Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovessence

79 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
Lovessence 2013.02.21 10:36:38
@Plumper_: Igazad van. Én az enyémeket már kimenekítettem, és ez után a hír után is figyelmeztettem őket, hogy eszükbe ne jusson hazajönni.
- Mama - fáj a torkom - mondta Leo. Erre kissé összerezzentem. - Neeeeeeeeee, csak ezt ne. Holnap nem lehetsz beteg - mondtam. - Miért nem? Már az vagyok mama, fáj a torkom, érted? - Persze, hogy értem, de holnap Karcagra utazunk, úgyhogy ma meggyógyulunk fiam. Elővettem két…..
Kedves, kitartó Barátaim!Végére értem a LOVESSENCE megírásának.Nyugodtan higgyétek el, bár magam is alig hiszem.Most még fésülgetem egy kicsit.Közben a családom olvasgatja, várom tőlük az első komolyabb kritikát, mert én már annyira benne vagyok , hogy fogalmam sincs, minden a…..
Lovessence 2012.09.05 11:28:29
@Rékacicus:
Gratulálok a nagy munkához. Sokan belekezdenek ilyesmibe, de sosem fejezik be. Ez már önmagában nagy szó.
Sokan szeretnék, hogy elolvassam az írásaikat, de erre sajnos nincsen időm. Arról nem beszélve, hogy nem lenne szívem elkeseríteni valakit, akinek esetleg még nm annyira jó a műve. Viszont létezik módszer arra, hogy megtudd ismerősök és idegenek véleményét. (Utóbbi fontosabb, mert elfogulatlanok.) Javaslom, hogy csinálj ilyen blogot, mint az enyém, és ott mutass meg részleteket! Ne az egészet, de bőségesen ahhoz, hogy mások beleélhessék magukat. Ha sokan elolvassák, és tetszik nekik,azzal egy valódi kiadót is meggyőzhetsz arról, hogy adja ki. Olyan kiadóval sose egyezkedj, aki ezért Tőled kér pénzt! Ha lesz blogod, add meg a címét, és felteszem ide,az összelinkelésbe, hogy többen rátaláljanak.
Lovessence 2012.09.05 11:31:24
@Rékacicus: Makón már jártam, a könyvtárban kétszer is. Nagyon jól éreztem magam. Boldogan jönnék újra, ha látni akartok. Meghívhat az iskola, a könyvtár, vagy a kettő együtt. Ha szeretnék felvenni velem a kapcsolatot, megtalálnak a viki.sari.dori@t-online címen. (A könyvtár kérhet hozzá segítséget a Somogyi Könyvtártól, ahol Fodor Mónikához kellene fordulniuk, de ezt ők is tudják.)
Neked pedig nagyon szépen köszönöm, ha megpróbálod összehozni :-)
 Szeretettel meghívunka gyöngyösi Kálváriaparti Általános Iskola könyvtárában 2011. május 9-én 14.00 órai kezdettel rendezett irodalmi délutánra. Vendégeink: Both Gabi, a Meseutca.hu gyermekirodalmi portál főszerkesztője és Lackfi János költő ..
Home Hűha! 2011.04.14 21:27:00
Látom a statisztikában, hogy jó sokan benéztetek az elmúlt napokban, gondolom a facebook oldalnak köszönhetően is.Remélem, sokan lejöttök a hétvégén a Illenárisra!..
Home Találkozzunk a Fesztiválon! 2011.04.12 16:43:00
Hétvégén újra itt a Könyvfesztivál, ahol tavaly olyan jó éreztük magunkat együtt.Remélem, most is sokan eljöttök! Én péntek-szombat-vasárnap majdnem végig ott leszek.Hivatalosan a KÖnyvmolyképző standján dedikálok15-én pénteken 11-12-ig16-án szombaton 2-13-ig17-én vasárnap…..
Lovessence 2011.04.12 19:32:04
@Kucher Dóri: Gyakorlatilag végig ott leszek, csak szombaton déltől hárman is dedikálnak a Könyvmolyképzőnél és nem akarok útban lenni nekik.
Vagyis ha nem ott vagyok, akkor a Scolarnál, vagy valahol a közelben, de megtalálsz, az biztos! :-)
Én is remélem, hogy olyan buli lesz, mint tavaly!
Home 0.39 2011.01.09 00:48:00
Még alig múlt fél egy, és már egy csomót haladtam, edig ma kezdődött a német RTL-en a Deutschland Sucht den Superstar, vagyis az ottani Megasztár, amit mindenképpen néznem kell. Következő adás szerdán, addig rendesen kell dolgoznom. Persze felveszem az ilyesmit, hogy ne kelljen…..
Lovessence 2011.01.20 21:07:11
@Kevin^^:
Igyekszem.
De az igazság az, hogy nagyon aprólékos munkával, csigalassúsággal készül ez az első kötet, és most a legfontosabbnak azt érzem, hogy izgalmas legyen ÉS meg is jelenjen a Könyvhétre.
nem várathatlak Benneteket tovább.
EZért lehet, hogy kicsit vékonyabb lesz (Főleg, mivel az elmúlt 2 hétben kidobtam kb. 30%-át, de lehet, hogy többet. Pontosan nem tudom, mert rm sokat töröltem, de mindig írtam is bele valamennyit.)
De attól ne félj, hogy a sztori maga rövid lesz, mert a fejemben már most is komplikált, és tudom, hogy miközben írom, csak tovább bonyolódik majd. Vagyis lesz mit megírnom.
Az estét a szobámban töltöttem, tanulást imitálva. Kínosan éreztem magam Sadey nénivel. Egyrészt furdalt a lelkiismeret, amiért a cuccai közt turkáltam, másrészt viszont úgy éreztem, csak olyasmit kerestem ott, ami az enyém. Az én múltam, az én emlékem. Természetesen száz…..
Szeretnék én is a bányában írni, lehetőleg a beomlott chileiben, ha nem lenne ott a többi 40 bányász, és persze biztos lehetnék abban, hogy kimentenek.Egyébként:A számítógép a nappali sarkában áll. Ezen csak akkor tudok dolgozni, ha nnincs itthon senki, vagy, ha végre…..
Lovessence 2011.01.08 12:26:14
@M@minti: Jesszusmárjaszentjózsef!
Fogalmam sincs hogy került oda a kérdőjeles viki.
Hát hogy a tehéntúróba szólítanál?
Mi ez a para?
Nem így ismerlek!
Vagy te engem így?
Az instrukciókat 1000x köszönöm, még ma megpróbálkozom velük.
Puszi
Viki!
Lovessence 2011.01.08 15:51:14
@M@minti: Üzeneted fényében megfigyeltem magamat. Nehogy azt hidd, hogy nagyítóval keresgélem a betűket!Iszonyú gyorsan írok, összevissza ujjakkal, és épp azért ütök mellé, mert kb tudom, mi hol van. De annyira azért nem, hogy merjem a szememet a képernyón tartani, bér most ezt a mondatot diekt ügy írtam, h csak a képernyót néztem. Ez mér majdnem jó is lenne, csak 700 oldalnál sok volna a jabítanivaló. Látod? .:-)EZt most nem javítottam ki.
Persze a kezemet meg össze-vissza mozgatom, és egyes ujjaim is begörcsölnek ha sokat dolgozom.
Na de ne kommunikáljunk, mert dógozom, ha még nem is a bányában
Home Szolnok 2011.01.03 00:38:00
Már most szólok, hogy január 19-én délután Szolnokon tartok Lovessence-Twilight találkozót. Remélem, sokan lesztek!A pontos helyet és időpontot majd még megírom.Várlak!..
Home Rájöttem valamire 2011.01.07 23:54:00
MIután tegnap a GoogleEarth segítségével végigmentem az útvonalon, egészen földközeliben, sikerült kiderítenem, hogy sehol nincs ott egy tenéyrnyi erdő sem.Ellenben a Mines of Spain Recreation Area területén, ahol a Dubuque emlékmű is áll, VAN csengőlinka!!! Meg szarvas. Vagyis…..
Lovessence 2011.01.08 15:57:58
@Kucher Dóri: Hát Szabó Kitti, akinek Maggie is ugyanezt mondta a Shiverrel kapcsolatban, de én előbb mondtam neki, hogy lehetne AUdrey.:-)
Pusz
http://www.sztv.hu/hirado/hirado---december-16Kb 3 percnél kezdődik :-)..
Lovessence 2011.01.04 23:27:29
@Twilight-addenda:
Hű, micsoda tűz!
Ha majd a LOVESSENCE-nek csak tized ilyen szószólója leszel, már boldog leszek.
Csak jussunk el oda, hogy a belőle készült amerikai filmet kell védened! :-)
Egyébként mindenben tök igazad van. De, hogy ne kapj idegösszeomlást, javaslom, hogy ilyenkor tartsd szem előtt azt a sok tízezer embert, akik a film után tényleg megvették a könyvet. Ők a lényeg, és éppen miattuk szeretném a LOVESSENCE-et olyan jóra megírni, hogy elégedettek legyenek vele, és ne maradjanak meg egy könyves, vagy egy sorozatos olvasóknak. Ezért persze a KÖnyvmolyképző is irtóra sokat tesz.
Puszi
Home Kivasalt előszó 2011.01.02 00:06:00
Hogy lássátok, mennyit változik a szöveg az első verzióhoz képest, megmutatom ez előszót, már szépen átírva, átgondolva.Persze majd a legvégén még úgy is vakargatom egy kicsit, de így már erősen hasonlít ahhoz, amilyen végül lesz.: Prológus-   Hahó! Van itt…..
Lovessence 2011.01.03 00:34:16
SZia!

Először is: az a szövegváltozat, amit eddig itt a blogon olvashattatok, tényleg teljesen nyers. Komolyan minden átolvasás, és átgondolás nélkül dobtam fel ide a részleteket, egyrést, hogy megmutassam, milyen így elsőre, másrészt, mert annyira kíváncsi voltam a reakciókra, hogy nem akartam várni.
Másodszor: örülök, hogy éppen ezeket a jelzőket választottad az új verzió jellemzésére, mert pontosan ez volt a célom. Sejtelmesebb pedig azért tudok lenni, mert azóta volt időm részletesebben átgondolni a későbbi eseményeket, csavarokat, s ezek fényében egy-egy szóra máshogy lehet szükségem. Valamit kivettem, hogy ne lőjek le poént, mást beletettem, mert majd kelleni fog később.
Harmadrészt: az elmúlt fél évben sok helyen tartottam Twilight-Lovessence író-olvasó találkozót, ahol mindig a Prológust olvastam fel. felolvasva pedig jobban érzem, hogy hol természetellenes a szöveg. Legszívesebben az egészet felolvasnám közönség előt és jegyzetelnék. Ehhez talán valami egy hetes tábor kellene.
AZ eddigi könyveimet részletekben mindig felolvastam telefonban Anyukámnak, amiben valójában az volt a lényeg, hogy így én magam megéreztem, ha megbicsaklott valami. Ez azonban túl hosszú és bonyolult ehhez.
Az alapkoncepció semmit sem változott, csak tovább érett, szóval lesznek változások, de semmi sokkoló. Inkább csak az élvezeti érték növekszik - remélem.
Puszi, Neked is boldog újévet!
Home + 2010.12.24 00:26:00
NAGYON BOLDOG KARÁCSONY KÍVÁNOK NEKTEK!REMÉLEM MINDENKI VELETEK LESZ EZEKBEN A NAPOKBAN, AKIRE VÁGYTOK, A FA ALATT PEDIG TALÁLTOK SOK SZÉPET, REMÉLHETŐLEG KÖNYVET IS! ..
Lovessence 2011.01.02 01:16:28
@Twilight-addenda: Drága Twilight-addenda! Mint látod, most is itt ülök és dolgozom. Igen, igen, dolgozom. Mármint írok, ha ezt muinkának lehet nevezni. Kétséges. Mindenesetre imádom a szóvicceket! Nagyon cuki amit írtál! Sajnálom hogy ebbe a könyvbe most nem írhatok ilyeneket, mert ha magyarul mírom bele, angolul nem lesz értelme, ha angolul, akkor meg fordítva. Na ez ugye épp olyan érthető, mint amiről beszélek. Aki ismeri eddigi könyveimet, tudja, hogy ez nálam alap. De most kíhúztam ezt az alapot az építméány alól és másik alapot tettem alá.
Remélem, ez is elég erős.
Azért te csak szóvicceljél nyugodtan!
Home Deadline 2011.01.01 22:43:00
Nos, a deadline angolul határidőt jelent, s ugyebár a "dead" az halott. Vagyis aki átlépi a határidőnek megadott vonalat, annak annyi.Én most már tényleg nem léphetem át, mert már így is kétszer megtettem, bár nem szándékosan.Tudom, hogy sokan vártáok a Lepkelányt a…..
Home hahó! 2010.12.22 22:46:00
Drágáim!Köszönöm a kitartást. Látom ám, hogy nem adtátok fel.Sajnos az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan körülmény jött össze, ami miatt nem haladtam a Lovessence-szel, pedig tudom, mennyire várjátok. Mea culpa!MOst azonban újult erővel ugrom neki, és itt leszek a blogon is, de…..
Üdv minden új olvasónak! (Meg persze a régieknek is.)Idemásolom ez eddig feltett részleteket, hogy ne kelljen keresgélnetek.A hibákkal ne foglalkozzatok, még nem volt időm átnézni, csak írok sietve.A képeket, amik az eredeti részleteket díszítik, nem másolztam át, ha kíváncsiak…..
Lovessence 2010.07.10 18:19:54
@Ugiburu:
Szia!
Tényleg ajánlja :-)
A helyzet az, hogy egy részét olvasta angolul, meg az összefoglalót, a többit pedig elmeséltem neki. Tényleg nagyon tetszett neki, meg a Manytusok is, amit olvasott angolul, és persze a LOVESSENCE, amit elmeséltem irtóra részletesen, és totál oda volt tőle.
Ennél sokkal hosszabb kedves ajánlást írt, csak annyi nem fért a borítóra.
MI a százezer oldal? A Fairy OAk? Á, az gyorsan olvasható, és aki szereti a cuki, de mégis értelmes dolgokat, az sosem nő ki belőle.
Mi a kötelező, amitől így undorodsz már előre? Tüskevár?
Puszi
Viki
Home Twilight buli 2010.07.01 23:19:00
Nagy örömömre néhányatokkal találkozhattam a mai bulin. Ott volt Carlie és Dave is, még néhány kedves barátnővel együtt. Remélem, hamarosan a fotókat is feltehetem, mert fantasztikus vámpírsminket kaptak.Bocs, amiért mostanában keveset vagyok itt, de 1, mint állatka dolgozom a…..
    Alkonyat-party, azaz vámpírbuli az U26-ban   Időpont: 2010. július 1. Helyszín: U26 djuice clubshop, Nyugati Pályaudvar mellett az Eiffel térnél   Vámpírbuli lesz az U26 djuice clubshopban július elsején. Az Alkonyat-partyn egész nap vámpírfilmeket…..
Időpont: június 6., vasárnap délután 3 óra.Helyszín: Panarom Oktatási és Kereskedelmi Központ, Budapest III. kerület, Perc utca 2.A Perc utca közel van az Árpád-híd budai hídfőjéhez, ha kocsival jössz Pestről, fordulj a híd után balra, és a 2. lámpánál megint balra. A…..
Lovessence 2010.06.06 10:28:28
@Nightspirit:
Brühűűűű!!!!!!!!!!!
Home Breaking Dawn dedikálás 2010.06.04 10:42:00
A Twilight 4. részét szombaton 15-16 óráig dedikálom a Vörösmarty téren a Könyvmolyképző standján.Szeretettel várlak.Ha szeretnél jönni a LOVESSENCE bulira, kérlek, szólj, hogy tudjuk, hányan leszünk!Ha nem vagy regisztrálva a blogon, küldj e-mailt a…..
Lovessence 2010.06.06 05:00:05
@Twilight-addenda:
KÖsziiiii!!!!
Hát ezt szerettem volna hallani.
Ennyi elég is. :-)
Nagyon vártam már, hogy mikor érzi úgy végre valaki, hogy hasonlít Audrey-ra, vagy persze Patre. Most megérkezett az első fotó, Eridanustól. Valóban, úgy érzem, van benne valami: finomság, törékenység, ugyanakkor erő és kisugárzás. A szeme és az arcformája is stimmel.…..
Lovessence 2010.06.01 18:30:31
@Eridanus059:
Szerintem nem félelmetesen nézel ki, hanem tök helyesen :-)
Home Mi történt? 2010.05.31 22:35:00
Látom a statisztikában, hogy tegnap egy csomó ember került ide a blogra.Árulja el valaki, hogy honnan jöttek ilyen hirtelen?Valaki reklámhadjáratot indított?MIndenesetre szívből köszönöm!..
Kedveseim!Már csak 6 nap!!!!!Teremgondok miatt előrébb kellett hozni a bulit. Remélem, ez nem nagy baj, és az eddigiek nagyjából így is el tudnak jönni. Ne haragudjatok, de más lehetőség csak az egy héttel való elhalasztás lett volna, azt meg igazán nem akartam. (Tudom, sajnos az…..