Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyzene

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
köszönjük! az elmúlt öt évet, meg mindent. reméljük, tetszett azért. mi most egy kicsit el. meg abba. legyen akkor keretes. meg szerkezet. aztánhogy lesz-e folytatás? lesz. sőt! lesz. másutt meg máshogy. már csak a türelem kell hozzá. de jelentkezünk hamarost. addig is, aki…..
Itt egy jó hír: nem csupán elkészült, de immár elérhető, hallgatható a ma hajnalban a Tilos Rádióban adásba került, első, hiánypótló, zenei horizonttágító egyzene-válogatás! Aki alig várta, hogy végre fülelhessen jó sok (sok jó) egyzenét zökkenő- és szünetmentesen,…..
Meglehetősen örömteli, hogy ezt az igen rokonszenves brooklyni társaságot sikerült egy ugyancsak szimpatikus helyen, "szarért-hugyért" elcsípni, mert mérget vennék rá, hogy mekkora jóságukból kifolyólag, a srácokkal legközelebb ilyen emberi közelségből, meg ennyiért nehéz lesz…..
Ki a belzebúbaszott báránygranulátum állította a svéd Ghost-ról, hogy annyira trú akar lenni, mint King Diamond, a Black Sabbath vagy a Mercyful Fate, neadjisten a Blue Öyster Cult? Mert ők nem. Igen-igen agyonhypeolt, igen-igen (ok)kultikus hatások, meg sátán, meg imidzs, meg elcsent…..
minden napra egy zene Születésnap 2012.03.16 23:59:00
Két éve indítottuk útjára blogunkat, melyet úgy ünnepeltünk, hogy a legvállalhatatlanabb, legcikibb, legégőbb kedvenceinket osztottuk meg veletek.Görgessetek le bátran, mert igazi coming outoknak lehettek tanúi az alábbiakban. :)Köszönjük, hogy két éve velünk vagytok!..
Nyitókép: A kétségkívül szomorúnak tűnő, felettébb különös módon europid vonásokkal rendelkező szamuráj színre lép, majd rövid megfontolás és körültekintés után elindul a kijelölt gyalogátkelőhelyen.Néhány másodperccel ezt követően, közvetlenül a kor…..
Így kell melankóliát közvetíteni. Szerintünk. Mindig is ilyen bandában szerettem volna játszani.   ..
boldog, békés, áldott, nyugodalmas...                          ..
Mivel D-moll Hill barátunk arra vetemedett, hogy posztírás helyett inkább a fia születésénél asszisztált, ezért ma ő az, és pláne a kis lurkó meg az ő anyukája, akinek a blog nevében küldjük ezt a kedves altatódalt. :) ..
17 év alatt egy komplett személyiség ki tud fejlődni, és mindösszesen ennyi idő kell körülbelül ahhoz, hogy el is tűnjön. Visszagondolva pont erről van szó... Volt rá 13 évem, hogy legyek valaki, de segítségért kellett fordulnom az elakadt igyekezetben valamihez. Valakihez. Őt…..
Talán tavaly februárban határoztuk el néhányan, hogy el kéne indítanunk valami ilyesmi blogot. A mikéntekről történő hosszas hezitálást, a blogmotorral történő első küzdelmeket követően éppen egy éve meg is született a nyitóposzt, és bár eleinte nem titkoltan csak a saját…..
 ...tartsatok velünk minden órában:)..
"Mert ez így egy szép családi történet. Csak hát úgy végződik, mint minden más történet. S minden történet rosszul végződik. Mert a történetek mindig a leépülés történetei. Mert a történetek hősei mindig leépülnek - és hajszálpontosan mindig így épülnek le"…..
Blogunk nyitóposztjában említést tettünk egy koncertről, ami annak idején majd megrendezésre kerül odaát, Bécsben. Nos, az annak ideje múlt kedden volt esedékes, így hát illendő módon ellátogattunk a zene városába, mert ugye jó okunk volt rá. A Dead Meadow, amerikai együttes…..
Végre! Kedden, közel két és fél év várakozás után kézbe vehettük Mike Patton (Mr. Bungle, Faith No More, Fantômas, Peeping Tom etc.) és Aldo Sisillo közös projektjének gyümölcsét, a Mondo Cane-t. Az album meglehetős rövidsége ellenére (nincs 37 perec) az elmúlt évtizedek…..
Csü! Az első posztban illendő valamiféle ideológiai alapot gyártani egy blognak – de erre itt nincs szükség, mivel a képlet egyszerű: mint mindenkinek, nekünk is nagyon jó az ízlésünk. Főleg zenében. Ezért magától értetődik, hogy különféle nótákat mutogassunk nektek.…..