Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vtec

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkupakk felújítás     Az előző posztban már vázoltam, hogy miért is szántam el magam, hogy belevágok egy akkupakk felújítási projektbe.  Már ott is említettem, hogy nem igazán vagyok a téma minden tudásával megáldott szakértője, itt is élnék ezzel. De adott volt két működésképtelen akkus…..
vtec 2018.12.09 19:45:38
Hello!

Egy ilyen BMS-t (
www.ebay.com/itm/3S-60A-18650-Li-ion-Battery-Charger-Module-PCM-BMS-Protection-Charging-Board/183382509076?hash=item2ab2730614:m:mKzc1pWF1OE9GC-g1kpc-Sg ) használtam fel egy NiCd kis 11 Nm-es Black & Decker csavarbehajtóhoz.
3 db ilyen akksit vettem hozzá: www.18650-akku.hu/lg-hb2-lg-icr18650-hb2-lgdahb21865

és ez: www.ebay.com/itm/2A-DC-DC-Boost-Step-Up-Voltage-Converter-Micro-USB-2-24V-To-5-28V-Adj-Regulator/112931387130?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
alakítja át a feszt megfelelő értékre a töltéshez.

Szépen feltölti, viszont a discharge-re kötve nem indul el a fúró, ha behúzott “ravasszal” dugom össze az xt60-as csatival megoldott akksit-fúrót akkor megy. Szóval a ravasszal van valami, gondolom nagy áramot vesz fel, amikor meghúzza az ember. Milyen BMS lehetne jó nekem? Tud valaki segíteni?

A fúró tipusa: EPC96

Köszi!

Tibi
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ez a poszt egy hirtelen ötletből született. Kávéfőző vásárlás előtt állok. Korábban egy szivattyús gépem volt, erről (illetve a javítási kísérletekről) írtam is itt többször már. Azóta volt mindenféle kölcsön, használt masina, de most épp nincs egy se, és kéne…..
Az lenne a legegyszerűbb, ha a Viasat 3 új realityjét annyival le lehetne tudni, hogy Éden Hotel, csak hetiben, állandóan pucér szereplőkkel. Akkor meglenne a célközönség, mindenki tudná, mit kap a műsortól, aki igazán ütni akarná a lassított felvételben himbálózó herék miatt, az üthetné, és…..
vtec 2016.04.27 09:09:34
@sixx: patkolva van a pinája
Ezt tényleg nem vettem volna észre, ha nincs rajta az a bazi nagy EV-matricázás. Á, valaki csak hülyéskedett, ez egy legkorábbi fajta Toyota RAV-4, ilyenből sose volt elektromos. Aztán leszálltam a bicikliről és alaposabban körbejártam. Oppá, hol is van a kipufogó? Mi ez a…..
Korábban már belekóstoltunk a retro édességek nosztalgiával átitatott világába és örömmel konstatáltuk, hogy ugyanolyan örömmel gondoltok vissza gyermekkorunk nyalánkságaira, mint mi magunk. Rengeteg szavazatot és hozzászólást gyártottatok és arra is felhívtátok a…..
Az Oppo hamarosan bejelenti a legújabb telefonját, az N3-mat, de már eddig is rengeteg vad elképzelés terjedt el róla. Azt beszélik ujjlenyomat olvasót fog kapni, illetve hogy egy különleges, ultra könnyű anyagból fog készülni. Az N3 neve megtévesztő lehet, ugyanis ez lesz a…..
Naiv ügyfelet rábeszélték a Telekom alvállalkozói, hogyvonja össze csomagjait és 8000 forintot spórol havonta. Ehelyett a régi számlája mellé megkapta az új csomag számláját külön. Az ügyfélszolgálat azóta sem bírja megszüntetni a régi konstrukciót, és még őket nézik…..
Nem, most nem a mindent megszépítő reklámfotókról, a cseles kuponakciókról vagy a csirkebőrös McNuggetsről lesz szó. Ezúttal a BigMac játssza a főszerepet egy utcai átverésben, ami a többi marketingfogással szemben kifejezetten viccesre sikeredett. A kampány kiinduló…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Rendes éves összefoglalónk első, második és harmadik részét is tessék elolvasni, úgy teljes az élmény. OKTÓBER Tízmillió néző mellett a torrentezők is nagyon szerették a Breaking Bad-finálét, megjósoltuk, hogy egy Geszti-mentorált nyeri az X-Faktort, Bear Gryllsszel…..
Elképesztő leleplező videók szabadultak az internetre, amik megrengethetik az emberiség emberiségbe vetett hitét. Nézettség alapján a kínaiak nyertek a nihilista reptéri rakodómunkással, akinek annyira rossz napja volt, hogy a csomagok felét a futószalag mellé hajigálta miközben…..
vtec 2013.06.28 10:21:39
Naiv ügyfél szerint nem érdemes lakásbiztosítással együtt családi balesetbiztosítást kötni az Allianznál. A honlapjuk szerint a legalapabb csomagban is 200 ezer forintos keret található, amihez képest elég fura, hogy combnyaktörésre 500 forintot fizetett: Allianz Biztosító…..
Vásárlás / Csere...? Újabb mobilos rendezvények, s megint újabb készülékek bejelentésétől hangos a sajtó. A gyártók igyekeznek ismételten megkörnyékezni a vevőket. Segítségül a marketing osztályt hívják. A marketinges szakemberek igyekeznek az aktuális terméket az…..
vtec 2013.04.03 03:03:11
Whereas most designers start with mock-ups, Sharp developed and coded 50 working versions of the site, experimenting with various column widths, layouts, and ways of presenting the pictures. "From the beginning, we were aware that if we were going to get somebody to spend all this time putting…..
A Huffington Post szedte össze az évad legkevésbé erotikus, leginkább kínos szexjeleneteit egy videóba, köztük a Csajok pár jelenetével, a Spartacus vérgőzös dugásával, lábszopogatással, alsóneműs takarításból rittyentett pásztorórával, aztán azzal, amikor a nagyi szopja…..
Írtam egy hozzászólást a comment:com-on a Voice: a romák elárulásával vádolják Caramelt c. poszthoz, de elsőre visszadobta a rendszer azzal, hogy nem megfelelő szavakat használtam. WTF? Egy gramm trágár szót se írtam le (amúgy is: egy olyan blogban, amit sixx neve védjelez, vicces…..
vtec 2012.12.28 06:54:41
Kedvenc természetfilmeseink, Tóth Zsolt Marcell és Molnár Attila Dávid egy újabb remek sorozatot készített a Spektrum Televízió megbízásából. Az év elején induló Állati oknyomozók olyan bűncselekményeket mutat be, amelyeket egy-egy veszélyeztet faj ellen követ el az ember. Az…..
vtec 2012.12.28 06:37:57
A cikk eredetije a HVG Smartphone & Tablet Plusz 2013 című nyomtatott kiadványában jelent meg. Ez annak az írásnak az itt-ott kiegészített változata. Nem az Amazon csinálta az első eInk kijelzőt használó elektronikus olvasót, de az Amazon volt az, amelyik először…..
Tudom, manapság Kindle Paperwhite-hoz jutni nem a legegyszerűbb, (az USÁ-n kívülre momentán nem szállítják,  belül is csak akadozva), de azért elkezdtek becsordogálni az országba.  Nekem is el kell mélyedni az ügyben. A Touch verzió kimaradt az életemből, és a PW nagyon…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
vtec 2012.11.06 13:45:39
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..