Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wowerman

12 bejegyzést írt és 1071 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
Ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, amiben az a  Stana Katic szerepel majd, akit a Castle-ből és a 24-ből is ismerhetünk. A sorozat fent látható teaserjét Budapesten, a Hajós Alfréd…..
wowerman 2017.07.05 15:15:07
"Az Inhumans egy Trónok harca szuperhősökkel, ami akár jó is lehetne, de nem lesz az" (SajóD) Sírunk, bazdmeg, ez mi a tököm? Mi ez a pusztulat? Iszonyú színészi játék, gagyi trükkök (AZ A KUTYA, TE JÓISTEN), otromba díszletek, á, hagyjuk. Ez, IMAX-ban? Na ne röhögtessenek...
wowerman 2017.07.01 10:38:22
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Eredeti nyelven, magyar felirattal kerül az AMC műsorára a Preacher második évada június 29-től, ami egy kis, de fontos lépés a szinkrontalanítás útján. A csatorna ezzel indokolta a döntést: Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot.…..
Az 57. Monte-Carlói tévéfesztiválon ismét kiosztották az Arany Nimfát, amit korábban Enyedi Ildikó, Osvárt Andrea és az On the Spot révén mi is elnyertünk. Sajnos idén mi nem vettünk részt a versenyben, legalábbis a zsűrik elé kerülő, kategóriánként 8-14 alkotás közé nem jutott be magyar, de lehet,…..
wowerman 2017.06.22 12:48:38
Tessék, egy vallomás: imádtam a Stargate Universe-et. Két évadot élt csak meg a harmadik Stargate-sorozat, de nekem ez a túlélősdi a semmiba robogó(?) ősi űrhajóval és a rajta rekedt legénységgel bejött. Robert Carlyle mindig is egyik kedvenc brit színészem volt, a sorozat vizuális megjelenítése…..
wowerman 2017.06.09 16:11:00
Nagyon jó sorozat volt, végre egy friss megközelítés a SG-hez, a másik két sorozat a vége felé már nagyon "cheesy 90's" feeling volt

@Boise: Lehet hogy csak azért mert nem volt pont ugyan olyan mint az előző 2 sorozat csak más "skinekkel". Vagy nem voltak meg a számaik csak mert új volt, a csatorna meg nem volt türelmes
Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle. Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a…..
wowerman 2017.05.18 09:25:29
@Rodeo36 11: Ja mondd csak a baromságaidat :D

xxx
wowerman 2017.05.18 09:26:05
@Oxica: Kösz nem kell belinkelni minden cikket az internetről, nekünk is van facebook-unk
Speak, a magyar rapper 2003-ban, többek között Takács Tamás és Bebe közreműködésével követte el a Stop the War című nótáját, ami a gyerekes szöveg mellett leginkább elképesztően tré angolsága miatt lett az internetes népművészet egyik kedvence, hovatovább, korai sarokpontja. A jí, kommon beépült a…..
wowerman 2017.05.08 09:26:11
@mollyhooper: De, épp SNL host volt. És vajon ő nem a szegény ember Varga Miklósa a klipben?
Oswald Spengler pont száz évvel ezelőtt, 1917 tavaszán zárta le A Nyugat alkonya első kötetének kéziratát. A hatalmas történetfilozófiai mű eredeti módon értelmezte újra az emberiség történelmét. Ezzel persze sokan kísérleteztek már, és ha szkeptikusak akarunk lenni, azt mondhatjuk, hogy csak a…..
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
wowerman 2017.03.06 14:56:00
@zombizan: ebben sehol sincs zsidózás , ha látsz akkor kérlek mutasd
Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000…..
wowerman 2017.03.01 14:13:25
@Zamasu: ez nyilván a színészek hibája és nem az íróké (vagy neadjisten a személyes ízlésedé)
Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit. Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult…..
- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket. - Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?! - ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen.... - Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt? - Igen, és.... - Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak,…..
wowerman 2017.02.18 19:29:42
Neked is leesett már, hogy mekkora átverés volt a kormány által benyújtott alaptörvény módosítás, amit a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás után nyújtott be a kormány?   Röviden foglaljuk össze a történteket. Hiába volt a több milliárd forintot felemésztő kormányzati kampány, a…..
Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert. - Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára…..
Új tévésorozatot rendez, Cary Fukunaga (fent, a képen ő van), a True Detective és a Jane Eyre rendezője. A Maniac című, tízrészes sorozat két főszereplője Emma Stone és Jonah Hill lesznek, a sorozatot Fukunaga a Netflixnek készíti...
wowerman 2017.02.02 14:55:25
@ericcartmen: :D MADE MY DAY
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
wowerman 2017.02.01 14:55:51
@Legelő Őse: Most már mehet pl a Figyelőbe is
Varánusz Finkibe beleesett a rák 2017.01.30 12:06:27
A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog. Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák. Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett…..
wowerman 2017.01.30 12:57:19
@Ballib cenzúrázók réme 22: De tudtam hogy jön valami fidióta és felemlegeti ron werbert :D
A szervilizmus olyan szintjére jutott el az MTI, amit elérni csak egy olyan országban lehet, amiben a Főnöknek vagy sameszainak, a hivatalos propagandaminiszternek, meg a háttérben sertepertélő többinek, a tűz közelében sunnyogó kétes, de hivatalosan nem is létező alakoknak már nem is kell utasítást…..
wowerman 2017.01.20 17:29:01
@Lobonc kapitány: Ez is egy vélemény :)
wowerman 2017.01.20 17:30:22
@Brumm Brumi: Nem akarok azzal jönni hogy jelenleg bármi jobb lenne (ja bocs, kivéve a Jobbik kormány), de kb ja. Innen már csak feljebb lehet menni.
"Csináljunk rendet! Tegyük világossá a zemberek számára, hogy ki kicsoda! - dübörögte rizsaszilárd a minap, ezredszer magyarázva a civil kitakarítós kormányszándékot.  "mindenkinek joga van megtudni azt, hogy ki akarja befolyásolni az ország ügyeit. Aki a politikában részt vesz, vállalnia kell a…..
wowerman 2017.01.19 11:18:32
Varánusz Botka, te macsó! 2017.01.06 11:31:50
Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén. Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának…..
wowerman 2017.01.07 11:49:11
@Philip F. Queeg: akkor kérd meg hogy induljon ő
Kedves Mindenki Akit Érdekel, szeretett és utált rámfigyelők!   Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem mondom. Igen, vihogtam, mint egy orbánviktor humorbonbonjaitól bekábózott hofmanrózsa, igen, na de! Ki tudott volna ott bármi mást csinálni? Egyrészt ugye ott volt a kincstári szövegem, hogy 2016…..