Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardeván

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lackfi János (1971-től él és virul) költő, író, műfordító, szerkesztő, ráadásul egyetemi docens. A felsorolás nem takar semmiféle elaprózódást: ha az ötből bármelyik négyet elhagynánk, a maradék eggyel is kiállhatna a világ elé: Tessék, eddig ezt hoztam…..
 Acsai Varga Vera Shining field (fénylő tisztás) című képe 2009 októberében finnországi tárlatán volt látható. Acsai Rolandtól ez alkalommal egy régi, első kötetbeli versét közöljük. A többit már személyesen, hétfő este!   Acsai Roland:VízöntőEz a…..
Ismerkedjünk online! Néhány szép írást válogattunk a világhálóról Acsai Rolandtól/ról. A legutóbbi kötet viszont, lévén egyúttal képzőművészeti alkotás, csak papír alapon ismerhető meg igazán. Találkozunk a Teraszon!Bárka-beli újévi merengés csodálkozó akvarell…..
   Acsai Roland legújabb kötete óta is az északi pólus vonzásában él (családostul). Csak azt csodálhatjuk, hogy Zuglót még nem cserélte le Magyarország (jelenlegi) legészakibb településére: Hidvégardó. Onnan a Gaupne fjord még mindig csak 1 nap és 3 óra…..