Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelly és a szexi dög

0 bejegyzést írt és 3293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú hír a kávéimádóknak, hogy az egyik közkedvelt márka kivonul Magyarországról, 2021. július 23-án az összes Costa Coffee bezárta kapuját...
Kelly és a szexi dög 2021.07.27 00:48:46
A sötét anyag kétségkívül a csillagászat egyik legnagyobb rejtélye. Feltételezik, hogy gravitációsan hat a rendes anyagra, de jelenleg még nem tudják, hogy mi az. Létezését azért feltételezik, mert érezteti jelenlétét a galaxisok, köztük a Tejút mozgásában – írja a Business Insider. Az utóbbi…..
Kelly és a szexi dög 2021.06.22 17:08:17
Patricia Highsmith 1955-ben megjelent, ma már klasszikus bűnügyi regénye, A tehetséges Mr. Ripley elsőként 1960-ban elevenedett meg a mozivásznon. Az adaptációt a nouvelle vague előtti francia filmművészet egyik legtekintélyesebb alkotója, René Clément rendezte Ragyogó napfény címmel. (Az opusz a…..
Kelly és a szexi dög 2021.06.09 18:18:35
A Quantum csendjében, a Daniel Craig féle James Bond sorozat talán leggyengébb láncszemében van egy jelenet, ami megérdemli a figyelmünket. A film Voralberg fővárosába, Bregenzbe kalauzol bennünket. A Bodeni-tó partjára utazunk. Ausztria egyik legelőkelőbb, legszebb fekvésű városába. Brigantium, így…..
Kelly és a szexi dög 2021.05.21 23:56:12
Néhány tavaszi megmozdulásomra elkísért a lányom és miután már három túrát megtett velem sportcipőben, arra az elhatározásra jutott, hogy vesz magának egy már komolyabb, magasszárú túracipőt (ami nem keverendő össze a túrabakanccsal, habár egyre jobban elmosódik közöttük a különbség). Mivel nincs…..
Kelly és a szexi dög 2021.05.02 18:54:09
@horvabe: én is ezt gondoltam korábban! :) Tényleg olyan a talpa, mint a deszka, ez és a (fél)magas szár nagyon sokszor kisegít - de valóban igaz, hogy ha nincs köves talaj és cipelnivaló, akkor nehéznek bizonyulhat...
És valóban semmilyen kivehető talpbetét nincs bennük, ahogyan azt Zed említette - ez azért fontos körülmény.
Petry ZsoltForrás: Weltfussball.de, nekik meg bizonyára a Hertha. Az egykori Magyar Nemzet nevét viselő sajtótermékben megjelent egy interjú Petry Zsolt volt válogatott focistával, a berlini Hertha BSC (ma már szintén csak volt) kapusedzőjével. Az interjú nagyobbik, közepesen érdektelen…..
Az újságírók (legalábbis ezt tanították, talán még ma is tanítják) alapvetően igyekeznek megvédeni a forrásaikat, amennyire ez a mai világban lehetséges. Vannak azonban olyan esetek, amikor – ha nem is akarattal, de maga az újságíró a nem szándékos információszivárogtatás forrása. ..
Kelly és a szexi dög 2021.03.19 10:23:44
Filmcímnek sem lenne utolsó cikkünk elnevezése, de most nem valami krimibe illő dolgokról fogsz olvasni, hanem arról mit csináljon menyasszony, ha tetoválása van, és azt még a ruha sem fogja elrejteni? Számtalan külföldi cikket olvastam el ebben a témában és nagyon megoszlanak a vélemények azzal…..
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Hol is kezdjem...(?) Nagyon rég ültem a négy fal között mélyen magamba nézve és írtam bármiről. Nem tudom miért. Talán sokáig éltem szomorúan és magányos lélekkel, ezért a toll-papír páros volt a legjobb barátom. Talán lusta vagyok. De most boldog vagyok, mégis itt vagyok újra, és nem akarom…..
Kelly és a szexi dög 2021.03.06 22:27:31
Bahamák - a világ egyik legegzotikusabb országa, ahová a felső tízezer tagjai biztosan jártak már vakáción. Most összegyűjtöttem nektek a Bahama-szigetek 10 legexkluzívabb szállodáját, ahol tényleg csak azok nyaralnak, akiknek a szimpla luxuskivitel már nem elég. Atlantis A Nassauval (és persze…..
Kelly és a szexi dög 2021.03.01 08:31:52
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
A "Palace" szó hallatán sokaknak a balatoni nyár és a bulizás jut az eszébe. Ebben az anyagban a legendás siófoki szórakozóhely történetét, fénykorát és bukásának okait vesszük szemügyre...
Kelly és a szexi dög 2021.01.21 20:19:33
Az, hogy a hagyományos belsőégésű motorokkal kezdenie kell valamit az autóiparnak (is), nem kérdés, hiszen a fosszilis energiahordozók elérhetősége véges. Ha nem is vár ránk a Mad Maxben elképzelt világ, az biztos, hogy a megújuló energiák felé kell fordulniuk az autógyártóknak. Vagy lehet, hogy ez…..
Kelly és a szexi dög 2021.01.16 13:22:02
Nagyra becsült kollégám, Fleischer Tamás decemberben foglalta össze a Népszava hasábjain, hogy milyen városszerkezeti érvek szóltak amellett, hogy most pont ne a Galvani híd épüljön meg Budapest déli régiójában (először az alberfalvait kellene megépíteni, ami viszont így a beláthatatlan jövőbe…..
2021-2027-es uniós költségvetési tárgyalások során a minap többek között arról is döntés született Brüsszelben, hogy a földgázt, mint energiahordozót kivételként kezelik, azaz meghatározott célokra engedélyeznek földgáz alapú beruházásokat amellett is, hogy 2050-re éghajlat-semlegességet céloz meg a…..
Talán nem kérdés, hogy a Metallica a legnagyobb metalzenekar, így ilyen tekintetben az egyik legnépszerűbb is. A nagy kvartett, habár idén egy-két esetet kivéve nem igazán tudott koncertezni, mégis fenn tudták tartani maguk körül az érdeklődést, több, mint 1,1 milliárd alkalommal játszották le a…..
Tegnap volt egy vitám Facebookon a lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelöltről. Innen jött az ihlet, hogy sorba vegyek néhány lehetséges jelöltet. Összesen 5 politikust tartok esélyesnek a közös ellenzéki lista miniszterelnök-jelöltjének: 1. Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc egyik interjújában már…..
Kelly és a szexi dög 2020.12.27 11:26:06
Ma, 2020. december 24-én lenne 75 éves a Motörhead (és a Hawkwind) Lemmyje, akinél markánsabban soha senki sem testesítette meg a „cenzúrázatlan” rock and roll életérzést. Sok szépet és csúnyát (vagy csúnyán szépet) írhatnék róla, de tisztában vagyok vele, hogy sosem tudnám olyan lényegre törően…..
A magyar zeneipar a tavalyi rekorddöntés után idén, a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben várhatóan értéke 60 százalékát elveszíti, az élőzenei piac összeomlott - állapítja meg a ProArt Zeneipari Jelentése...
A 444.hu részletesen beszámolt az elmúlt hetek halálozási statisztikáiban tapasztalható aggasztó jelenségekről. A "haszanz" becenéven publikáló szerzőjük összefoglalójából kiderül, hogy 2020 végén a COVID 19 járvány áldozatain túl, még majdnem ugyanannyival többen haltak meg, a megelőző öt év…..
Csupán fogtechnikusi végzettsége van a magát sok éve kutatóorvosnak kiadó Csabai Zsoltnak, aki betegeknek orvosi tanácsokat, tévéműsoroknak interjúkat adott, hazánkat Világkiállításon képviselte. A grapefruitmag alapú étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozó önmagát buktatta le, amikor…..
Kelly és a szexi dög 2020.12.15 15:08:32
Az idei év 46. hetében (legalább) 5 éves csúcson (3642) volt a heti halálozás Magyarországon a KSH adatai szerint. Összevetettem a KSH adatokban a 42. héttől az előző négy év azonos heti átlagához viszonyított többlethalálozást az Operatív Törzs által jelentett COVID halálozással. Nagyon nagy az…..
Kelly és a szexi dög 2020.12.10 16:11:28
Ügyesen lavírozott eddig Orbán Viktor a koronavírus-járvány diagramjainak hatalmas hullámai között. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy mindig azokat az adatokat rántotta elő, melyekkel legjobban tudta alátámasztani a kormány döntését. Most azonban ott tartunk, hogy már nincs olyan mutató, melyekre építve…..
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..