Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timuska

39 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Luxen sorozat úgy lett kedvencem, hogy nem is tetszett az első rész. (van ilyen? :-D) Vagyis inkább egynek jó lesz könyv volt az Obszidián. Aztán jött Ónix és teljesen levett a lábamról. Imádtam.Sajnos azt kell mondanom, az Ónix óta nem is kerített hatalmába úgy egyik rész sem.…..
Először is, elnézést kérünk minden olvasónktól és követőnktől, hogy mostanában nem posztoltunk. Kicsit mindannyian elhavazódtunk. A jövőben igyekszünk sűrűbben. ;)Sokat agyaltam, hogy ennyi kimaradt hónap után milyen könyvről írjak és úgy döntöttem, Kresley Cole YA…..
Jelen kritikám lehet megint ömlengésbe megy át, de ígérem igyekszem, picit objektív lenni.;) Szóval, egy dologra most már biztos jó volt ez a könyv, méghozzá arra, hogy igazoljam magamnak, amit már idáig is sejtettem: disztópia fan vagyok. ;) Nekem mindegy, ki írja, ki a…..
Napok óta rágódom azon, hogy mit is írjak erről a könyvről. Egy épkézláb mondat se állt össze a fejemben. Talán azért, mert még mindig élesen él bennem az a szörnyű emlék, amikor az utolsó sorok elolvasása után becsuktam a könyvet és két kézzel püföltem a borítót…..
Sylvia Day számomra egy x-akta. Tisztában vagyok a sikereivel, hogy New York Times bestseller-listás író, hatalmas rajongótáborral, számomra mégis nagyon középszerű. Tudom, a titka az erotikában rejlik, de olvastam pár hasonló könyvet és még ma sem értem, miért futtatják annyira…..
Colleen Hoover remek író, a fiatal korosztály egyik kedvence. A Hopeless után magam is megkedveltem a stílusát. Meg kell hagyni, úgy ír, hogy az ember alig tudja letenni a könyveit. Így szerintem nem szükséges ecsetelnem, rögtön lecsaptam az új könyvére, hogy olvashassam. De úgy…..
Egy olyan könyvet hoztam ma nektek, amit első ránézésre és kétértelmű címe miatt nem is szándékoztam elolvasni. Borítója és fülszövege alapján egy újabb Szürke másolatra, egy közönséges nonstop szexszelős bdsm sztorira számítottam. Nem ilyen! A nyár vége nálam mindig…..
Sokunknak ismerős lehet az a szitu, amikor vendégségben diszkréten elkezdjük stírölni a házigazda könyvespolcának tartalmát. (már ha van ;)) Én legutóbb éppen anyum szobájában a legkisebb lányom altatásakor szúrtam ki ezt a történelmi romantikus regényt. Percekig tartó…..
Amikor a fenti könyvet kiolvastam megfogalmazódott bennem egy-két gondolat: Először is, nem vagyok naiv, régóta tisztában vagyok azzal, hogy a könyvkritikák teljesen szubjektív véleményt képviselnek és nem szabad mindig, mindenkitől, mindent készpénznek venni. Magam is…..
Még csak augusztus van, de azt hiszem „év kedvencét” avatok. ;) A Nyugalom tengere fantasztikus olvasmány volt. Csodálatos és szívbemarkoló. Katja Millay hihetetlen történetet adott az olvasók kezébe. Fájdalmasan jót. Nem értettem egyet minden sorral és ez nem a könyv hibája,…..
Több mint egy évig szerepelt a kívánságlistámon ez a könyv, úgy hogy elhihetitek, hogy vigyorogtam (mint a vadalma) amikor a könyvespolcról végre leemelhettem és hazavihettem. S, hogy mennyire tetszett? Nagyon, bár nem lesz se kedvenc, se többször olvasós szerintem, de most éppen…..
Már a könyv olvasása közben megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy szeretem ezt a történetet, jó olvasni, de egyhamar hasonlót nem akarok a kezembe venni. S, hogy miért? Mert nem szeretek szomorkodni. Egy könyv fölött, szórakozni szeretek. Aztán rájöttem, hogy a legtöbb…..
A beavatott c. könyvet egyszerűen imádtam, ötösre értékeltem. Ott volt a kezemben a folytatás mégsem estem neki azonnal, inkább olvastam helyette más könyveket és kellő lelki felkészülés után álltam neki A lázadónak. Bevallom, félve veszem már a kezembe a folytatásokat, mert…..
Örülök, hogy van egy könyvimádó barátnőm, aki mindig felhívja a figyelmem a jó olvasnivalókra. Az alábbi könyv is ilyen. Nem vártam tőle semmit, csak egyszerű kikapcsolódást, szórakozást. Viszont többet kaptam, mert nagyon tetszett a történet, a főszereplőket pedig rögtön…..
Valószínűleg bennem van a hiba, hogy az NA könyveket már unom. Félre ne értsetek nem a romantikával van a bajom, azt bírom, csak mellé nekem még kell valami extra: egy kis fantasy, különös lények, háború, valami  különleges képesség. Mindegy mi, csak ne legyen sima mezei…..
Nos, ha nem lenne drága barátnőm és blogger társam Zoebird, akkor jól elmentem volna emellett a könyv mellett. Kár lett volna! Nem egy új darab, csak mivel moziba került a könyv filmváltozata így újra terítékre került. Szóval örök hála Zoebird, hogy mindig felhívod a figyelmem…..
Nem sok kritikát olvastam a könyvvel kapcsolatban, de amikbe belefutottam, azok nem voltak túl pozitívak. No, gondoltam ez engem úgysem szokott zavarni, essünk neki. Nem voltak elvárásaim, csupán érdekelt a sztori. Egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy ki az író és milyen könyvei…..
Romantikus ifjúsági regény, ám témáját tekintve nem lengi körül a habos-babos rózsaszín mámor. Leginkább az Elakadó lélegzet c. könyvhöz tudnám hasonlítani. Aki azt szerette, ezt se hagyja ki a repertoárjából ;)Tetszett, a Szerethetetlen olvastatta is magát, mégis maradt egy…..
Amikor megtudtam, hogy egy esküvős novellával még folytatja az írónő a Gyönyörű sorscsapás történetét, hát finoman szólva nem jöttem lázba a hírtől. Amennyire az első könyv tetszett annyira nem jött be a folytatás, vagyis Travis szemszöge. Viszont most kijelenthetem, hogy…..
„A nők két dologért képesek mindenre az egyik, hogy legyen gyerekük, és a másik, hogy ne legyen!” /Mauriceau (1637-1709) francia szülész szakorvos/ Míg Az ajánlat c. könyvet olvastam a fenti idézet folyamatosan ott motoszkált a fejemben. Legalábbis ehhez a sztorihoz tökéletesen…..
Úgy látszik, számomra 2014 a science fiction és a paranormál éve lesz, legalábbis olvasás szempontjából. De ha nem is így fog alakulni az évem, a január hónapot már megkaparintották az ufók, a tisztánlátók, a sötétfajzatok és a halál angyala;) Bevallom az Első sírhant…..
Read a book A Nagy Erotikus poszt 2014.01.13 18:53:56
Na jó, a cím egy kicsit hatásvadászra sikeredett, mert csak 5 könyvről fogok írni, és nem is túl hosszan. De összességében mégis hosszú lesz … Először is miért írok ezekről: 1.) Mert a nagyátlaggal ellentétben én nem titkolom, hogy olvasok ilyen könyveket. 2.) Ráadásul…..
Az Obszidián olvasása után nem kerített hatalmába az a fura érzés, hogy „hű ez nagyon jó volt” és „de kár, hogy vége lett”. Aranyos, romantikus ifjúsági könyv volt, számomra semmi több. Most nem tudom mi lelt, de a folytatást egyszerűen nem tudtam letenni. Romantikus volt…..
Read a book Dan Brown - Inferno 2013.11.27 17:47:47
Dan Brown megosztó író: vagy rajonganak érte, vagy halálra kritizálják. A kritizálók közt valószínűleg szép számmal akadnak féltékenyek és örök elégedetlenek. Na, őket kielégíteni valószínűleg akkor sem tudná Brown, ha a könyvét személyesen vinné el a kedves…..
Istenem, hogy én mennyire vártam ezt a könyvet. Mint valami lelkes kisgyerek a játékboltban, úgy udvaroltam körbe. Kezembe vettem, nézegettem, simogattam, majd visszatettem. Megnéztem más könyveket, aztán újra visszatértem hozzá. Ezt kb. 10x eljátszottam, már kinéztek a…..