Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plumper_

0 bejegyzést írt és 1846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a fura vidékiként a városban és mi a fura „pestiként” vidéken? Falun a kocsma -bármilyen külső állapotnak is örvend- a közösség lelke. Ha bármilyen infora van szükséged nem a neten találod, hanem a kocsmában. Legyen ez szakember, bevásárlási téma, útbaigazítás, recept, befőzési tipp,…..
Plumper_ 2021.07.13 12:40:34
@Örömhernyó: falusi diszkóban "pesti" egyetemistaként? bátor gyerek voltál... ugyanis rögtön megtalálják az ilyeneket. Vagy alig voltál látható, a lányok számára is.
Nekem volt pár próbálkozásom vidéki csajokkal. Kedvesek voltak, de rájöttem, hogy pár dugásért rohadtul nem fogom a nyakamba venni a fél országot 2-4 hetente rokonlátogatás címszóval.
Aztán voltam családnál, hát az is szépen sikerült.
"Szabolcsban" az az alapállás, hogy te vagy a pesti vörös burzsuj ingyenélő, és onnan küzdöd fel magad, ha egyáltalán. Mert ők a nép, akik rendesen beszélnek magyarul és ők adják az ország éléskamráját. (a 800 Ft/kg almát, többek között)
Sárkányos fantasy filmekkel Dunát lehetne rekeszteni, mégis mindenkinek van egy konkrét filmje közülük, ami meghatározta a műfajhoz való viszonyát. Nekem az 1996-os Sárkányszív ez, amit a kritikusok vegyes érzelmekkel fogadtak annak idején, de a kasszáknál azért tarolt. Huszonöt éve, május 31-én…..
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
Plumper_ 2021.04.07 14:12:01
@B0risz: egy jó állapotú G Astra kb 900.000 Ft, nézd meg a hirdetéseket. Azalatt csak rohadt sok km-es és/vagy régebben gyártott példányt kapsz. De ha jót fogsz ki (értsd: komoly vételi szándék előtt szakszervizben átnézeted), akkor a világból kivisz. Csak alapból olyan dolgai vannak, amikkel meg kell barátkozni, de egy Ford Ká-hoz, Rönyó akármikhez képest maga az atombiztos Panzerkampfwagen.
Szinte már nincs is olyan autógyártó, aminek kínálatában ne lenne legalább egy, teljesen elektromos meghajtással készült modell. A hibrid és plug-in hibrid autók mellett egyre nagyobb teret nyernek az elektromos járművek, amelyek kapacitása és hatótávja évről évre növekszik. Elektromos autót vezetni…..
A pár héttel ezelőtt megismert Árpád-házi hercegnőnek, Skóciai Szent Margitnak és III. Malcolm skót királynak 1080 körül született egy Edith (Eadgith) nevű lánya, akinek keresztelőjén Hódító Vilmos legnagyobb fia Robert Curthose, a normandiai herceg volt a keresztapa, s Hódító Vilmos felesége…..
Használt lakás vásárlásánál Budapesten 30 millió a lélektani határ. 30 millió forint körül már nagyon jó minőségű otthont vehetünk a fővárosban! Nézzük mégis milyeneket!..
Plumper_ 2020.07.20 11:31:50
@Eugene Horse: egy dolog a munkába járás ideje. Azért az más, ha pár km-t kell megtenned, és éppen dugó van Bp-en, akkor át lehet pattanni BKV-ra vagy bringára. És más, ha 30 km-re vagy... Beállhat a gyorsforgalmi, nem jön a vonat stb, sosem érsz be. Azt is mérlegelni kell, milyen messze vannak a boltok, iskolák a gyereknek, a kultúra, szórakozás. Szerintem nagy kib@szás a gyerekkel, ha senki nem látogat hozzá, mert nem vállalnak 30-30 km-t emiatt.
Plumper_ 2020.07.20 13:59:03
@Eugene Horse: Sok dologgal egyetértek, amit írsz. Azért a kert-nyugihoz hozzátenném az állandóan kendácsoló szomszédokat, flex, fűnyíró, soha be nem fejezett melléképületek, kerti bulik hahotahullámokkal éjjel akármeddig, és minden tetejébe a házanként 1-5 kutya, amelyik bármire vonít, üvölt, éjjel-nappal, ha pedig szólsz emiatt, tuti a sértődés, kutyásnak nem lehet mondani semmit. Ja, és a kertápolás, ami anyagilag sem kevés. A szomszédból átnövő gaz, fenyőfa, bokor, szúrós akármi, kerítésnél esőre szaggal aktiválódó kutyasz@r hegyek stb.
Plumper_ 2020.07.20 14:01:40
@Nancsibacsi: most nagyobb a kereslet, mint tavaly ilyenkor, olvass el kapcsolódó ingatlanelemző cikkeket.
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
       Kedves János,        Tudom, hogy elég szomorú dolog ülni a egy vidéki kúriában a Nemzeti Rágógumi Program első alelnökeként, amikor az emberedet Márki-Zay szecskává verte Beaverfieldmarketplace-en. Nézed a szarvasaidat, gnúidat, azt a pár orrszarvút, ami megmaradt, és arra gondolsz, hogy…..
Dallas rozsdamentesen tért vissza hozzám. Három hétig volt távol a beavatkozások miatt, és mikor újra beleülhettem, már megint beleszerettem. Nem újdonság ez, immár tíz hónapja minden egyes nap szerelmes tekintettel nézek rá, és várom, hogy átélhessem az élményt, amit ez a harmincéves,…..
Plumper_ 2019.11.11 13:10:33
@LoveKills: a k..ög béemvés "versenyzés" és f... növelde mindenre rányomja a bélyegét. Eleve nem értem, hogy közúton, átlagos használatra minek kemény kocsit gyártani?! Kanyarvadászok, önjelölt Fittipaldi-k menjenek ki a Hungaringre, Mecsekbe, lezárt területre stb. Az amerikaiak bezzeg az 50es évek óta kényelmes kocsikat gyártanak. Puha rugózás, nagy puha plüss ülések, azt csókolom.
Vajon a portugálok, a görögök, esetleg a skandinávok a legbarátságosabbak az utazókkal? Íme a legvendégszeretőbb országok! Ha valaki sokat utazik, akkor egy idő után ráébred, hogy az utazásainak hangulatát alapvetően a célország lakóinak habitusa határozza meg. Nekem mindig is azok voltak a…..
Plumper_ 2019.09.23 11:54:04
@lake01: a törökök is ott verik át a turistát, ahol tudják.
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
A fiatalok jelentős része már nem saját lakásra vágyik, hanem utazna, élményeket szerezne? Vajon miért?..
Plumper_ 2019.09.05 14:49:03
@rozsomák: Így van. Úgy tudom, 1990 előtt is drága volt a lakás. Aztán a rendszerváltás után kezdtek lemenni az árak, néha fölfelé, aztán a gazdasági válság 2008-ban, utána kezdtek felfelé menni az árak - vissza a régi szintre. Sajnos, rohadtul ez van. Rohadt helyzet, hogy aki nem örököl, vagy nem álommelója van / álomvállalkozó, az 50 évig gürizhet egy normális méretű, jó helyen lévő lakásért.
Plumper_ 2019.09.05 14:52:47
@rozsomák: Így van. Úgy tudom, 1990 előtt is drága volt a lakás. Aztán a rendszerváltás után kezdtek lemenni az árak, néha fölfelé, aztán a gazdasági válság 2008-ban, utána kezdtek felfelé menni az árak - vissza a régi szintre. Sajnos, rohadtul ez van. Rohadt helyzet, hogy aki nem örököl, vagy nem álommelója van / álomvállalkozó, az 50 évig gürizhet egy normális méretű, jó helyen lévő lakásért.

@haXXor: ma már képernyőn is megnézhető minden. Van pár hely, amit élőben látni kell, ha épp nem turisták özönében úszik. Különben meg csak a lehúzás, csesződés és idegeskedés mindenütt.
Képeslap egy gyerekekből álló konföderációs hadi zászlóról egy 1907-es konföderációs megemlékezésről (forrás: Library of Virginia) Amikor a történelemhamisításra gondolunk, elsőre alighanem autoriter rendszerek termékei jutnak eszünkbe, mint például a Sztálin-korszak híres-hírhedt fotói.…..
Plumper_ 2019.09.03 12:36:55
@Ser Vazul: olcsó munkaerőnek lenni és nem belépni bizonyos egyletekbe csöppet más, mint hogy valaki csak áru, a családja a termék és bármikor megölhetik őket, sehová sem mehetnek, nem fizetik ki a munkájukat és az egész társadalom leköpi őket.
        Magyarországon a szépségkirálynő választások gombamód nőnek ki a földből. Minden városkának van koronás fője, jön most az Anna-bál is, szóval láthatjuk sokszor, mennyi szép hölgy van itthon. Molnár Csilla halálának évfordulója is nem is olyan régen volt, a tragikus sorsú fiatal halála…..
Plumper_ 2019.07.24 14:28:41
„Esetenként képes vagyok kilépni a szerepemből, de állandóan anyává, vagy nevelőnővé lenni nem akarok felette” - Mert jelenleg most így áll a helyzet. A pasi Xbox-függő és trehány lett, aki a barátnőjét hol bionaptárként, hol cselédnek használja.   Ha esetleg nem…..
Havonta ezer fontot (377 ezer forint) spórol meg Chris Marsh új házával. A 36 éves northumberlandi férfi eddig egy bérelt házban élt, de átköltözött egy mindössze 17 négyzetméteres, fából készül, kerekeken álló házikóba. A rezsi mindössze 15 fontba (5600 forint) kerül egy hónapban...
Több mint tíz évig hirdette, végül a kért ár hatodáért adta el connecticuti villáját 50 Cent. A rapper 2003-ban Mike Tysontól vette meg az 52 szobás házat 4,1 millió dollárért...
Plumper_ 2019.05.02 11:09:56
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
A második világháborúban a német sikerek története mindenki számára ismert. A jól gépesített német hadsereg és a német precizitással megalkotott harckocsik eltaposták az európai riválisokat. A német tankok könnyedén szállták meg a hősiesen küzdő, ám súlyosan elmaradott Lengyelországot, a…..
Alig néhány hét szünet után mai posztunkkal folytatjuk az Atomököl-sorozatot, s Kína után maradunk Ázsiában (naná, hiszen már csak ázsiai atomhatalmak bemutatása van hátra...), ezúttal azonban a nyugati szélén teszünk kirándulást: következzen az atomököl birtokosai alkotta elit klub fekete báránya…..
Plumper_ 2019.03.05 09:59:22
@Benjamin Franklin: naés mi van akkor, ha több száz éve élt bizonyos emberek nem szerették a zsidókat? mindenkinek mindenhol szeretniük kellett volna őket? mit bizonyít ez? mert szerintem semmit.
a zsidókat először azok akarták elpusztítani, akik féltették a bálványaikat az egyistenhitet hirdetőktől, aztán azok, akik ellen fellázadtak (Róma), majd akik azt hitték, ők ölték meg Jézust (mintha ez érdekes volna), majd akik csak patkányt, ellenséget, gazdag genyát láttak bennük. ez az igazi csoda, barátom, hogy egy kezdetben 600ezer fős nép ennyi minden shit után is fennmaradt, 75 éve majdnem kihunyt és jelenleg, nyersanyag híján, de saját kútfőből és gyilkos arab tenger közepette él, virágzik, rengeteget ad a világnak (orvostudomány, high tech, startupok, vilácégek kutatóállomásai Il-ben), űrkutatást végez, a Holdra küld szondát stb. de te csak gyűlölködj tovább, neked az a feladatod.
Merüljünk el most pár percre a biztosítók, avulás, szervizek és utángyártott alkatrészek világában! Olyan világ ez amelyben előbb vagy utóbb minden autót vezető betekintést nyer. Nekem sajnos most adatott meg ez a lehetőség, mivel sikerült összetörnöm az autómat. Kedd este volt, egy hosszú és…..
Plumper_ 2019.02.27 13:26:22
@Nancsibacsi: Hyundai i40 első lökhárító csere és kis b@szom lámpácskák javításról tudok egész konkrétan, 630.000 Ft. Szóval a koreaiaknál sem fenékig tejfel minden. A lényeg, hogy az újabb autóknál ipari lehúzás megy.
Plumper_ 2019.02.27 14:06:24
@rsg: Várj, most nem értem. A biztosító csak 130-at ajánlott fel, annyit volt hajlandó adni a javításért (?), viszont a szerviz 390-ért csinálta meg?
Akkor neked volt szívás?
A Kgfb más, akkor a vétkes fizet neked.
A Casco-nál amúgy nemtom, hogy növekszik-e a díjtételed, miután kárkifizetés történik.
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Plumper_ 2019.01.09 10:33:42
@konrada: mondjuk igen, így van, ezek a legsz@rabb, leggonoszabb éttermek, meg amik a Váci utcában és a Vörösmarty téren vannak. Dehát azok többsége is O1G érdekeltség, vagy kemény védelmi pénzeket fizetnek.
Drága jó 90-es évek, amikor még pártfüggetlen maffiaháború dúlt.
Plumper_ 2019.01.09 10:42:43
@Hata Mari..: a mélypont az évi 95milliárdból (a mi pénzünkből működtetett) éjjel-nappal hazudó "közmédia" és az imádottjaid által ellopott 3000 milliárd Ft az eemúúúútnyócévből. De ne aggódj, véget fog érni és akkor jönnek a lámpavasok.
Plumper_ 2019.01.09 11:31:11
@Hata Mari..: nem tudom, kikről beszélsz, de most is el kell kergetni a horthysta burzsoáziát. :-D választás, ugyanmár. a választási rendszerben, amit az O1G írt a saját kénye-kedvére? hagyjuk a homokozót.
Hosszas araszolással végül eljutottunk a vádlitól a combokon át minden idők izom-istenéhez, a mellizomhoz. Az izomhoz, aminek edzését soha senki nem hagyja ki és valahol a világban most, ebben a pillanatban is gyúrósok tucatjai edzenek rá. „Figyu má’ te amúgy mennyit…..
Plumper_ 2019.01.09 10:28:37
@IQfitnesz.hu: inkább nyújtogatás, csak hogy ne legyen a pihenőből szundikálás. :-)
én szigorúan figyelek arra, ne pihenjek túl sokat. úgy megyek vissza a súlyhoz, hogy az 1 perc akkor teljen le, amikor jön a következő sorozat. van, hogy nem várom meg az 1 percet. (heti két edzés miatt nincs nálam bőség)
Meglátni, megszeretni és megvásárolni csak egy pillanat műve volt...