Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c-dante

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocka és sör? Mindez egy játékban? Nagyot tévedni ezzel nem lehet, így gondolta a Imbrian Arts is, amikor megalkotta eme remekművet. A szabályok ugyan még béták, és a figurakészlet is napról napra bővül, de garantáltan jó szórakozás lehet ezzel elütni az időt.  "Ugyan…..
Ideje: 2012. december 9., 9:00 - 17:00Helyszín: Budapest XIII., Gyöngyösi sétány 7. Számítástechnikai Általános Iskola tornatermeBelépő: 250,- Ez a rendezvény a hazai figurás terepasztali stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nem csak a…..
Zsolton úgy szeretne behajtani az MKB Euroleasing 1,3 millió forintot, hogy egyszer majdnem átvállalta egy autóhitel fizetését üzembentartóként, de aztán mégsem. Az autó hiteléhez nem kellett kezes, őt pedig soha nem jegyezte be az önkormányzat. A bank egyedül az üzembertartói…..
Sebitar Festés előtt... 2011.11.21 19:57:22
Uff mindenkinek!   Hát elértem ide is, már csak egy kisebb csodát kell megvalósítanom, és mehet a GD -re:) Az összerakás, körülbelül elkészült, még apró dolgok kellenek, és kész is leszek (ha van valakinek jó ötlete szívesen várom:)). Innentől jöhet a festés, már…..