Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fviktor76

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
Hosszas betegség után szerda hajnalban, 67 éves korában elhunyt Komár László énekes. Komár 1962 és 1965 között a Scampolo tagja volt (majd 1967-től ismét), 1965 és 1967 között pedig a Dogs együttessel zenélt. A Scampolo volt az első magyar zenekar, amely rock and rollt…..
Fviktor76 2012.10.17 15:23:30
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Fviktor76 2012.03.12 21:14:04
@CoIie: "régi órákon a IIII normális"

Az oké, de a 4. kerületben nincs Szentendrei út, az csak a 3. kerületben van...meg Budakalászon, de ez most mindegy.

Tehát Szentendrei út: Flórián tértől a Bogdáni útig 60, tovább 70 a Római elágazásig. Onnan 50, de ott már 1 sávos. A 11-es út a továbbiakban Rákóczi és Batthyány utcág, és csak a Pünkösdfürdő utca előtt van 50-es sebességkorlátozás.
Befelé a vasúti híd közvetlen körzetében van 50-es sebességkorlátozás, max.: 100-150 m-en, de ott a sávszűkület miatt 60-nál többel amúgy se megy normális ember, főleg nem csúcsban.

De ha jól értem a másodfokú levelet, az állítják a fakabátok, hogy a szabálysértést követően helyezték ki csak a táblákat...

Javaslom a posztolónak, gyűtsön aláírást, hogy ott már emberemlékezet óta 70 a megengedett.

És különben is, mi az hogy Vas megyéből intézik ezeket??? De még a Felsőzsolcai szbálysértést is, mert egyik kollégám feleségét ott kapták le.

Nekem az Árpád úti felüljárónál írtak Árpád úti házszámot, amit nem találtam meg, de legalább a fényképen látszott, hogy a felüljárón voltam...
Fviktor76 2012.03.12 21:32:13
@nferi1: De akkor több autósnak is kellett kapnia büntetést nem??? Ők hol vannak???
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
Fviktor76 2012.01.20 14:09:35
@Roy: "A Dunára merőleges utcák házainak a számozása minden esetben a Duna irányából kezdődnek."

Tévedsz: Mint írtam, a Körúttól a Vizafogó utcáig az Ipoly, Gogol, Garam és Bessenyei utcák, valamint a R.K. körút kivételével mind a Váczi Országúttól számozódnak. Ismétlem, a Váczi Országúttól...
Rómaifürdőnél a Szent Endrei Országúttól (külön írva) számozódnak.
Amit írtál, az a Belvárosra (Nagykörúton belül) biztosan igaz, meg még Fradiban is, mert ott a Soroksári országút ott van a Duna mellett. Ezenkívül Soroksáron is. De akkor se minden esetben.
Na szép napot!
„Én nem jósolok nekik nagy jövőt, ha mégis belevágnak. De nem is beszélhetem le róla” – levélírónk öccsére egy rossz hírű nő készül lecsapni. A hölgy házasságról álmodik, és valamiért nem fekszik neki a szimpla együttélés. Most megtudhatod, milyen a…..
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
Fviktor76 2011.11.30 10:58:01
@TBal: "Szerintem fontos, hogy a próbálkozás ne saját territóriumon belül történjen, hanem egy semleges helyszínen, teljesen más érzéseket kelt, szerintem. "

Ha ebben a kapcsolatban benne van az X-faktor, akkor az helyszíntől független. Max. egy sétát tudok elképzelni a Normafánál, mint más helyszín. De ha a lakásban vannak, akkor az számos dologra ad lehetőséget...pl. főzni és enni. :-) De most konkrétan nem erre gondoltam. Mert ha a csaj részéről is lehet több a barátságnál, és megtörténik az (érzelmi) áttörés, akkor úgy egymásnak (jóértelemben), mint annak a rendje... :-)
Ha meg nem, akkor főznek tovább, oszt' megeszik saját főztjüket... :-)
Fviktor76 2011.11.30 10:59:58
@Fviktor76: jav.: ... úgy egymásnak esnek (jóértelemben)...
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
Fviktor76 2011.11.29 10:30:37
@"Zsu": "...de attól még kapcsolati téren megbukott a srác."

Éppen erről beszélek. Biztos, hogy a srác bukott meg kapcsolati téren, és nem inkább a felesége???

És ugyanez a kérdés merül fel, csak fordítva, amikor arról olvasunk, hogy a feleség lépett félre...
„Én éppen egy másik sráccal való próbálkozásomat zártam, ő pedig lelkesen újságolta, hogy 1-2 hete van egy nő, Judit, akivel találkozgat„ – mai Levélírónk egy olyan lány, aki többet szeretne a kiszemelt pasitól a rendszeres kávézásnál. A másik fél is így…..
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
„Azt hittem, egy jó este kezdődik, de tévedtem: már félig az ágyban voltunk, majdnem pucéran, amikor egyszer csak kibontakozott és eltűnt a vécében” – egy felajzott férfinak nincs lankasztóbb, mint a szex közben távozni készülő hölgy. És ha utána levélben…..
Fviktor76 2011.11.09 10:43:06
@Kytia: @Fviktor76: "Egy lányismerősöm szerint minden fiúbaráttal legalább egyszer le kell feküdni, hogy harmónikus legyen a barátság és senkiben ne legyen tüske.:))) "

Erre válaszoltam az előbb...
Fviktor76 2011.11.09 12:32:45
@Frigyesur: "Vagy mondjuk gyakorlatban hogy nezne ki: mar akkor kell szexelni, amikro baratok vagytok, vagy elotte, ha az ember baratkozni akar valakivel, gyorsan essen tul a szexen, hogy utana minden okos legyen? :S "

Én 2 ilyen típusú pasit ismerek: "biztos, ami biztos, dugjunk egy párszor, oszt' majd meglátjuk". :-) Kéthavonta biztos, hogy új nővel vannak. Mindenki ismeri őket, mert a budapesti néptáncos közösségből szedik fel a csajokat, ami azért elég szűk, és mégis vannak akik melléjük szegődnek, vagy 1-2 sunára, vagy mert úgy gondolják, hogy ők majd megfogják ezt a két pasit.
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
„Akkor is vele maradnék-e, ha az apja verőembereket küldene rám? Én erre habozás nélkül határozottan rávágtam, hogy nem. Na, ezen kiakadt” - hogyan válaszol az ideális lovag erre a kérdésre? A pasi egy kapcsolat végén vergődik és a világért sem hajlandó belátni,…..
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
Fviktor76 2011.10.20 12:34:10
@Kytia: "Utólag kiderült, hogy a lovagom, akivel ilyen kegyes voltam 2 évig, cserébe a vélt biztonságért, azért simán hülyére csalt, amikor adódott lehetőség. ...Szomorú dolog elhagyni egy szegény, 55 éves asszonyt..."

De az is lehet, hogy ez a szegény, 55 éves asszony, már 5(!) éve agyoncsalja, amikor adódik rá lehetőség, mondjuk (egyszerre) egy (vagy kettő) 30-35 évessel, nem? :-/