Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asary

55 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!..
Sziasztok! Sikerült PC-s verziónál elhárítani a hibát (b3ncs1)-nek köszönhetően.Ugyanis miután a Rockstar Games kiadta az első frissítést a Definitive Edition verzió(k)hoz kicsit változtak a dolgok és emiatt kicsi átvariálást igényelt a szinkron (valamint a szöveges magyarítás is rákényszerült egy…..
Sziasztok! Hatalmas meglepetésben van részünk! Ugyanis két kedves hozzászóló (b3ncs1) és Hirvadhor (Dániel) , volt oly kedves és jelezte számunkra, hogy sikerült működésre bírni Nintendo Switch konzolra portolt (Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition) GTA3 alá a szinkront! Az alábbi…..
Anno 2006-2007 környékén (akkoriban 16-17-18 évesek voltunk) Joni barátommal nekiláttunk a GTA3 alatt/mellett a Mafia szinkronjának is, ám aztán félbemaradt és jegeltük és le is állítottuk a 'projektet'. Nem akartunk egyszerre kettőre koncentrálni. Amelyről azóta sem adtam sosem hírt sem az akkori…..
Dreament Üdvözlünk a blog.hu-n! 2023.06.15 19:24:40
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Szinkron és fordító közösségek közötti falak? Avagy csapatmunkára való nyitottság teljes hiánya. Sziasztok!Valószínűleg ezt a cikket/bejegyzést nem sokan fogják elolvasni. Mégis azt éreztem, hogy még ha ilyen csekély módon is, de muszáj hangot adni itt néhány dolognak. Olyan mint "fordító…..
Sziasztok!Mondanom sem kell, igencsak meglepődve állok most az előtt, hogy a bejegyzésem amelyet kb. november eleje óta írogattam, formálva publikálásra... egyfajta összegző és jövőbeli célok kapcsán. Mára belőle egyetlen bekezdés maradt, ami annyit jelent hogy kb. a tartalom 90%-a "eltűnt" kuka. -…..
Minden kedves látogatónak/olvasónak Kellemes Ünnepeket kívánok! (Hamarosan egy bővebb összegző bejegyzés érkezik... illetve nagyon úgy tűnik hogy mégse, vagy csúszni fog.)Ugyanis mind abból amit kb. november eleje óta kezdtem el írni... kámforrá vált és csupán egy bekezdés maradt belőle. - nem…..
Sziasztok!Akik frissítették a GTA Trilogy-t az 1.05-ös verzióra a GTA3 esetén tudunk róla hogy nem működik a szinkron!Ahogy időnk engedi ennek megoldásán dolgozunk. - első körben szinte biztos voltam benne, hogy valószínűleg mappastruktúra / elérési útvonal változás léphetett fel. Ezért le is…..
Sziasztok! Először is szeretnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánni!Sikerült átültetni a "klasszikus" alapjátékhoz készített szinkront a Definitive Edition verzióhoz. Az alább linken fogjátok tudni letölteni.A későbbiekben bővebben írni fogok az ezt érintő esetleges változások…..
GTA3-nak a 20. születésnapjára megérkezett a trilógia hivatalos előzetese amelyben immár játékmenetet is szemügyre vehetünk :) Néhány cikk eme jeles nap alkalmából.:10 dolog, amit talán nem tudtál a ma 20 éves Grand Theft Auto III-ról - ING HungaryHúsz éve bűnözhetünk szabadon, autórádiót…..
Ahogy sejthető volt ugyanis egy jó ideje pletyka tárgya lett miszerint a Rockstar Games háza táján munkálkodnak a GTA3 20. évfordulójára elérkezett a pillanat mikor is hivatalosan bejelentette a Rockstar Games, miszerint a hír valóban igaz. GTA triológia (GTA3, GTA Vice City, GTA San Andreas)…..
Sziasztok!Régen volt hír a Szinkron megjelenése óta, (volt némi negatív zendülés is miatta arról majd egy későbbi hírben említést teszek) pedig tervben voltak egykor még esetlegesen azt követő teendők de elmaradtak. Utóbbi időben egy esetleges új oldal létrehozásán gondolkoztam, de egyenlőre szintén…..
HotRod Online Team Blog 1.00v 2020.12.25 09:49:26
LETÖLTÉS   Egyéb: Az általunk kiadott tartalom. "GTA3_Magyar_Szinkron_1-00v.rar" fájl ellenőrzéshez. - Ezek a hash fájlok a  fájlunk ellenőrzésére szolgálnak. Lefuttatásukhoz másold be az oldalról letöltött GTA3_Magyar_Szinkron_1-00v.rar -fájlal megegyező helyre majd futtasd le hash fájl…..
Sziasztok!Örömmel jelentem be hogy az összes hanganyaggal elkészültünk. Újravett hanganyagok szempontjából is.Idő kérdése és elérhető lesz a szinkron, kis türelmeteket kérjük. Ezúton is nagyon szépen köszönöm a türelmeteket!Szeretném megköszönni ezúton is a Mozgi Studió vezetőjének Kollár Ákosnak…..
Sziasztok!Örömmel jelentem be hogy az összes hanganyaggal elkészültünk. Újravett hanganyagok szempontjából is. A nem hanganyagon történő utómunkálatok zajlanak immár. Jelenleg ahogy szabadidőm engedi igyekszem haladni a publikálási procedúrával. "Sajnos" az utóbbi időben rengeteget dolgozom és…..
Sziasztok!Így nem sokkal megjelenés előtt szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek. Ugyanis igazság szerint a tervezett megjelenést Karácsonyi időszakra szerettem/szerettük volna ütemezni de sajnos ezt még néhány hang hiányában nem lett megtéve. - Arra is gondoltam hogy amelyet a projekt…..
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!Hamrosan jelentkezünk!..
Hamarosan részletek.....
Sziasztok!Kisebb frissítésen / módosításon esett át a 'Projektek' részleg. Került fel néhány hangminta a szinkronból, amelybe bele is hallgathattok egy pár mp erejéig. Valamint közzétettük a második előzetes videót...
Sziasztok!Szeretném felhívni a kedves látogatók figyelmét arra hogy a Humble Bundle-on két hétig elérhető Rockstar Games csomagokra, amelyet 1$, 9$, és 15$-ért  (3 csomagra bontva) amely kb. 4 752 Ft. Durván 5 ezer forint. Mindezért kapsz 12 db játékot.Benne van a csomagban a Rockstar Games-től; a •…..
Sziasztok!A mai nap fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy itt az ideje egy bizonyos "korszakot" lezárni. Hogy ez alatt mit is értek hamarosan kitérek a részletekre.Ezen időszak amely közel 1 évtizedet foglal magába, - sajnos gyorsan elrepült az idő és magam is meglepődök, igen immár közel 10…..