Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nfgy

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
No, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták. Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan…..
Vastagbőr Buktatni nem liberális 2010.06.17 14:15:00
Újra lehetne buktatni az általános iskola második osztályának végétől, és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás a KDNP-s Hoffman Rózsa törvényjavaslata alapján. A tanárok örülnek, a rendesen tanuló gyerekek szülei örülnek, hisz a régi…..
Egy egész sorozatot lehetne írni biszkubéláról és az utóbbi napok eseményeiről, amely mindenesetre elérte a célját: mindenki erről beszél. És ez jó. Mert erről beszélni kell. Mind biszkubéláról, mind az elmúlt napok eseményeiről. Hadd szögezzünk le valamit: a…..
nfgy 2010.06.16 12:05:54
@Agyalap:
www.eletrezges.hu/?page_id=599
Tessék Biszku lánya.A Rózsadombon utazgat a tudatalattiban.Vicc...
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
Az hagyján, hogy a hétvégék 80%-án rossz idő van, de most különösen kitett magáért az időjárás, állítólag 40 éve nem volt ilyen vihar, pláne nem májusban. A mérleg: - ketten meghaltak (nyugodjanak békében) - Boldván 150 embert kellett kitelepíteni, Sátoraljaújhelyen…..
nfgy 2010.05.17 09:06:45
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Az időjárásnak volt pofája ilyen károkat okozni!:)
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
Két évvel ezelőtt, 2008 márciusában írta a Magyar Hírlap, hogy "Leisztingerék hálójába kerül a BKV telepe", Kocsis István múlt héten feljelentést tett az ügyben, ami a következő: Antal Attila 2007. december 11-én Alapítói Határozatban kötelezte a BKV…..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
Most sajnálom kicsit, hogy már régesrég felbomlott az MSZP-SZDSZ koalíció, különben izgalmas szemkikaparó verekedéseket láthatnák a tagoktól "Kirekesztés-tolerancia" témakörben, ugyanis a szocik meglehetősen elfajzottak. Április 25-én vasárnap a lé a tét, úgyhogy…..
nfgy 2010.04.22 14:54:19
@csernaja obca:
Ki az a Hitler Pityu?
photoshop? vagy a valóság?(Forrás: napiszar) ..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
nfgy 2010.04.18 19:46:08
kuruc.info/r/26/3079/

Csak itt találtam meg ezt a gyöngyszemet.A Mészáros félék ilyenek...
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
nfgy 2010.04.16 13:11:09
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
a "hét legcikibb szocija" címet az LMP-nek mézeskalács-házikót építő Lendvai néni érdemli

NÁLAM MEG EZ A HÉT MONDÁSA!
BRAVÓ!!!!!!!
Szanyi Tibor láthatólag nem képes feldolgozni, hogy a szeretett népe mégsem annyira szereti. És jön mindenféle összeesküvéssel, voksturizmussal, meg a sima nettó hülyeséggel. "Megmondom őszintén, én magam racionális ésszel nem tudom elképzelni, hogy mi az az állampolgári…..
nfgy 2010.04.16 11:19:20
angyalfold.blog.hu/

Szanyi szervezte az átszavazást!Baromi nagy bukta.
A sajtóhírek alapján Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának Fideszes elnöke romaintegrációs államtitkár lesz az Orbán-kormányban. Ennek kapcsán az Index-es Miklósi Gábor készített vele egy szép hosszú interjút. Így sem kezdődött még interjú:…..
nfgy 2010.04.16 09:06:26
Ma délután egy vezető gazdasági döntéshozóval beszélgettem, akinek sikerült egy igazán meglepő kérdést feltennie: miért ne jelenthetné be a Fidesz most - és valósíthatná is meg rögtön az új parlamentben -, hogy az első lépése a kétharmados törvények…..
Lassan összeáll a kép, hogy zajlott le egy átlagos OVB-tag vasárnapi napja: Az "átlagos OVB-tag" reggel szépen felkelt, megreggelizett, elment szavazni, ahol örömmel észlelte, hogy minden überfaszán megy, pár perc alatt végzett, valószínűleg fontoskodott is egy keveset a…..
nfgy 2010.04.14 15:09:13
@kulup:
A linked www.valasztas.hu/hu/parval2010/356/356_7_2.html
B és C 2-es a) pontja KIZÁRJA azt akinek a lakóhelyén eldőlt a nandátum sorsa!
nfgy 2010.04.14 15:16:22
@kulup:
Igen ezt benéztem akkor szavazhat.A vicc az.hogy én ezt tegnap megkérdeztem az önkormányzatnál azt a nőtől ,aki ott a szavazást jogilag koordinálja.Azt mondta,hogy NEM szavazhat az akinek a lakóhelyén eldőlt a mandátum.Vicc...
nfgy 2010.04.14 15:20:07
@kulup: @nfgy:
FIGYELEM! Ha igazolást kap (akár az első, akár a második, akár mindkét fordulóra), a második fordulóban csak akkor szavazhat, ha az első forduló – abban a választókerületben ahol szavazott vagy szavazhatott volna – nem volt eredményes.

De ez is érdekes a legelején,valaki értelmezhetné.
Ugyanezzel a címmel január végén már írtam egy bejegyzést, azt állítván, hogy „a Jobbik egyéni mandátumszerzéséhez vagy az kellene, hogy az első fordulóban ötven százalék feletti eredményt érjenek el jelöltjei, vagy az, hogy a második fordulóban képesek legyenek a…..
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
nfgy 2010.04.13 14:38:20
@jjulie:
Ez meg milyen kérdés?
nfgy 2010.04.13 14:51:04
@akimellon:
Nézt már meg a videőt kishaver,mielőtt hülyeséget beszélsz!A nemzetközi sajtótájékoztató annyiban különbözik a simától,hogy vannak külföldi újságírók IS!Itt is így volt.Volt kb.15 magyar kérdés+kb 5-6 külföldi.
nfgy 2010.04.13 15:37:23
@akimellon:
Miniszerelnök jelölti vitát kérsz számon amikor EGY miniszterelnök-jelölt áll szemben EGY listavezetővel.Egyébként 2002-ben amikor Orbán egy ennél sokkal ingatagabb helyzetben akart egy 2. miniszterelnök-jelölti vitát Medgyessy azt üzente,hogy majd vitatkoznak a Parlamentnben!Akkor nem hallottam,hogy az MSZP-s Carmen (Neked Lendvai Ildikó)vagy Mesterházy követelte volna a vitát.
Ti teljesen hülyének néztek mindenkit?
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..