Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterBogyo

120 bejegyzést írt és 561 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyaiskolánk 2008-ban  alakult, azzal a céllal, hogy változtassunk és segítsünk változtatni.Az iskola alapelve az erőszakmentes képzés: a tanítás során pozitív megerősítést alkalmazunk, fizikai ráhatás nélkül. A kutyusokat nem kínozzuk például fojtó vagy szöges…..
Reggeli Showder Borozgatás 2011.08.04 09:22:42
Tegnap, mivel jó idő volt feleségemmel ülünk kint a kertben a hintaágyon. Kezembe egyik kedvenc borom, pincehidegen ahogy a legfinomabb. Üldögélünk és már jópár kortyon túl voltam amikor nem bírtam magamban tartani az érzéseimet és kinyögtem: - Annyira szeretlek! Asszony hozzám…..
Reggeli Showder Alternatív KRESZ 2011.07.12 09:24:48
Tegnap délután az egyik nagyobb áruházba mentem vásárolni. Az áruház parkolója nem volt teli, sőt a bejárathoz közel is lehetett találni sok üres parkolóhelyet. Ami rögtön feltűnt, az egy nagy fekete kocsi a bejáratnál lévő rokkan parkolóban, benne erősen pigmentált…..
Lányom, - aki 4 éves múlt - tegnap plankingol. Aki nem tudja mi az annak elmagyarázom. Egy neten terjedő hülyeség, aminek a lényege, hogy úgy fekszik az ember mint egy deszka, különböző érdekes helyeken. Van aki egy villanypózna tetején plankingol, mások pedig korlátokon,…..
A Kapcsolat.hu oldal ma nem elérhető ezért csak ide tudom megírni nektek a fejleményeket. Elindult a választási hazugságkampány. Sok gondolkodás előzte meg ezt. Attilával egyeztetnünk kellett a stratégiát. Azon gondolkoztunk, ki legyen a kampány célközönsége. Először színes,…..
PeterBogyo 2011.01.01 17:18:00
@Bölcs Bagoly: Én pedig ilyen hazug ember vagyok. Még szerencse, hogy a bejegyzés már egy éves, így nem "ma" hazudok. :p
Szerintem pedig, aki a Lipótmező bezárásával egyetért, az pont oda is való. Bocccsss
PeterBogyo 2011.01.03 05:19:37
@Bölcs Bagoly: Es mit csinalsz akkor azzal a sok politikussal? ;)
De tenyleg, hova kerul akkor a sok bolond? Szerinted melyik korhazban kezelik oket? Elarulom, semelyik. Itt maszkalnak kozottunk szabadon. Ja es pl a Lipot nem csak bolondokkal foglalkozott hanem drog es alkoholelvonassal is, raadasul hatekonyan. Egyszeruen csak tul szep helyen volt, tul ertekes telken... Kb mint Sukoro csak kicsiben..
Rím for You! Törpikék 2010.12.01 09:01:00
Figyelj jól, hogy mit mesélek, Nálunk otthon törpik élnek. Van belöle kék meg sárga Összevissza a lakásba Reggel mikor felébredek Körbeugrál sok törp-gyerek Estére már álmos leszek, S velem alszik a törpsereg..
Rím for You! Póni 2010.12.01 09:00:35
Az én pónim csodaszépHajában masni az ék.Arca mindig mosolyog,Ha látja, hogy ott vagyok.Nyargal mezön, s réteken,Felhökön és kék egen,Teste kecses, csillogóRózsaszínü póniló..
Star Wars Az eredeti trailer 2010.09.19 09:53:00
Gondolom, mindenki láttam már, de egy ilyen blogból nem maradhat ki. Visszatekintő rovatunkban lesznek még ilyen klasszikusok. Ti amúgy megnéztétek volna az előzetes alapján?..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Kontár Keresem a pónit 2010.08.11 02:36:00
Elveszett! Keressük! Írj, ha láttad! keresemaponit@gmail.comEnnyi áll a plakáton.Próbáltam rájönni, kérdeztem ismerősöket is, abban biztos volt mindenki, hogy az elmúlt 1-2napban lepték el a Blaha környékét (update: és nem csak egész Budapestet, de az ország nagyvárosait) a…..
A jelek szerint nem változott a UPC kilépési protokollja. Olvasónk 3 hete hiába várta felmondólevelét, ezért saját kezüleg vitte be a vevőegységet az ügyfélszolgálatra. Természetesen még ott is küzdenie kellett, hogy lemondhassa az amúgy 3 hete felfüggesztett, de azért…..
PeterBogyo 2010.08.10 15:28:14
@englandboy: LOL
Bár ezzel elöbbre nem jutottam:P Max be vagyok kategórizálva :P
PeterBogyo 2010.08.11 08:57:49
@Mylady: Meséld el milyen eszközzel érnéd el? Nem célom szerződést bontani. Más eszközöd meg nincsen. De tényleg érdekelne te mivel érnél célt.
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
PeterBogyo 2010.07.19 20:49:28
@mi nem foglalt még: A fura h az en 3g-m kb az os4 utan par nappal belassulni. Ami extra, h nem tettem fel a 4-et, mert olvastam h lassitani fog. Megis lehet ebben a cikkben vmi. Semmi nem valtozott, nem vettem uj alkalmazast, nem tettem fel videot, nem csinaltam trilio kepet. Akkor miert lassult be?
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
PeterBogyo 2010.07.16 18:05:55
Ferenc a Vodafone ügyfele, de minhárom szolgáltatóval megszívta. A problémájára, hogy a más hálózatból érkező sms-eket nem kapja meg a telefonjára, mindenki egymásra mutogat és nem igazán foglalkozik a panaszával. Kedves Olvasók! A Vodától vettem egy Samsung S5230-as…..
Hétvégén volt szerencsém kipróbálni az iPad-ot verőfényes napsütésben. Ezt a tesztet eddig nem ejthettem meg, mivel inkább esett mint nem. A tapasztalataim elég vegyesek voltak ezzel kapcsolatban. Az sajnos tény, hogy az iPad felülete igen fényes és általában nélkülözi a…..
Bekapcsolás után a gép egyből kérte, hogy kapcsoljam össze a pc-vel illetve szüksége volt ITunes 9.x alkalmazásra, ami a netről letölthető (http://www.apple.com/itunes/download/). Az összekapcsolás gond nélkül megtörtént az asztali Pc minden probléma nélkül felismerte. Mivel…..
                Méret és Súly Magasság:242.8 mmSzélesség:189.7 mmVastagság:13.4 mmSúly:0.68 kg Wi-Fi model;0.73 kg) Wi-Fi + 3G+GPS model     Kijelző 9.7-inch LED-háttérvilágítás widescreen Multi-Touch kijelző IPS…..
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
A napokban szert tette megy iPad-ra. 16gb, wifi, bluetooth van benne. Semmi extra, csak az alapgép. A dobozt egy vékony de annál jobban tapadó fólia vette körül, elsőre ezen kellett átrágnom magam. A dobozt kinyitva láttam meg az áhított gépezetet. Egy vastag, áttetsző műanyaglappal…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
PeterBogyo 2010.05.26 15:32:36
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
PeterBogyo 2010.05.21 08:38:28
45