforgás és az elitizmus okozta pókerarcból. Itt sincs új a nap alatt, Brooke Shields alig 14 éves volt amikor a Kék lagúnában alakított meztelen jelenete miatt gyerekpornográfnak bélyegezték a filmet. A divatvilág új…..
Fannii 2011.08.08 12:54:05
@Archenemy: Kérlek adj tanácsot, hogy mi is el tudjunk érni ennyi mindent, mint a fenti kiscsaj. Állatira szeretnénk ilyen szorgalmasak lenni, mint Ő. Biztosan rengeteg munkája van abban, ahogy kinéz. 10 évesen én is ilyen akartam lenni, csak hát nem jött össze. Pedig reggel tök korán felkeltem, belöktem a kakaómat, aztán irány a fodrász. Délig sminkes, személyi edző, jógaoktató, pszichiáter. Délután rákészülés az esti bemutatóra, smink, délutáni fodrász, talcsi az életmód tanácsadómmal, aztán este műtermi fotózás, party, meg egy jótékonysági bál a narkós tinédzsertársaimért. Mind kivénhedt 13-14 éves ribi, undorító, ahogy lóg a mellük, és olyan kiéltek, vagy tudomisén.
A leginkább a Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccseként ismert, de egy ideig saját dalokkal is próbálkozó Aaron Carter elárulta, hogy 15 éves korában alkoholt, és drogokat is kapott Michael Jacksontól. "Hiányzik Michael, csodás időket töltöttünk el együtt.…..
Hartay hácsé Csaba - külön a költészet napjára készült egy újabb meglepetéssel. Igen, ő is költő.   Az amatőr költő Nem is tudtad, hogy költő vagyok? Akkor bemutatkozom: Midványi Botond, költő. Családi vonás ez nálunk. Már nagyapám is írt verseket, onnan a…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Fannii 2011.03.19 11:53:23
@hulyevel: Köszi a lehetőséget, de nem nagyon tudok internetezni a pszichiátriáról. Napóleon és Jézus mindig buzerálja a wifit.
Fannii 2011.03.19 12:46:51
@vészmadár (pica pica):
Akkor mi lelkitársak vagyunk. Mondjuk nekem az az írói hitvallásom, hogy nem írok semmit, csak nagyon bánatosan merengek a papír felett. Néha a távolba nézek elborult tekintettel. És persze szigorúan papírra vetem a semmit, mert a gépek olyan személytelenné teszik az írást. Most elmegyek szavalni valamelyik irodalmi kávéházba. Sietnem kell, mert mindjárt gyógyszerosztás.
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Fannii 2011.01.15 14:21:12
@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ezek a nők szokták mondani, hogy: Állandóan a mellem bámulják, nem is értem, pedig én az intellektusom próbálom villogtatni.
Gondolom nem tudták még kitalálni, hogy utóbbit hogy szemléltessék. Nyilván érzik, hogy a műveikkel valahogy nem megy.
Fannii 2011.01.15 14:45:05
@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Jó, de a dekoltázsa miatt sem olvastad el a könyvét. Akkor meg mit ért vele? :)
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Fannii 2010.11.05 12:31:08
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Fannii 2010.10.01 14:47:31
@atpijkamo: A wiki gyakran téved. Meg az interneten úgy általában sok téves infó kering. Sok helyen pl az 1-est lazán a prímszámok közé sorolják, stb.
Amúgy kurvára kíváncsi vagyok a megfejtésre, azért ülök még itt. Pedig mennék már shoppingolni. Láttam egy tök szexi farmert, csak tegnap nem volt időm próbálgatni. Remélem jó lesz, mert a színe az a naggyon jó kék, amiből ma már kevés van.
Fannii 2010.10.01 14:51:30
@A csótány is ember: Mondom, szerintem valami beugratós.
Mint a mentő kérdés érettségin.
- Na akkor azt mondja meg a kettesért, hogy melyik volt előbb. Az első, vagy a második világháború?
- A második.
- ??????
- Ja, azt hittem beugratós kérdés.
Fannii 2010.10.01 15:02:25
@LMFAO: Ajajj, és rám mondják, hogy megszállott? :)
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Fannii 2010.10.01 12:20:42
@eszteranyu: Na jó, én ezzel nem mertem előhozakodni, de höhö sajnos Nóri az anyu vonásait örökölte.
Bazze, nálam mindig felmerül a kérdés: Ha már ők nem látják, hogy ez gáz, hát jóvan, de sehol egy jóindulatú ismerős, aki megmondja???
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Fannii 2010.09.22 14:56:53
@endre69: Beperelni? Inkább megköszönheti Győzi, hogy valaki a nevét összefüggésbe hozta valamilyen tudománnyal. Még ha viccből is. Még ha rossz viccből is. Bár mittomén szerintem nem anniyra durva. Azon inkább felhördülnék, ha azt olvasnám, hogy túl sok adót fizetett, aszt visszaküldött neki valamennyit az APEH. Na hőőőő!
Mondjuk zárójelben jegyzem meg, hogy kvantumfizikusok szerintem nem nagyon sertepertélnek a részecskegyorsító körül.
Subba Mellbedobás 2010.09.10 10:31:18
Rajzó Ildikó, a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje kismamáknak készült fehérneműket reklámoz az interneten. Részletesen a Blikkben...
Fannii 2010.09.10 13:54:48
@eszteranyu: Vagy saját melóhelyről höhö. Nálunk pl van egy-két érdekes felfogás az üzleti öltözékről.
Fannii 2010.09.10 14:01:51
@AntiChrist™: Nincs jó hírem számodra. Az nem kamu. Igazi. Úgy ám.
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Fannii 2010.09.02 16:17:33
@Péter Anna: Kíváncsi lennék, (de komolyan)hogy szerinted ennél mi a búbánat lehet stresszesebb?
Nem akarom profanizálni a helyzetet, de olyanra gondolsz, hogy mittomén leszakad a feje, begurul az autó alá, leszakad a lába, aztán felkel és jár, vagy mi?
De azért te hülye vagy, nem?
Modorosblog Az Egyházellenes 2010.08.17 07:00:00
Az egyházellenes ember maga a racionalista lázadó, aki évezredes béklyókat ráz le magáról, öröknek tűnő dogmákat tesz nevetség tárgyává. Természetesen "Egyház" alatt csakis a Római Katolikus Egyházat és a Vatikánt értjük - ateizmusa és vallástagadása…..
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Fannii 2010.05.04 13:47:47
@Professor Pizka: Sajnos én is tudnék hosszú történeteket írni tajthülye ítéletekről. :( És ez a beseggelős kollégáktól jön.
De akkor is csak ámulok az 500 oldalt magamévá teszek szóról-szóra képességen. Nekem is kell egy ilyen.
Ez olyasmi, mint amikor zenesuliba addig gyakoroltál valamit, hogy végül a kezed játszotta nem is az agyad. Tudod, hogy oda sem figyelsz, de játszod a darabot. Na ezeknek meg valahogy a szájuk mondja.
Fannii 2010.05.04 14:06:22
@Fapuma: Én is szerelmes vagyok belé, pedig nincsenek leszbi hajlamaim. (az átlagoson és kötelezőn kívül hehe)
De viccen kívül nekem Nigella olyan mint egy Botticelli kép. Nézem, és jókedvű leszek tőle.
Fannii 2010.05.04 14:28:18
@Professor Pizka: Nem az, csak valakinek tökszexi a nagysegg, valakinek meg nem.
És ez olyan mittomén milyen dolog, mert én magas vagyok, karcsú, és minden méretem olyan előírt. De ha odaállok az alacsony faros-bögyös hugom mellé, hát tökunalmasan nézek ki. Ő meg tökszexin. :)
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
Fannii 2010.04.02 15:55:36
Santi papa · www.bakki.hu 2010.04.02. 15:03:24
Hülye. :) Bocs, ez kicsúszott. :)
Nna amúgy azért mindennek van határa. És nem értek egyet azzal sem, hogy a nyakláncon hordott kereszt ugyanaz lenne, mint ez. Jó esetben a nyakában keresztet (szenvedő Jézus nélkül általában) vallási okból hord az ember. Persze vannak kivételek, bár lehet, hogy az állig felpolcolt keblek közé ejtett kereszt is elkötelezettséget jelez a kereszténység felé, nem lehet azt tudni, én nem ítélkezem.
Na de most tényleg mi a frászt keres Jézus egy retikülön?
Én vallásos vagyok, és Brian életén nagyokat röhögök, meg más vallási témájú humort is díjazok, de ez a táska nem vicces. Kicsit sem.
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
Fannii 2010.03.26 13:55:24
@Anhel: Baszcsi, mjost így fogunk beszélni? Letesztelem az ügyfeleken, hogy lájkolják-e. Hehe. Majd mondom nekik, hogy Szióka, 22 munkanapcsi, és elbírálják a doksit. Ha lájkolják, akkor utaljuk a stekszcsit. Puszinyuszi!
Fannii 2010.03.26 14:12:39
@Anhel: De most mééér? Szerintem meg tökre cerizik majd, főleg ha naon sexy lesz a blúzom, amit majd feszesre húzok a cicimen.
Fannii 2010.03.26 14:21:48
@Cifcu: hehe, gondoltam, mert a dr díszpicsák ahogy elhagyják az utolsó államvizsga helyszínét, rohannak a nevük elé írni az iwiwen a dr-t, és mindig feltüntetik az adatlapon a műintézet nevét, ahol a dipót megszerezték.
Vajon mennyire fér meg két erőteljes személyiség egymás mellett? – kérdi következő posztunk szerzője. A lány páros randin találkozik először élőben a neten megismert pasival. Teljesen egy hullámhosszon vannak, személyiségük vészesen hasonlít, és a lány ebben látja az…..
Fannii 2010.03.25 15:20:57
Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A…..
Fannii 2010.03.12 16:37:48
@Plumper: Hjaaa, a szexuális kisugárzás! Na olyanom van. :)
Fannii 2010.03.12 16:44:34
@Zsu0805: Persze. Miért Te nem? :)
Na abban a műsorban az tetszett nagyon, hogy Szabó Patrícia mondta meg a tutit, hogy ki az aki szexi meg nem. Mert abban a nőben pl sztem 0 szexuális kisugárzás van.
Van egy ilyen kaliberű és persze nagyon okos kolléganőm. Vele akkor szakadt meg a munkahelyi jóviszony, amikor megkérdeztem tőle, hogy Te mindig ilyen hülye vagy?
Fannii 2010.03.12 16:51:01
@Zsu0805: Muhahaha, na és a fickók! Azok milyenek voltak már. Most röhögök. És egyáltalán milyen pasas megy el egy ilyen műsorba, he?!
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
Fannii 2010.03.12 16:25:06
@tokomtelevan: "Megjegyzem egy szerződésbe valótlan adatokat szerepeltetni közel van a magánokirathamisításhoz."
Hjajj! Miért nem húzzuk rá egyből az emberölést!
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
Takarékos válogatás a mai, jövőhétre reméljük gazdagabb lesz.Szoporiné melleGólyaMárkóval és GrétivelFotosop artistaA miniszterelnök úr és énMilfNyalikaA legjobb klub, egyszer tagja leszel te is!Anti..