Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magdalena.w

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfagyok, már most megfagyok. Mi lesz itt később? Szeptemberben és október elején nagyon sokat utazgattam és ezért hirtelen köszöntött rám tegnap az ősz amikor hazaértem. Igyekszem még úgy tenni, mintha ez csak egy ilyen átmeneti hidegfront lenne, így pasztell színeket viselek.…..
magdalena.w 2012.11.09 09:08:35
@Krisztiiin: Én úgy szoktam kicselezni a hideget, hogy dupla nejlon zoknit veszek fel. Persze az igazi télben ez már nem megoldás, akár ötöt is felvehetnék, attól még vígan lefagy a lábam.
Anna Dello Russo már nem csak a csillogó-villogó ékszercsodáival támad a H&M frontvonalai mögül, hanem az egész őszi téli kollekciót magabiztossággal uralja. Minden lookról egy fiatal hasonmás néz vissza a divatcsászárnő jellegzetes stílusjegyeit magukon viselve. Komoly…..
   Top: ReissNadrágszoknya: ReissSzandál: TopshopKarkötő: H&MNapszemüveg: DiorRúzs: MAC Fusion pink ..
OurFashion Táskakedvencek 2012.05.22 14:42:00
Ezekre a darabokra vetettem szemet az elmúlt időszakban - persze logikát ne keressetek a válogatásban, van itt a barokkos giccstől a cápatáskáig minden, csak az volt számomra a fontos, hogy most ne minimalista darabok szerepeljenek itt.Nektek melyik tetszik a legjobban?Az Urban Outfitters…..
Természetesen már tavaly is ajánlgattuk, hogy viseljetek nyáron rövid vagy hosszú nadrágos overállt, akkor azonban még ritkaság számba ment a boltokban a normális fazon vagy különlegesebb minta. Idén viszont már szinte minden márka polcain meg lehet találni egy-egy rövid vagy…..
Emlékeztek arra a Jóbarátok epizódra, amikor Monica és Chandler már babát terveztek, de Monica pánikrohamszerű hisztit kapott attól, hogy esetleg a gyerek majd összekavarja a 'szalagos fiókban' a dolgokat? Nos, attól tartok, hogy én is errefelé tendálok: a szalagok terén nem ismerek…..
OurFashion Csak az Olimpia 2012.05.09 15:38:00
Londonban már nem lehet anélkül kimenni az utcára, felülni egy buszra vagy metróra, hogy ne tuszkolnák mindenfelől az ember képébe a közeledő Olimpiát. Már előre félek, az egész tömegközlekedés egy hatalmas izzadó szardíniásdobozzá fog alakulni. Fujj. Bár számomra ez nem az…..
magdalena.w 2012.05.09 18:38:01
A Vogue által megrendezett gála minden évben olyan, mintha az Oscar díj átadásának divatcentrikusabb (értsd bevállalósabb, látványosabb és meghökkentőbb) verziója lenne. A Costume Institute ünneplésére rendezett eseményt hagyományosan a Metropolitan Museum of Artban tartották…..
OurFashion Ne mondj nemet a neonra! 2012.03.31 07:02:00
Tudom, hogy sokak szerint túlzás ennyi szövegkiemelőszínű cuccot hordani, de ezúton is bátorítalak benneteket: viseljetek rikító színeket! Aki kicsit félénkebb, az csak 1-1 UVzöld holmit párosítson nude cuccokkal, de a bevállalósak aggodalom nélkül vágjanak bele a…..
Cipő fétisem lévén folyamatosan nézen a Net-a-porter legújabb kínálatát, hogy mégis milyen újdonságok vannak már az online shop polcain. Hetek óta nem tetszik azonban egy cipő sem, és ma reggel már nem tudtam elmenni emellett a tendenica mellett. Egyszerűen nem tetszenek, a…..
Reggeli munkába a rohanás a kedvenc pólómban és szoknyámban, végre elővehettem a télire elcsomagot bőrdzsekimet is. Szeintem sok táskával nem fogtok látni, Őt és mint egyetlen szerelmemet használom szinte minden nap, még a szabadnapjaimon is nehéz szívvel válok meg tőle, hogy…..
OurFashion Felhő vagy te... 2012.03.26 13:18:00
Kitört a felhőmánia a hírességek körében: Michelle Williams egy ultracuki Victoria Beckham darabbal indította el a trendet, majd Leighton Meester (Carven maxiruhában) és Alesha Dixon (Vivetta miniben) is beállt a sorba. A szezonban a pasztellárnyalatok és a mintamánia is domináns…..
 Biggyesztenék most egy tizenhatos karikát a bejegyzésben szereplő képekre, az előző posztomban hiányolt energiát itt most brutális dózisban megkaptam. Karolina Kurkováról már évek óta ez az első értelmes fotósorozat, Steven Klein művészien beteg elméje végre kicsit…..
magdalena.w 2012.03.20 18:07:34
@magdalena.w: Elnézést: kis betűvel írtam Freja nevét. Szóval Freja Beha Erichsent.
OurFashion Alice Dellal x Chanel 2012.03.19 10:50:00
Első blikkre nekem nagyon furcsa volt Karl Lagerfeld döntése, hogy Alice Dellalt Chanel kampányarcnak választotta, hiszen a rockos stílusú modell a felnyírt hajával nem az a tipikus Chanel szépség. Most pedig meg is érkeztek a képek: a Boy táskakollekcióhoz készültek, és azt kell…..
Múlt csütörtökön végre végre összehoztunk egy esti iszogatós bulizós programot, az új lakás miatt már nem is emlékszem mikor voltam este a szobámon kivül bárhol is. Mivel reggel jeges hideg volt, nem volt merszem levenni a pulcsimat, hogy megmutathassam az alatta rejtőző neon pink…..
Ismét eltelt egy hónap, ismét újdonságözönnel jelentkezik a MAC - nézzétek meg, mire lehet számítani április 1.-től:A Too Supreme kollekciójukban a már régóta ismert Sheen Supreme rúzsok (5.300 Ft) új árnyalatokkal jelentkeznek, illetve tollstílusú applikátorral ellátott…..
magdalena.w 2012.03.14 10:33:54
Idén egészen másként alakult a London Fashion Week számomra, mint ahogyan azt én, vagy Ti megszokhattátok tőlünk. Pont azon az egy héten Budapesten voltam, ahelyett hogy itt múlattam volna az időt a Somerset House környékén, így sokkal kevesebb információ került fel a blogra. Ám…..
Talán meglepő, hogy eddig nem írtam a 2012-es őszi-téli bemutatók táskáiról, de sajnos elég nagy csalódás lengte körül a bemutatókat, így nem volt kedvem összegezni a látottakat. Túlzás lenne azt mondani, hogy nem tetszenek a táskák, de azt sem mondanám, hogy bármelyikért…..
magdalena.w 2012.03.06 10:52:11
OurFashion Lana Lufifej Del Rey 2012.03.05 23:54:00
Terry Richardson szeret puffadt szájú lányokat fotózni béna szexi pózokban, efelől egy szemernyi kétségem sincs. Már vártam a pillanatot, amikor Lana is áldozatául esik, láthatóan nem kellett sokat türelmetlenkedni, hiszen végre elkészültek az áhitott képek. Csodálom, hogy…..
magdalena.w 2012.03.06 10:50:13
OurFashion Lancôme in Love 2012.02.29 08:47:00
A Lancôme márciustól megújítja a rúzsait és körömlakkjait, ugyanis ezentúl a Color Fever termékcsalád helyett a Rouge in Love rúzsok és a Vernis in Love körömlakkok lesznek majd kaphatóak. Nekem a rúzsok csomagolása nem lett a kedvencem - a vékony fémes (talán alumínium?)…..
Nagyon határeset számomra a Louis Vuitton 2012 tavasz-nyári kollekciójából a lent látható táska. A bemutatón készült képeken szörnyen néz ki, olyan akár a rendszerváltás előtti műanyag nagymama szatyrok. Most azonban, amikor megláttam róla a termékfotót, akkor nagyon…..
Minden vágyamat megtestesíti ez a fotósorozat Barbara Fialhoval. Szeretnék most a tengerparton lenni forró széllel szemben, homokban futni, nem gondolni semmire és senkire és hát persze szeretném Barbara összes ruháját birtokolni.A Fashion Gone Rogue számára készített fotók…..
Idén februárban a Bobbi Brown ismét elindítja a Pretty Powerful kampányát Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten, Izraelben és Dél- Afrikában. A kampány az igazi nők szépségét ünnepli történeteiken, fotóikon és videóikon keresztül. Ez Bobbi azon hitén alapul, mely…..
OurFashion Kurt Geiger megcukrozva 2012.02.08 12:55:00
Bár kis hazánkban nincs Kurt Geiger (ha valaki nem tud egy darab nélkül élni, megpróbálok segíteni a helyzeten), összekészítettem nektek egy kis tavaszi desszertet a kínálatukból. Már szinte lehetetlen kivárni a jobb idő beköszöntét, hiszen mindig így február táján kezdem el…..