Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itt

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adóbevallás elkészítése egy szükséges, de időigényes feladat: Adóbevallás 2022 - időpontok, nyomtatvány itt >>>   Szja adóbevallás 2022 feltételek itt >>>   Adóvisszatérítés feltételei, részletei 2022 itt..
  Mi mennyi katt ide >>>..
családi adókedvezmény 2022 katt ide   Ki jogosult a családi adókedvezmény érvényesítésére? A gyermekre tekintettel családi pótlékra jogosult magánszemély, továbbá a jogosulttal közös háztartásban élő, családi pótlékra nem jogosult házastársa; a várandósság 91. napjától a kismama és a vele…..
Családi adókedvezmény 2021 kalkulátor: mennyi a családi adókedvezmény összege 2021-ben, és hogyan igényelhető? Mutatjuk:   ITT VANNAK A PONTOS ÖSSZEGEK >>> MEGNÉZEM   Kinek jár a családi adókedvezmény 2021-ben, ki érvényesítheti azt? Családi adókedvezmény élettársak esetén. Mi a helyzet…..
Szerelmi horoszkóp 2021: melyik csillagjegyhez melyik illik? Hogy mi várhat rád, azt már most kiolvashatod a csillagokból. Vajon mit ígér a horoszkópod? Mindenképpen izgalmakat. Már itt is van a 2021-es év horoszkópja, melyből megtudhatod mi vár rád jövőre! Nagyon átfogó képet ad az évről és…..
Adóbevallás 2021: határidő, nyomtatvány, szja-bevallás tudnivalók   Infók : Itt és Itt       Adóbevallás 2021: szja bevallás: határidő, nyilatkozat, kitöltőprogram, online bevallás sms-ben 2021!!!a https://hitelforum.hu/adobevallas-2021-tobb-adocsokkentesrol-dontott-a-kormany/ Közzétette:…..
Adóbevallás 2021 nyomtatvány letöltés Itt minden nyilatkozat letölthető >>>  ..
Családi adókedvezmény 2020   Adóelőleg nyilatkozatok 2020 (letöltés)   Adóbevallás 2020-ban                                         Tájékoztató     a 2020. évi családi kedvezmény érvényesítését kérő adóelőleg-nyilatkozathoz Ha Ön igényli, hogy a munkáltatója, vagy összevonás alá eső…..
Online adóelőleg-nyilatkozatok egyszerűen A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2020-tól az online adóelőleg-nyilatkozat bevezetésével ismét segítséget nyújt a magánszemélyeknek és a kifizetőknek. Az új lehetőséggel tovább csökkennek az adminisztrációs terhek, rövidül a nyilatkozatok…..
Családi adókedvezmény 2020     A családvédelmi akcióterv keretében 2020. január 1-től a legalább négy gyermekes anyák élethosszig tartó szja mentességet élveznek. Párhuzamosan vehető igénybe a családi adókedvezménnyel. Továbbá az szja mentesség azokra az édesanyákra is vonatkozik, akiknek már…..
adóelőleg nyilatkozat 2020..
2019 Januártól havi 40 ezer forintra emelkedik a kétgyermekesek családi adókedvezménye - közölte Novák Katalin. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkára hozzátette: az adókedvezményt már azok is igénybe vehetik, ahol érkezik a második gyerek, a…..
Családi adókedvezmény 2018 - Jövőre további ötezer forinttal, havi 35 ezer forintra nő a kétgyerekesek családi adókedvezménye.    Családi adókedvezmény 2018 >>>   2018 Januártól kiterjesztik az anyasági támogatást és a babakötvényt a külföldön születő, de magyar állampolgárságú…..
Kattints ide a horoszkópod megtekintéséhez most >>>..
Családi adókedvezmény 2018 összege : 2018-ban tovább növekszik a kétgyermekes családok adókedvezménye. Ez gyerekenként, havonta 17 500 forint "megtakarítást" jelent. További tudnivalók itt >>>   A családi adókedvezmény összege az eltartottak számától függ. Egy gyermek után 2016-tól…..
Hamarosan nyílik >>> Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen....   Debrecenben a Skalnitzky Antal u. 19 szám alatt! Mobil: 06-30-56-66-360 Email:info@speedfitness-debrecen.hu Debrecen, Skalnitzky Antal u. 19 sz        ..
Családi adókedvezmény 2018 : A kormány tovább növeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek "középpontjába a kétgyermekes családokat állítják" - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, közölve: 2018 a családok éve lesz. A három- és többgyerekesek állami támogatással csökkenthetik…..
Adóbevallás határidő 2020 >>> Eddig javíthatjuk!  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által elkészített adóbevallási tervezet május 21-e után automatikusan hivatalos bevallásnak minősül, ha addig nem nyilatkozik másképp az adózó – hívja fel a figyelmet a NAV közleményében. További…..
Adóbevallás 2017 : Már több mint félmillió személyijövedelemadó-bevallási tervezetet postázott az adóhivatal - tájékoztatta Tállai Adrás, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t. Összesen mintegy 820 ezer magánszemélynek postázza legkésőbb május…..
Idén a 1653 adónyilatkozat új neve 16SZJA és innen tölthető le!  ..
Adóbevallás 2017-ben - a 1653ny nyomtatvány segítségével lehetséges!   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal most először készíti el közel négymillió ember helyett az adóbevallást. Lesznek kivételek, akiknek továbbra is maguknak kell intézkedniük, de hamarosan az összes részlet kiderül abból a…..
Változás lesz >>> Nő a családi adókedvezmény összege! Családi adókedvezmény összege 2017 >>>   Az a szülő, nevelőszülő, gyám, aki családi pótlékra jogosult és bejelentett munkaviszonyból származó jövedelemmel rendelkezik, gyermeke(i) után családi adókedvezményt vehet igénybe,…..
Szja bevallás 2017 : Az idén csaknem 440 ezer magánszemély bevallását készítette el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, jövőre pedig a rendelkezésére álló adatok alapján külön kérés nélkül, automatikusan a NAV tölti majd ki az szja-bevallásokat - mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
  Kattints ide a horoszkópod megtekintéséhez >>>..
Családi adókedvezmény, családi adózás 2016   Családi adókedvezmény 2016 nyomtatvány   Az adókulcs csökkentésével összefüggésben a törvényjavaslat valorizálja a családi kedvezmény mértékeit is, annak érdekében, hogy változatlanul érvényre jusson az elfogadott…..